27 de febr. 2018

Poliamor i llibertat

Entrada de Tania (1r Bat Artístic)

Noemí Casquet és una periodista especialitzada en sexualitat i viatges, i es va graduar en Periodisme a Barcelona l'any 2015. Al seu canal de YouTube intenta donar veu a les persones que estimen fora de l'heteronormativitat i la monogàmia, i se centra en el poliamor i en el col·lectiu LGBTI+. Parla molt de relacions poliamoroses i d'altres relacions no monògames; les explica de manera que les persones no poliamoroses (o no monògames) puguen entendre que la monogàmia no és l'única forma d'amar. 

Amb els seus vídeos vol convidar la gent a informar-se bé del poliamor, com és la vida d'una persona no monògama, com es pot gestionar la gelosia o saber si eres no monògama. Vol desmitificar també el món de les relacions obertes i que les persones descobresquen que la no monogàmia és una manera d'estimar viable i racional.

Els poliamorosos estan cansats de les crítiques que els diuen que no estimen, que són promiscus i que no saben el que és estimar de veritat. Per contra, la gent poliamorosa sap estimar d'altres maneres i poden voler a més d'una persona a la vegada. Per això, no volen que la gent els diga com han de voler o a qui han d’estimar ja que tots som lliures. Existeixen moltes formes d'amar i totes són bones sempre que no es faça mal a les altres persones.

La gent que no és monògama hauria de poder expressar-se lliurement perquè les seues relacions no es veren com si estigueren fora de la norma. Per això, hem de lluitar diàriament perquè el poliamor siga socialment acceptat i perquè deixe de ser un tema sensacionalista, o fins i tot morbós, per a les persones que el desconeixen.



Vídeo "AMA LIBREMENTE ‼️ Ya NO me voy a CALLAR más. Y tú tampoco deberías ‼️" de Noemí Casquet

19 comentaris:

Carla wolf ha dit...

El vídeo de l'entrada "Poliamor i llibertat" de Noemí Casquet, una periodista especialitzada en sexualitat i viatges, convida a la gent a informar-se del poliamor, de com és la vida no monogama.

El vídeo enfoca el rostre d'una dòna,Noemí Casquet,que escomença dient que es calla per com podría reaccionar la gent amb la seua forma d'estimar, es a dir, al ser poliamorosa i voler a qualsevol génere i identitat.Però que no es va a callar més, que creu en la llibertat d'estimar a qui ella vuiga,de que podem estimar a qui vuigam,siga del génere que siga i a més d'una persona.
Em pareix molt bé que cada ú tinga la seua manera de voler, respecte la seua opinió i admire molt les persones lliures, perquè fan el que volen sense restriccions i no patixen.

Sara Becker ha dit...

Al veure aquest vídeo me he quedat sense paraules, no perquè no estiga acord amb el que diu al reves estic totalment acord, però ho ha dit amb tanta raó i amb les paraules adequades i me ha impressiona’t.

Necessitem més gent que faci més coses així, que reivindique com es sent i com vol viure i que pense que el que diguen els demès no importa, si tu eres feliç sobra.
Deurien agrair a gent com Noemí per fer que no sigui tan difícil de dir el que sents.
Donar suport ha aquestes coses i aquests pensaments es lo millor que podem fer, per fer una societat evolucionada i moderna i no deixar-ho de costat i seguir en la mentida de que “som una societat moderna” i “si som una societat plena de prejudicis i no tant evolucionada”.

El tema del poliamor es un tema més, com els temes de bisexualitat, homosexualitat, per a mi tindre una condició sexual o que te agraden unes coses o simplement que te agraden dos persones a la vegada ens tindria que donar igual.

En el tema dels xiquets hauríem de normalitzar i no pensar que serà roin o que esta fora de lo normal, perquè es una cosa que des d’un principi s’explica i es normalitza i no tendríem ningun problema.

Per últim, deurien fer-nos una pregunta, creus que el tema del poliamor tendriem que normalizar-lo?

Tania Stone ha dit...

M’agrada molt veure aquest tipus de videos en els quals les persones es mostren tal com són i siguen capaços d’expressar els seus sentiments davant aquesta societat tan intolerant. Aquest video es parla especialmente del poliamor i tracta d’informar al públic sobre aquesta forma d’estimar

Clara Zetkin ha dit...

En aquesta entrada podem trobar un vídeo reivindicatiu de la periodista i youtuber “Noemí Casquet”. Concretament, Noemí, llança un missatge molt important a totes aquelles persones que estan veient el vídeo. Ella, com també moltes altres persones, gaudeix d’una relació amorosa no monògama. Noemí és poliamorosa, -concepte potser no heu escoltat amb molta freqüència, ja que les relacions no monògames no estan tan normalitzades com deurien-, el que vol dir que gaudeix d’un amor lliure i diferent: el poliamor és un tipus de relació afectiva i sexual la qual no disposa d’exclusivitat, és per això que participen més de dos individus en la mateixa relació.

Noemí, sol tractar el tema de les relacions no monògames al seu canal, per a ajudar a totes aquelles persones a informar-se i aprendre més sobre sexualitat. Però, en aquest cas, ha decidit pujar a les xarxes socials un vídeo diferent: en ell, reivindica el dret de totes les persones a amar lliurement. Al curtmetratge, tracta d’explicar que a causa d'haver decidit tindre una relació sense exclusivitat afectiva-sexual, s’ha hagut d'amagar i callar per a no tindre “conseqüències negatives”. La periodista acaba el vídeo fent una reflexió i animant a totes les persones a mai silencien la seua manera de ser, pensar o amar.

Per una part opine que el canal de Youtube de Noemí Casquet és molt important a la vegada que necessari. No és massa comú trobar aquest tipus de canals on es parla obertament de la sexualitat, i és un bon recurs per a prendre educació sexual o com a mínim, ampliar-la. -com a incís, Amarna Miller, altra youtuber, també realitza vídeos d’aquest tipus parlant de l'àmbit ja anteriorment citat, i és completament recomanable-. Per altre costat, aquest últim vídeo és una molt bona manera de reivindicar els drets de les persones i d'animar-les que lluiten per a viure còmodament amb la seua identitat, orientació o tipus de relació que hagen decidit triar.

Sara Campoamor ha dit...

Bona nit, en aquesta entrada es pot trobar un vídeo on es reivindica una periodista i youtuber cridada Noemi Casquet, aquesta llança un missatge per a les persones que estem veient el vídeo, ella i moltes persones en el món té una relació amorosa no monógama, ella és poliamorosa, vol dir que té amor lliure, és a dir, el poliamor és una relació afectiva sexual que no disposa d'exclusivitat per açò en una mateixa relació poden participar diversos individus.


Aquesta youtuber tracta de les relacions poliamorosas en el seu canal per a ajudar a totes aquestes a informar-se i aprendre més sobre els diferents tipus de relacions que existeixen. Però en aquest cas ens ensenya a estimar a les persones lliurement.

En el vídeo tracta d'explicar que a causa d'haver tingut una relació sense exclusivitat afectiva-sexual s'ha hagut de callar perquè en la seua relació no hi haguera coses negatives. La protagonista acaba aquest video fent referència a una reflexió i animant a totes aqueixes persones que viuen dia a dia callades, ajuda a animar-les al fet que expliquen i deixen de silenciar tot el que pensen.


En conclusió, opine que el canal que s'ha obert Noemí és molt important i necessari ja que és molt difícil trobar canals com aquests en els quals lliurement expressen el que senten sense tenir por de les crítiques i és un recurs bo per a seguir aprenent sobre la sexualitat, d'altra banda es poden reivindicar molt bé els teus drets o intentar que almenys les persones del nostre al voltant diguen realment el que pensen sense estar sotmesos ja que cadascun és lliure per a poder triar en la seua vida el que vulgues i com ho vol.

1º Batxiller Humanitats

Will Curie ha dit...

L'amor lliure és un tema perillós en el qual endinsar-se: Ja siga perquè en general es veu com alguna cosa dolent, perquè és blasfèmia als ulls de la religió, etc. És difícil, al meu entendre, fer que tothom pense de la mateixa forma en aquest tema: Només s'ha d'estimar a una persona, només et pots casar amb una persona, etc. La llibertat d'expressió és un dret pel qual es lluita en tots els àmbits de la societat avui dia, i açò també inclou l'amor lliure.

Molts defensen que si un grup de persones s'estimen entre ells sense gelosia ni "propietats", no és alguna cosa dolent. Les relacions obertes no són molt comunes avui dia, però augmenten molt ràpid a causa del canvi del pensament amb el temps. Un exemple d'açò poden ser els grups Hippies del segle anterior, en el qual s'expressava un amor lliure de lligams i entre moltes persones. Açò es veia amb molt mals ulls en aqueixa època. Avui dia segueixen havent-hi arbitrarietats amb el poliamor, però amb la mentalitat de les noves generacions, es van dissolent les etiquetes que marcaven açò com alguna cosa dolent.

Pense que no s'ha de perseguir a tot aquell que no siga monógamo. Més aviat el contrari, es deuria respectar açò. Tenir relacions amb més d'una persona sense que hagen gelosia pel mig és un exemple del canvi de mentalitat que ocorre constantment amb l'avanç del temps, i per molt que alguns lluiten contra açò, no podran fer gens. Aquest tipus de canvis són imparables, ja siguen bons o dolents.

Christian Paul ha dit...

Hola, bon dia, sóc Christian Paul i aquesta vegada us comentaré la nova entrada del blog anomenada “Poliamor i llibertat”, un vídeo que ens incita a no deixar-se callar per cap persona, i de no avergonyir-se de la forma d’amar de cadascú, sense cap tipus de distinció, ni encara que sigues bisexual, ni homosexual ni poliamorós ni d’altre tipus.

Aquest vídeo el protagonitza Noemí Casquet, una youtuber de 25 anys, que al seu canal sempre penja vídeos que tracten temes de la diversitat de tipus d’amors i les diferents diversitats sexuals. Noemí al vídeo ens explica que manté una relació poliamorosa com moltes més persones, es a dir, és una relació no monògama amb les seues parelles, amb total llibertat i sense que haja de significar que siga una persona promiscua o adultera, ja que aquest tipus de relacions són consentides per la parella.

Al vídeo ens parla i ens vol transmetre la idea que no t’has de callar per no fer mal a algú o perque no siga “normal”, i pense que aquest tema és molt important i interessant ja que fa molt poquet vaig escoltar a la ràdio una entrevista a una persona poliamorosa, i es va debatre durant molt de temps la idea de la fidelitat unit amb la forma de mostrar l’amor, i pense que seria una molt bona idea que d’una vegada la societat deixara de relacionar la idea de la fidelitat amb l’amor, ja que l’amor no és possessió.

Espere que vos agrade l’entrada i que vos siga d’ajuda respecte a les tipus de relacions que hi ha i quina és la que millor s’adapta a vosaltres.

Yoana Addams ha dit...

Més d'una vegada en la meua vida m'he preguntat si a una persona li pot gustar més d'una, o què passaria si una persona li agrada una però també altra i no sap què fer, o què passaria si tens parella i et comença a agradar una altra persona, però sense deixar d'amar a la teua parella; són qüestions que hem feia quan era petita i mai encontrava cap resposta.

No sabia res sobre les relacions poli amoroses fins l'any passat, quan tenia una amiga que coneixia aquest tema i quan el va exposar a classe, donant la seua opinió, tothom va pensar que s'inventava el que deia, ningú es creia que una persona pot amar més d'una a la vegada, deien que era una bogeria; si ames a algú, només pots amar a aquesta persona.

Apartant tot això, hi ha diferents tipus d'amar, tu ames a la teua mare d'una manera i a la teua parella d'un altre, el mateix amb els amics. Depenent de la persona, l'ames d'una manera o d'altra i això no té res d'estrany ni mal. Com també et poden agradar dues persones a la vegada i amar-les.

Si tu ets poli amorosa, no hauries de tindre vergonya per dir-ho, no tampoc si fores part de la LGTB, perquè tothom som iguals, alguns ens agraden unes coses, a uns altres els agraden altres coses i persones que els agrada tot, però molta gent no pot entendre això com normal.

Des de petits ens han dit el mateix, si eres xica, t'han d'agradar els xics i si ets xics, les xiques, i només pots amar a una persona, si tens parella i ames a algun altre, és que no l'ames de veritat. Per aquestes coses hem creixcut encerrats en un món on sols coneixíem una sèrie de coses i no ens atrevíem de fer una cosa diferent per por que ens diguin o critiquen, però tothom som persones i iguals.

Teresa Claramunt ha dit...

Al vídeo, Noemí Casquet, una periodista especialitzada en sexualitat i viatges, ens mostra una altra forma d’estimar: El poliamor, un tema que protagonitza molts dels seus vídeos de youtube i que explica lliurement amb l’objectiu de posar fi a la discriminació que senten les persones que estimen d’aquesta manera.

Però, que és el poliamor? Aquesta paraula es refereix al fet d’estimar a més d’una persona a la vegada. Les persones poliamoroses estimen d’una manera diferent, no obstant això, són acusades de no fer-ho de veritat. Pense que mentre que s’estimen de veritat, és una orientació com una altra que mereix ser respectada i normalitzada.

Hi ha moltes maneres d’estimar, i la ‘youtuber’ tracta de normalitzar aquesta situació que, a més, ha viscut a causa d’una relació que va tenir i que va rebre crítiques. Finalment, pense que aquest vídeo et fa reflexionar i explica bé el significat d’aquesta paraula. El poliamor, per tant, és estimar lliurement.

Mario Campoamor ha dit...

Poliamor i llibertat, és el títol de l’entrada de la companya Tania del 1º Batx. Que ha pujat un vídeo de la youtuber Noemí Casquet, que es una xica jove graduada en periodisme i poli amorosa, en el vídeo es queixa que la gent pensa que una persona poli amorosa no pot estimar pel fet que està amb més d’una persona a la vegada.

La gent discrimina a les persones trans, homosexuals o en aquest cas les poli amoroses, també s'ha de tindre en compte els tipus d’amor que hi ha perquè no estimes a la teua mare com a un xic o xica. Noemí ens mostra que una persona poli amorosa també és capaç d’amar, però el que de veritat el molesta és el que la gent puga pensar, i amb això posa un exemple d’una vegada que va al teatre i li digueren que el seu nuvi va mirar a les xiques que actuaven.

Personalment, no tenia ni idea del poli amor fi fa mig any o inclòs menys, al principi em va parèixer que assoles era per parelles amb “drets”, però em vaig donar compte que tates les persones som poli amoroses, perquè quan estàs amb una persona també pot sentir-se asseguda per un altre, aquesta és la meua conclusió.

javi west ha dit...

Bon dia, us comentaré l'entrada “Poliamor i llibertat”, aquest vídeo ens proposa dir a tothom el que som, com amem, perquè ningú pot fer-nos callar, ningú pot avergonyir-nos de la forma d’amar que tenim, ja siguem poliamoros, bisexual, gay, el que siga que sentes.

Aquest vídeo de la youtuber Noemí Casquet, que es dedica a fer vídeos que tracten de tipus d'amors. En aquest vídeo tracta d'explicar com és una relació poliamorosa o com és estar dins d'una relació oberta, sense que això signifique que el que està en una relació així siga una persona promíscua, etc.

Crec que el més important d'aquests vídeos és que, a més d'explicar que és el poliamor, les relacions obertes, etc., és la llibertat d'expressió, és a dir, el que aquest vídeo ens intenta dir és que no hauríem de callar-nos els nostres gustos, també que hem de dir si som poliamoros o no, etc.

Espere que vos agrade l'entrada i que s'utilitze de reflexió per a tothom que està reprimit pel que diran i que han de ser valents i dir tot el que volen.

Jesus Campoamor ha dit...

«Si fa mal, no és amor» és una de les frases que més m’ha impactat de l’entada anomenada «Poliamor i llibertat». En aquest vídeo i el text que complementa, trobem un grup de persones que sofreixen incomprensió per la seua orientació sexual, que és tan senzilla com amar lliurement, sense importar si es tracta d'hòmens o dones, i amb la capacitat d’amar a més d’una persona.

Malauradament, hem sortit fa poc d’una dictadura on no es permetia ser lliure i amar a qui vulgues, i encara 50 anys després no hem sigut capaços d’entendre les relacions de parella com compartir la vida amb qui vols d’una manera lliure i sense escatadures ni cels que puguen fer mal.

Si fa mal, no és amor. Encara que quan estem enamorats estem cegats i no veiem les coses com reialment són, no podem viure en relacions tòxiques que no aporten felicitat. Perquè la vida tracta de ser feliços, i per aconseguir-ho hem d'estar amb persones que ens aporten coses positives i alejarnos dels gels.

En conclusió, ja ha passat suficient temps per a adonar-nos que no hem de jutjar a ningú pel seu gènere o identitat; perquè a la fi, tots som persones i hem de tindre els mateixos drets.
El respecte és el primer pas per aconseguir una societat lliure, sense etiquetes, sense gent infeliç i sense envicies ni gels. CAL SER FELIÇOS SENSE IMPORTAR-NOS QUE FEM A LA NOSTRA PRIVACITAT.

Carla Wolf & Abril Collins ha dit...

Bon dia, en l'entrada d'avui la meua companya i jo anem a tractar sobre el tema del poli amor, moltes persones pensen que les relacions més "sinceres" fidels" o les que són les correctes són aquelles en les quals solament una persona pot fixar-se una altra persona, una relació de dues. En el moment en qual aqueixa relació s'obri, la gent comença a pensar "tens molts més banyes que un bou" "no teniu cap estabilitat" "no aneu a durar gens".

Aqueixos comentaris arriben a cert punt en el qual poden començar a doldre o a molestar a la parella, una parella ha de decidir que forma viure la seua relació important-los ben poc el que els altres diran, però hi ha vegades que de tants xiuxiuejos o persones entrometides la relació acaba donant-se per tancada. Però no solament hi ha prototips d'aqueix estil, sinó que una parella de relació oberta "tampoc van a acabar bé". Una relació oberta segueix tenint de base la confiança i el respecte, que se suposa que és el fonamental que ha de tenir una relació. Una relació oberta segueix sentint amor per la seua parella però està obert o oberta a conèixer o a mantenir qualsevol tipus d'afecte amb una tercera persona però en quin moment açò deixa d'estar mal?

Coneixem a persones que a dia d'avui mantenen una relació oberta, i diuen que és una cosa molt bonica, que és una cosa neutral com qualsevol altra parella i que no ha de perquè mirar-se de forma diferent, totalment els donem la raó. Pots estar enamorat d'una persona, però et pot atraure el físic d'una altra persona i no per allò privar-te de fer alguna cosa que et ve de gust, sempre que la teua parella aquest disposada i sàpia on està.

Diana Wolf ha dit...

Aquesta entrada tracta sobre una xica poliamorosa, aquesta ha estat part de la seua vida ocultant el que realment pensa i sent, per creure que la podien mal interpretar, ja siguin els seus amics, família. En aquest vídeo ens explica la seua experiència i com ha anat evolucionant para ja no callar i sense por eixir i donar-se a conèixer.

Aquesta xica descobreix que pot estimar a més d'una, dues, tres persones, açò vol dir que és poliamorosa. Molta gent pensa que el fet de ser poliamorosa implica que potser no pugues enamorar-te o no entengués l'amor, però Noemí ens explica que açò no és així, el fet de ser poliamorós no significa que sigues capritxós amb les persones, sinó que assegués amor per més d'una.

Personalment, no pot entendre del tot a Noemí, ja que no sóc poliamorosa, però si al crec i crec que el que diu és de cor. M'ha semblat molt bé que del seu missatge d'aquesta manera.

Sara Campoamor ha dit...

En aquesta entrada, Noemí Casquet (una xica poliamorosa) ens parla de su día a día, possant eixemples de com fa un temps no podía dir res i ara, no calla, ara grita, i té que soportar comentaris com que no sap que es el amor al estar enamorada de varies persones, o que no es una persona comprometida i aixó no té el porque ser així, cadascú es lliure per a triar la seua orientació, i no tenen perquè estes persones aguantar tot el que li diuen.

Alomijor, la pregunta del seu iaio de si li agraden els xics, pot soportar-ho perque alomijor es major i no s´ha criat en el mateix cercle que nosaltres i pot tindre un pas, però el que no em entra al cap es com gent jove hasta de la nostra edat a dia de hui, es pot apartar o te tinguen que fer tantes preguntes perque eres diferent a ell o ella, em pareix molt malt que la gent no entenga que es amar a más de una persona i tampoc entenc el perque le tens que dir les coses, cada parella es lliure per a triar com vol estar amb l´altra persona.

Per acabar m´agradaría dir que aquesta xica es molt gran, en el sentit de que te molt de valor per a dir les cosses i parla amb tota la raó i propietat i amb tota educación, i com diu ella, per tindre una familia i tu ets poliamorosa no estas pervertint als teur xiques, tot el contrai per ami el que fas és ensenyar-li que no tot s´acaba en una relació entre un xic i una xica, el xiquet aprén i va creixent i s´endona compte de que pot ser lliure i triar el que a ell li agrada i aixó es algo que molts xiquets que no se atreveixen a dir-ho tindríen sort de tindre una mare com Noemí.

1º BATXILLERAT HUMANITATS

Claudia Holley ha dit...

Bon dia, avui vaig a comenta l'entrada "Poliamor i llibertat", en aquesta entrada una periodista Noemí Casquet ha fet un vídeo on fa un crit a la societat que no callen i criden el que senten.
Aquesta xica és poliamorosa, és a dir pot enamorar-se de diverses persones alhora, i ens explica que en diverses ocasions de la seua vida d'ha callat per no perdre a gent de la seua vida o que no ho entengueren.

Però ara ja no es va a callar, ja aquesta ben que aquesta societat siga així, cada persona és lliure de fer el que vulga i no `per açò ha de ser jutjada, ella és així i no fa mal a ningú, llavors perquè la jutgen.
Aquesta societat ha de canviar i ningú ha de molestar a ningú, ni per la seua condició sexual, ni pel seu pensament ni per gens, ja que és la seua vida i no la teua.
Ama a qui vulgues i com vulgues, no et calles, perque si no eres feliç tu, qui o va a ser per tu.

Sofia Williams ha dit...

Volia comentar sobre aquesta dona en concret perquè em pareix que en algunes coses té tota la raó, i en altres no em cau gens bé. Començaré dient que ja coneixia a aquesta youtuber i n'he vist molts dels seus vídeos parlant de poliamor i altres temes sobre la sexualitat o parlant sobre temes actuals.

Per una part, em pareix molt forta en el sentit que és una dona que fa el que vol, sense pressions de cap tipus, i és d'admirar. Ella és una xica que hi ha començat fa poc al poliamor, i volia comentar que a vegades pareix que es força a seguir amb les seues relacions poliamoroses. M'explique, té un vídeo amb la seua actual exparella on responen preguntes, i es veu que a ella l'afecta malament el poliamor, que alomillor seria més feliç en una relació tancada.

Que em pareixen molt bé les relacions poliamoroses, fins i tot jo tindria una, però no t'has de forçar al que et pareix millor per a l'altra persona si et dol. Si et fa mal, no és amor, i aquesta és una veritat molt gran.

Per altra banda, aquesta jove és molt amiga d'una actriu porno Espanyola anomenada Amarna Miller i defén totalment aquesta indústria pornogràfica. O siga, que defén totalment la llibertat de les persones a les relacions, però per altra banda defén una indústria basada en la hipersexualització de les dones i que a més, les obliga moltes vegades a fer accions que no volen. Aquesta xica és respectable totalment, però m'agradaria que es parara a pensar els seus principis.

Elizabeth Millholand ha dit...

Crec que som molts els que hem escoltat alguna vegada en la nostra vida que no ens podem enamorar de dues persones al mateix temps, sinó que si començem a sentir alguna cosa per un altra això significa que ja no estem enamorats de la primera. Supose que moltes vegades ni ens plantegem si això és veritat o no perquè estem acostumats a veure les relacions monògames com a model d'una relació diguem estable i bona. També potser perquè ens plenen el cap amb idees com les que diu Noemí, és a dir, que les relacions obertes soles es donen per vici i per tindre relacions sexuals sense mesura o que són impossibles per la gelosia.

De totes maneres, el important al cap i a la fi és poder estimar a qui vulguem lliurement. Cada persona pot fer-ho de forma diferent, això no té res de dolent i ocultar el que sent per temor no canviarà res, soles farà que no es senta còmoda perquè s'està reprimint. I per això no deberíem de callar més, perquè totes les formes d'estimar són valides.

Raúl Word ha dit...

T’agrada l'amor? L'amor és un tema que té molt de conflicte, com que la gent es pensa que tots el vivim de la mateixa manera, havent-hi tantes persones al món, com podríem viure l'amor tots de la mateixa manera? Com si a una persona no li agrada la paella o no li fan mal els pírcings, a altra pot passar li tot el contrari, cada un som diferents, i això és com ha de ser.

Dins de molts dels conflictes i tabús que hi ha enllaçats amb l'amor podem trobar El Poliamor, un terme que la majoria de les persones coneguem, i en el cas que no siga així, el Poliamor vol dir tindre una relació amorosa amb diferents persones alhora, no és necessari l'acte sexual. Si una persona està enamorada d'una altra, com passa molt a les pel·lícules, lluita per ell/a, i pel seu amor, però, potser estàs enamorat de dues persones, que fas?

És veritat que el terme del Poliamor és molt complex, la majoria de les persones de hui dia no són poliamoroses, o no són conscients que ho són, però, i les persones que si ho són? Hem de deixar-les de constat? Aquest cas és el mateix de les persones amb varietat d'orientacions sexuals, les persones estan actualitzant les seues mentalitats, per aquest motiu han d'assumir que el Poliamor existeix i hi ha persones que el viuen feliços, i ningú és algú per dir li a la gent que ha de fer.

Reconec que no totes les persones estan d'acord amb aquest tipus d'amor, ja que com persones cal·loses, que no volen compartir la seua parella o únicament que no volen enamorar-se de dues persones, però és una cosa completament normal.

En conclusió, hem de viure en pau amb la resta de les persones. Cada un viu l'amor com vol, o com més li agrada, si és feliç, que més dona?

315