13 de març 2018

BoummmmCurt What's Virgin Mean? (Michael Davies, 2008)

Com pateix aquesta mami! I quina explicació més...!!

Què li arribarà a la xiqueta del que és la sexualitat?
 1. Fer l’amor és com muntar un trencaclosques format per peces que encaixen: els xics en tenen una part i les xiques una altra, i del que es tracta és d’acoblar-se. (“Xics i xiques més aviats adults... els seus cossos són diferents però estan fets per a unir-se d’una manera intel·ligent, com un trencaclosques.”)
 2. No hi ha clítoris, penis, vulves, vagines... sinó que papà i mamà tenen unes “cosetes especials” amb les quals fan també “una cosa especial” (“papi té una coseta especial i li la mostra a mami, i quan mami i papi volen fer una cosa especial”)
 3. En aquella “cosa especial” que fan, papi és la part activa i mami sembla que no fa res. (“Papi pren la seua cosa especial i la posa en el lloc especial de mami.”)
 4. Mami i papi són feliços fent-ho, però és papi qui es posa “content” amb el boummm final. De l’orgasme de mami, no en sabem res. (“papi es posa tan content que té un tipus de boummmm i una explosió”)
 5. La sexualitat serveix per a fer bebés, perquè mami i papi es busquen quan en volen fer un, i les llavoretes de papà persegueixen l’òvul de mamà (“i totes les llavoretes de papi ixen disparades per a arribar de pressa fins a l’òvul de mami!”)
El model sexual hegemònic, aquell que se suposa “normal”, té una sèrie de característiques:
 • Genitalista (el plaer només se sent als genitals ; les altres parts del cos no tenen quasi importància)
 • Coital (la pràctica “completa”, la millor i la més plaent és el coit; la resta són preliminars)
 • Reproductista (l’objectiu de la sexualitat és la reproducció)
 • Adultista (només es viu la sexualitat a l’edat adulta)
 • Heterosexual (no considera les relacions ni les pràctiques homosexuals)
 • Sexista (tracta diferent a xics i a xiques; per exemple, les xiques sexuals són “guerres”; els xics, uns “cracks”)
 • Normalista (només les persones normotípiques són desitjables i sexuals)
 • Parellista (la sexualitat es viu en parella i per amor)
Quines d’aquestes característiques segueix la mami? Com t'han educat a tu?

Què li diries a la xiqueta si volguera saber en realitat què significa ser verge (sexualment parlant). I si et preguntara què és un orgasme?

Transcripció del que diu la mare:

“Xics i xiques més aviats adults... els seus cossos són diferents però estan fets per a unir-se d’una manera intel·ligent, com un trencaclosques. Quan mami i papi s’estimen mútuament molt, algunes vegades, solament per a mostrar quant s’estimen, papi té una coseta especial i li la mostra a mami, i quan mami i papi volen fer una cosa especial, per a fer un bebé, llavors papi pren la seua cosa especial i la posa en el lloc especial de mami, en un lloc especial del cos de mami, i això fa sentir mami molt feliç. També fa sentir papi feliç. I de vegades, després d’un moment, de vegades tan ràpid, papi es posa tan content que té un tipus de boummmm, i una explosió, i totes les llavoretes de papi ixen disparades per a arribar de pressa fins a l’òvul de mami! I a això se li diu “fer l’amor”. En fi... fins que tu ho fas, per primera vegada, ets verge.”

[Entrada ja publicada al blog.]