8 de gen. 2018

Autoestima grossa

Carolar Acosta, més coneguda com a “Killadamente” -l'alter ego que ella va decidir crear d'una dona grossa i feliç que s'estima molt a ella mateixa, independentment del que la gent pense- és una jove dominicana que va començar a pujar vídeos a la xarxa social d'Instagram i posteriorment a Youtube. En els pocs segons que dura cada vídeo d'Instagram, mostra amb un humor ben saludable la seua passió pel menjar, un gran amor per si mateixa i una gran seguretat respecte al seu aspecte físic.

En el canal de Youtube podem trobar vídeos en què ella, després de la mala experiència que va viure a causa del bullying, tracta de conscienciar la gent sobre aquests tipus de situacions i ajudar a superar-les. També trobem el videoclip d'aquesta entrada, una cançó que es diu “Me amo y no me importa”, que d'una forma humorística mostra la gran confiança que ha adquirit estimant-se a sí mateixa independentment dels prejudicis que puga tindre la resta de la gent d'ella per estar grossa i de les critiques que ha rebut. A més a més, aquest vídeo és un missatge per animar a tothom a voler-se, a acceptar-se tal com són i a donar menys importància a les crítiques.

Entrada d'Eli (1r Bat)


15 comentaris:

Paula de Gouges ha dit...

1er Batxiller Hum.

Bona vesprada.

Primerament, podem observar a l’entrada de ‘’Una autoestima grossa’’ un videoclip de la coneguda Killadamente en el que ens fa vore que està molt contenta de qui es i sobretot, de com es. A més a més, amb el pas de les crítiques s’ha fet mes forta i no li afecten actualment, perquè ella te la autoestima suficientment plena per a no fer mal a aquestos comentaris destructius.

Així doncs, tant en Instagram com en Youtube publica vídeos i imatges d’ella utilitzant lo còmic, perquè ella sempre pensa en menjar ja que es lo millor, en un dels últims vídeos que ha publicat li diu un amic seu que si es tira a la neu en banyador li regala una pizza,aquesta accepta.

En la meua opinió, aquesta dona es un exemple de com tenim que estar amb nosaltres mateixos encara que tinguem defectes que ens puguen ‘’frenar’’ d’alguna manera. Jo soc jo, i tu ets tu, som diferents pels nostres defectes però, aixo es el que ens fa diferents a la resta, som persones amb sentiments i ahí encontrem l’única similitud entre els humans. No val res sentir-se inferior als altres per tindre uns nas lleig o qualsevol cosa; això et fa únic.

Finalment, he de dir que jo seguix a Killadamente en Instagram i conta amb 3,3 milions de seguidors, es una de les persones que mereix ser reconeguda, doncs ella es dedica a pujar la autoestima als altres fent gracia. Per no mencionar que fa poc es va tallar els cabells en honor a les persones amb càncer, ja que va rebre una carta d’una xiqueta que el patia diguen que es volia morir per no tindre cabells. Calorar Acosta va afirmar que els cabells no es el que te dona bellesa, sinó lo de dins.

Mireya Becker ha dit...

Bon dia,

Aquest vídeo que acabe de vore tracta sobre una dona que fa una cançó dient que ella és grossa, però no li importa ja que diu que ella es vol a si mateixa i no li fa falta l'opinió de ningú.

El que jo pense sobre aquest vídeo és que té raó, la gent hauria de començar a voler-se més a si mateixa i deixar de banda l'opinió dels altres. Les idees dels altres realment no afecten gens a la teua vida, per això tot el món hauria de deixar de ser com vol la gent i començar a ser com volem cadascú, com realment som nosaltres, sense cap tipus de vergonya.

També per part de les altres persones hauríem de deixar de criticar a la gent quan la veiem diferent a com som nosaltres, haurien de deixar de fer el que no ens agradaria a nosaltres que ens feren.

Alejandro Goldman ha dit...

Bon dia,

Vaig a parlar de l´entrada anomenada “Autoestima Grossa”.

En este vídeo podem observar una xica que esta cantant una cançó en contra de ser maltractada o assetjada per diferents casos, en el seu és estar grossa ella ens dóna a entendre que no li importa el que li diguen que ella mateixa es vol com és i que no deixarà de ser com és només perquè se'l diga ningú, en la canço va diguen coses que li diguen i a la vegada diguen que no li importen. Amb aquestos videos tracta de conscienciar a la gent sobre aquestes situacions i ajudar a superar-les.

El meu opinió sobre este vídeo és que fa molt bé sent com és i que ningú li haja de dir res i que és molt fort no fent cas al que li diguen.

Anònim ha dit...

esto es muy cringe

Carla Wolf ha dit...

Bon dia.

A aquest vídeo podem escoltar el videoclip de la coneguda "killadamente", en el que mostra lo orgullosa que està de ser ella mateixa i incita a tots a que estem feliços amb nosaltres mateixos i que ens agrade el nostre cos.

M'agradaria dir que hem sembla molt bé que persones que són conegudes i tenen molts seguidors utilitzen els medis de comunicació per estendre aquests ideals, i que inciten a la gent a voler-se tal com són en vegada de mostrar una bellesa irreal i que estem més inconformes amb nosaltres.

Emilio Clarke ha dit...

Bon dia, en aquesta entrada puguem veure un vídeo interpretat per Carolar Acosta, coneguda pel seu nom artístic «Killadamente».

En la cançó apareix aquesta xica cantant, i a pesar de ser grossa, mostra que es vol a si mateixa, que no li importen les crítiques i que va a continuar pensant el mateix. Aquesta actitud és la que hàgem de mostrar tots, hem de ser forts i no deixar que els pensaments i comentaris de la gent ens afecte de forma que hàgem de canviar la nostra vestimenta o fins i tot el nostre cos.

Naturalment, aquesta xica té raó en tot el que diu i hem d'aplicar-lo a la nostra vida. Som com som i sempre ho serem, així que no hàgem de donar importància als comentaris de la gent que a soles vulguen fer-nos mal, i òbviament no fer-ho nosaltres a la resta.

Anònim ha dit...

Mui Guai

Sofia Williams ha dit...

Els estereotips estan obsolets, no necessite una persona que m'estime pel meu físic, perquè si ho fa, m'estima realment. No hi ha res de malalt en tindre un pes més alt o baix que el normatiu, perquè són cossos, no màquines que pots modificar com vulgues. I no és estrany que les persones tinguen una muntonada de complexos, perquè quasi cada dia comprem productes a les mateixes empreses que des d'un principi ens idealitzen un cos impossible.

Si ets grossa, les talles són per a persones majors i t'etiqueten de monstre, si ets una persona flaca, les talles són per a persones menors de dotze anys. La gent no es dóna compte que no poden continuar amb aquesta actitud capitalista? Per aquestes raons hi ha persones que tenen malalties mentals amb el seu pes i casos d'assetjament escolar.

Jo mateixa he sofrit discriminacions pel meu pes. Fer una actuació amb un tipus d'uniforme i que sigues l'única que no el té perquè tens més pes que les teues companyes era un problema. Ara em dóna el mateix quan no puc utilitzar la mateixa roba que les meues amigues, perquè hi ha molts tipus de cossos i el meu no és menys perquè la societat no accepte el meu. En aquesta societat has d'acceptar-te o morir.

Brendah Kent ha dit...

En aquest vídeo ix Carolar Acostra, la meua benvolguda Killadamente.
Jo vaig es-començar a vorer els vídeos de Killadamente al instagram, farà ara molts anys i li varen considerar la regina dels 30 segons.
Poc després de començar amb els vídeos va parlar-nos sobre la seva esperiencia amb el bullying i sobre quantes vegades es va voler suïcidar i com va aconseguir superar els seus temors i voler-se a si mateixa.

Killadamente, és un exemple a seguir, perquè ella a aprés a voler el seu cos i a ella mateixa tal com és, encara que això el dia de hui és molt complicat per la tremenda quantitat d'estereotips establerts.

Molta gent haguera de seguir el seu exemple, jo inclosa, i començar a estimar-nos a nosaltres mateixos siguem com siguem, i aprendre a què els comentaris que fem a altres persones poden afectar-les fins al punt de no voler seguint vivint i és molt trist que hui en dia siguem sent tan cruels amb nosaltres mateixos i amb els altres. Killadamente, ha fet vídeos sobre molts temes de fet, va fer un per a una xiqueta que li feien bullying perquè no tenia quasi monyo i se sentia molt poc femenina, en vídeo Killadamente va rapar-se el monyo per a ensenyar-nos que assoles és un complement mes i que la bellesa es troba a l'interior de cada persona i que no té res a vorer amb el seu cos o amb el seu monyo.

Per a mi, Killadamente, és un dels majors referents que tinc perquè també m'ha ajudat a voler-me una mica més, a aprendre a valorar-me a m i als altres i a vorer més enllà de la grassa corporal d'una persona, perquè res té a vorer, quan peses o quant monyo tens, si ets més bonic o més lleig, si no que el que més importa és com sigues per dins, perquè si ets una persona molt atlètica, tens un cos d'escàndol però ets un fàstic de persona, prepotent, superficial i et fa fàstic la gent diferent de tu, no et servirà de res.

Yoana Addams ha dit...

En aquesta entrada apareix una cançó d'una xica grossa que es coneix amb el nom "Killadamente", aquesta xica sempre parla de com de bé es sent menjant i fent el que li agrada, animant a les persones com ella, intentant fer-les sentir-se millor amb sí mateixes. Com a exemple està aquesta cançó, dient que fa el que vulga, el que li agrada, sense importar-li el que pensen o opinen la resta, que a pesar de tot, ella tindrà el front sempre dalt.

Tots els vídeos que fa, incloent aquesta cançó, totes les publicacions que penja en les xarxes socials, són com vídeos motivadors que animen a persones com ella, bé perquè són grosses o tenen algun "defecte" per a la societat, persones que no són "perfectes". Moltes adolescent ho passen mal per ser diferent a la resta, perquè són d'una manera que a la gent no li agrada i per tant tenen més dificultats en trobar amics o sofren bullyng simplement per ser grosses, portar ulleres, aparat, ser molt primes,...

Killadamente amb els seus vídeos vol animar, ajudar a aquestes persones que sofren per això, ja que ella també va sofrir bullyng pel seu pes i ho va passar mal en el seu moment...però ella va continuar, va demostrar a la gent que ella no és inferior, què és una xica com un altra, que té la mateixa llibertat de fer el que vol i quan vol sense que ningú tinga el dret de criticar-la, que sempre tindrà el front endavant i amb tots el comentaris positius vol animar a les persones a pensar el mateix, que no es desprecien per comentaris estúpids, que no paren de ser coses que els agrada perquè altre li criticarà, que en realitat no hi ha res impossible, que pots ser feliç sent com sigues, gros, alt, baix, prim, amb algun problema... i en veritat pot ajudar molt a persones així.

També per exemple fa molts vídeos comentant com li agrada menjar i què és el millor plaer, fa bromes amb comentaris així i fa que la gent ho veja com una cosa bona, que per ser grossa no significa que has de menjar menys o no pots disfrutar de el menjar com altres, perquè en molts casos, les xiques (majoritàriament) que tenen un poquet de sobrepès o un poquet més de carn per aquí, per comentaris exteriors o inclòs en les revistes, en els anuncis i en quasi tots les parts sempre hi ha xiques, dones primes i pensen que son grosses, que no li agradaran a ningú, per això comencen a no menjar quasi res, fer molt esport o posant-se dietes sense saber que no són bones,...En aquestos casos poden arribar a tindre anorèxia i passar-ho molt mal. Per això Killadamente vol ajudar a aquestes persones, demostrant que no passa res per menjar molt, tenir algun pes de més, pots ser feliç igualment, tenir amics, tot, que en realitat no importa tant el pes ni el físic.

Realment pense que aquesta persona és un model a seguir, ha sigut una xica que va sofrir bullyng pel seu cos, no va ser feliç en el seu moment, però va demostrar que res és impossible, que pots seguir endavant sense importar les opinions, crítiques de la gent, demostrant el que vals, que no eres inferior i que pots ser feliç independentment del que pensa la gent i que a pesar de tot, has d'acceptar-te tal i com eres, perquè cada persona és diferent i important amb les seues característiques, manies i has de tenir sempre ell cap alçat i amb un somriure en el teu rostre.

Jesus Campoamor ha dit...

En aquesta entrada anomenada “autoestima grossa” i com hi ha persones que poden arribar a passar-ho realment malament només per no ser com una falsa imatge estereotipada de la societat i fins i tot arribar a posar fi a sa vida per alguna cosa QUE NO EXISTEIX!

Perquè em de ser com vol la societat, si no tenim cap millor forma d’expressar la teua llibertat que sent tu, tu mateixa, i no avergonyir-te pel que veus al mirall perquè cap cos és pitjor que altre.

Però trobem dos problemes claríssims a resoldre a aquesta societat. El primer motiu és que la gent no sap acceptar-se a si mateixa i encara que sí que pense que portar una vida saludable és important i que hem d'obtenir una base de com mantenir-nos més saludables, el primer pas per ser-ho és tenint salut mental i per això cal acceptar-se.

I de segon problema, trobem una societat amb vides monòtones i buides i hi han de criticar de seguida que veuen que algunes persones destaquen i coneixen els seus drets i els apliquen per ser realment lliures. En aquest cas trobem el mateix exemple, aquestes persones paguen les seues frustracions per la seua vida trista amb altres persones, encara que això no els redimeix, no és ell una víctima d'un problema mental i no les persones amb més pes del que la societat mana?

SI T’ADONES, ES LA TEUA MÀ CANVIAR-HO! DEFENSA LA TEUA LLIBERTAT I ESTIMA’T.
Vals molt més del que creus...

Helena Becker i Claudia Du Chatelet ha dit...

Hola a tots i totes:

Volíem comentar aquest vídeo de Killadamente, una xica dominicana que és famosa per pujar vídeos a Internet demostrant que el que més importa no és el físic, sinó voler-se a cada un, ja que si no ens acceptem a nosaltres mateixos, ningú ho farà. Per tant, amb aquesta cançó vol donar a veure que ella és feliç perquè es vol tal com és.

Killadamente mostra tindre molta confiança en si mateixa perquè a pesar de la infantesa que va tindre on sofria assetjament escolar a causa que no sabia bé l'idioma que es parlava on vivia i el que tenia sobrepés, ella va superar aquella etapa d'inseguretat forces. El missatge que vol donar a conéixer la cançó és: “me amo y no me importa”, com diu el títol. Expressa amb molta seguretat que ha aprés a voler-se i ens hauríem de veure com persones belles. Encara que ella sap que té sobrepés, no li fa vergonya ni li importa menjar pizza o aliments similars davant d'altres persones. Si no tinguera tanta seguretat en ella mateixa, podria haver caigut en l’anorèxia, la bulímia, la vigorèxia o d’altres malalties similars.

Com a conclusió, volem donar el nostre punt de vista: l'adolescència és difícil pels canvis que hi tenen lloc al nostre cos, però depén de nosaltres el fet de prendre bones decisions perquè és possible que, si no ho fem, puguem tindre problemes al llarg de la nostra vida, com per exemple les malalties que hem mencionat abans.

Will Curie ha dit...

Aquest vídeo em sembla un gran exemple de com voler-te sense tenir en compte el teu físic. L'autora, Carolar Acosta, mostra com, malgrat el seu sobrepès, sent afecte pel seu cos, i ignora el que uns altres pensin d'ella. El problema de la gent amb sobrepès és que la societat crea una inseguretat en ella, en burlar-se de com són, mostrant-li que els seus cossos són imperfectes i fent-los veure que no són "persones normals". Per això penso que la gent que, malgrat tot això, segueix endavant, són realment valentes, ja que en part "els fan front" a la societat.

Al meu entendre, l'autoestima sempre és bona quan és necessària, ja que si no formes un ego que és tòxic per a tu i per a la gent que t'envolta. Gràcies a dir-te a tu mateix que ets perfecte a la teva manera, pots aconseguir oblidar tot el que pensa la resta del món de tu, i ser feliç com la resta de "gent normal". Carolar fins i tot fa música dient-li al món que el primer per a ella és que es vol, i que no li importa el seu físic, ja que per a ella és com és.

Carolar, com a molta gent amb sobrepès, va sofrir assetjament escolar (bullying) a causa de la seva figura. Així i tot, ha anat guanyant confiança en ella mateixa i ha acabat sent feliç amb ella mateixa. Això també li passa a molta gent amb la seva mateixa condició, però també està l'altra cara de la moneda; gent amb sobrepès que sofreix assetjament i s'enfonsen més i més amb el temps, creant una gran inseguretat i una ansietat social, tot per culpa de les exigències de la societat actual.

Edu Davinson ha dit...

En aquest vídeo podem veure un exemple de gran autoestima i de com una persona pot sentir-se completa i feliç sense importar-li el seu físic. Carolar Acosta és la cantant que ix en el vídeo, el qual ens mostra com la cantant sent afecte i afecte pel seu cos fins i tot tenint sobrepés. D'aquesta manera llança un missatge que ens fa reflexionar sobre si els comentaris dels altres han d'afectar-nos. A la cantant no li importa res el que la societat diga i pense d'ella, perquè es vol tal com és. No obstant això, no totes les persones som iguals, i molta gent pateix l'assetjament continu de la societat. A aquesta societat li agrada atacar i ressaltar els defectes i les inseguretats d'algunes persones. Un exemple són les persones amb sobrepés. La societat es burla d'aquestes persones per no tenir un cos “normal”, per tenir desperfectes… Fins i tot moltes d'aquestes persones pateixen en la seua etapa d'adolescència, assetjament escolar.


No obstant això, l'autoestima és una arma de doble tall, perquè és bona quan la necessites, però si l'estens massa, pots crear un estat totalment contrari. Una cosa és voler-se, i una altra voler-se tant que et cregues millor o superior que els altres. Açò es diu ego, i afecta tant a la persona que ho posseeix com al seu entorn. Crea una bambolla de superioritat entre els altres i açò pot crear rebuig del seu entorn. De totes maneres tenir autoestima ajuda en gran manera i et fa reflexionar sobre la teua situació. Carolar fa vídeos desafiant a la societat, dient-li que es vol tal com és i que no li importa gens dels quals pensen, que ella és perfecta com és. Sens dubte aquesta xica és un gran exemple per a molta gent avui dia.


Aquesta cantant també va patir assetjament escolar a causa del seu pes com he comentat anteriorment. Com he dit, aquesta xica és un gran exemple de superació. Ha aconseguit deixar de costat els mals comentaris i començar a agradar-se i a voler-se sense que ningú li diga com ha de fer o ser. Ara es pot dir que Carolar és feliç. No obstant això, no tota la gent és com ella, i no tots saben eixir d'aqueix infern anomenat bullying. Acaben creient-se tot el que diuen i molts prenen com a opció aprimar, per a intentar agradar, no obstant això, ells no se senten ben estant així. Uns altres, prenen com a opció el suïcidi. Molta gent hi ha de reflexionar sobre açò, i deixar de crear un fals model en la societat, perquè cadascun és com vulgues i ningú ha de dir com hauria de ser.

Sara Campoamor ha dit...

Bon dia avui vaig a comentar el vídeo de Carolar Acosta que és una cantant amb una autoestima molt gran ja que ella és feliç sense importar-li el seu físic i això és alguna cosa que hem de valorar i fer tots. Per això el vídeo i la lletra de la cançó és significativa ja que llança un missatge per fer-nos reflexionar sobre si l'opinió dels altres ens ha d'afectar. M'han agradat diverses de les frases que ha dit en la seva cançó com -em cuido molt perquè sóc qui em defensa- o -encara que em caigui m'aixeco de sobte-.


Aquest vídeo ja ho havia vist anteriorment en xarxes socials ja que s'ha fet molt famós. L'autoestima que té la protagonista és al·lucinant i haurà hagut de suportar el famós bullying en el col·legi i institut. L'autoestima pot ser un arma de doble tall ja que és bona si la necessites però, si tens massa pots estar en un estat totalment contrari.


Realment Carolar és un exemple de superació i es vol moltíssim així mateixa ja estigui com estigui, ha aconseguit deixar de costat comentaris, crítiques etc... cosa que molta gent li ha costat moltíssim o ni tan sols ha arribat a superar-ho... Ara Killadamente que és com la solen cridar és molt feliç ja que ella vol agradar mostrant realment com és.

1Bach Human