23 d’oct. 2017

Com és ser nóvia d'un xic trans

En aquest vídeo, Hugo entrevista la seua nóvia Glòria per a intentar esclarir els principals mites i idees errònies al voltant de ser la parella d'un xic trans. En aquest altre vídeo del seu canal explica ¿Cómo supe que era trans?

Ja ho hem vist en altres entrades, però la identitat de gènere (cis, trans, gènere fluïd, no binari...) no és el mateix que l'orientació sexual (homosexual, heterosexual, bisexuals...) ni que l'expressió de gènere (gustos típicament masculins o femenins, comportament "masculí" o "femení"...). Hugo, per exemple, és un xic trans heterosexual -potser és bisexual, però en aquest vídeo no diu res. 

En la nostra societat binarista heteropatriarcal, el que està ben vist és ser cisgènere o cissexual heterosexual i tindre una expressió de gènere típicament masculina (els xics), i femenina (les xiques). Si no és així, les persones "diferents" són sotmeses a interrogatoris: Quan vares saber que eres trans/homosexual..., Què es ser la nóvia d'un xic trans?, Quan eres homosexual, t'agraden tots els "tios"?, Què fan dues lesbianes al llit?, etc. En aquest vídeo, Hugo i la seua nóvia contesten un munt de preguntes sobre el tema, però jo em pregunte (i us pregunte): 

  • Quan vàreu saber que éreu cis? Esteu segurs que no és una fase?
  • Com us vàreu sentir quan vàreu sentir que éreu heteros? 
  • Ho vàreu contar a casa? A les amistats?
  • Què fan dos heteros al llit?
I també tinc un parell de preguntes sobre el fet trans:
  • Creieu que els nóvios de les xiques trans parlen tan obertament com Glòria? 
  • Seríeu el nóvio o la nóvia d'un xic o d'una xica trans? Us atreviríeu a eixir en un vídeo com fa Glòria?




35 comentaris:

Sara Campoamor ha dit...

Bon dia, hui vaig a coementar el vídeo de Hugo, -un xic transsexual- que a la seua novia que
s´anomena Gloria li fa unes quantes preguntes com;

Què es ser la novia d'un xic trans? O Quan vares saber que eres trans/homosexual… i la veritat es que la seua novia no sap respondre molt bé a estes preguntes ja que ella mai havia pensat que el seu novio podria ser trans..

Al transcurs del vídeo respon més o menys a les preguntes que la fa el seu novio i se nota molt que Gloria está enamorada ja que a ella no le molesta gens i tampoc li tendria que molestar.

Hi ha que tindre en compte que no passa res si estas amb un xic trans ja que sustentament t´agrada
l´interior de eixa persona sin tenir en compte que se ha cambrejat de sexe.

També hi ha que saber que es molt difícil estar tancat amb un cos que no es el que a ti t´agrada ja que Hugo de xicotet segurament que lo ha passat fatal i òbviament no sabia el perquè hasta que ho va descobrir.

1*BATXILLERAT HUMANITATS

Catalina Becker 1º Batx. H ha dit...

Bon dia, aquest video que he vist, tracta d'un xic que és transexual i le fa a la seua nóvia, Gloria, unes preguntes sobre cóm és estar amb una persona trans.

Al principi, Gloria es va quedar impactada ja que mai pensaria que el seu nóvio seria trans, però ella va a comprendre que la seua parella,Hugo, no estava cómode perquè tota la seua vida estava en un cos que no era el seu.

També ens dóna una série de consells per a otres parelles como ells, o una mica més diferents, però con el mateix problema de no saber si contar-ho a la seua parella. I un dels consells és que hi ha que empatitzar.

En la meua opinió, este video m'agrada per cóm afronta la parella aquests “obstacles” i per molt difícil que resulta per alguns, no és gens rar que un xic sea transexual. Des del moment en que li va dir Hugo a la seua parella que ho és, ella s'adona que és molt més feliç, més extrovertit i que al fi és ell mateix.

En conclusió, espere que totes les persones que vegen aquest video, es tinguin en compta que no és un tema molt fácil i hi ha que tractar-lo amb “naturalitat” i animar a l'altre persona, no solament si és tu parella, també si es tu amiga, la teua filla, o fill, o tan sol un desconegut. Hi ha que respectar i aprendre a comprender-ho

Valeria Campoamor ha dit...

Bona vesprada, aquest video tracta sobre como porta Gloria, novia de Hugo, la seua vida al costat de un transexual, es a dir, Hugo.

Aquest li fa unes preguntes a Gloria per a explicar la finalitat del video que és demostrar que por ser feliç amb una persona transexual.

En les preguntes podem veure que ella en tot moment respon amb naturaliutat, ja que lleva 3 anys amb Hugo i assegura que no té diferencia alguna estar con un xic i un trans.

En la meua opinió crec que vivin en un mon que te mentes molt tancats però amb persones com aquestes, valentes, que ajuden a altres parelles amb ells seus consells i videos com aquestes, ens ajuden tambe a comprender la seua situació.

Per a finalitzar, he de dir que aquest video m'ha interesat molt, es un tema molt curios i espere que l'agrade a les persones o per lo menys que li servisca per a reflexionar sobre aquest persones.

Brendah Kent ha dit...

Com es ser nóvia d'un xic trans

- Quan vàreu saber que éreu cis? Esteu segurs que no és una fase?
Mai m'ho he plantejat el que sóc, jo em sentis còmode amb el meu genere, simplement, ho sóc
- Com us vàreu sentir quan vàreu sentir que éreu heteros?
Per ara, no se que sóc, m'agraden els xics, però si m'agrada una xica, doncs, endavant
- Ho vàreu contar a casa? A les amistats?
Per desgracia als dies dara es dona per suposat que eres cis i aquest tipus de preguntes no es solen fer.
- Què fan dos heteros al llit?
El que faría qualsevol altra parella de persones.
- I també tinc un parell de preguntes sobre el fet trans:
-Creieu que els nóvios de les xiques trans parlen tan obertament com Glòria? 
Jo desitjaria que totes les xiques que són parelles de trans parlaren amb tanta tranquil·litat, perquè si a tu t'agrada la teva parella, la tindries que comprendre i recolsarla.
-'Seríeu el nóvio o la nóvia d'un xic o d'una xica trans? Us atreviríeu a eixir en un vídeo com fa Glòria?
Si i si.

En aquest vídeo ens parlen del cas de Glòria la novia d'un xic trans parlant de com es tindre una parella trans, quines diferencies hi han i coses per l'estil...

Al meu parèixer, el món en sí tindria que tindre la ment tan oberta com la forma de parlar de Glòria, per ser una persona trans no tindries que ser víctima de preguntes, males ullades, acos i coses per l'estil, són persones, éssers humans al igual que el homosexual,bisexuals,cis i demés... tindríem que tractar a tot el mon amb amabilitat i comprendre que si algú no es sent bé amb el seu cos, animar-lo a que ho diga i recolzar-lo degut a que si ja es sent incòmode amb el seu cos, només hi faltaria una discriminació per part de la família, amics...
En concloent, tots som humans, tinga'm la identitat sexual que tinga'm i tindríem que poder expressar-la sense por a la opinió de la resta.

El món necessita un cambi de mentalitat, fins que no acceptem a la gent com es, no evolucionarem, no creixerem com a persones, en la meva opinió aquestos temes s'aurien de tractar des de el col·legis, explicar-lis als nens des d'un principi que es possible que no es senten còmodes amb el seu cos i que dir-lo no es roí, tendríem que ensenyar-los que les persones LGTB al igual que ells són persones i se'ls ha de tractar amb respecte, per a que quan cresquen no el veiessen com a un fet no normal.

Jose Thompson ha dit...

Bon dia a tots, hui vull parlar d'aquest tema que és la transsexualitat. Sempre, a les persones transsexuals, se'ls fa la mateixa pregunta: Com saps que ets transsexual? Això també passa amb els homosexuals, bisexuals... Però no amb els cis o els heters i no s'adonen que aquesta pregunta es estúpida en qualsevol cas, sigues xic trans, o cis; siguis homosexual o heterosexual etc. O la típica que es fa als bisexuals: Això no és una etapa? La teua falta de neurones es una etapa? Crec que no.

Les preguntes que es fan, no tenen sentit i comporten a la creació de mites o creences com que si ets homosexual i tens un amic homosexual, tens que enrotllar-te amb ell o tindre sexe amb ell. Tot açò és perquè es diu que els homosexuals som molt liberals, aquesta creença està molt estesa i no és real. També hi ha persones que pensen que els canvis de sexe no deurien ser coberts per la seguretat social, ja que son capritxos... el que pareix que desconeixen, es que, les persones que no s'identifiquen amb el seu cos(transsexuals), poden patir malalties psicològiques per aquest tema, a més de per la mala organització i acceptació social que hi ha, ja que si un xic transsexual que encara no s'ha operat per llevar-se els pits entra a un bany d'homes, tots el miren malament, i sense adonar-se el discriminen.

Crec que deuríem començar a educar als més menuts de manera que accepten als xics i xiques transsexuals a una edat petita, i així canviar la societat poc a poc. Ningú mereix ser discriminat, tots som iguals, tots som humans.

Sara Becker y Pablo West ha dit...

Bon dia, aquest vídeo parla de les dificultats que varen passar esta parella a on un dels integrants es Trans i conta la experiència i la reacció de la seua novia al adonar-se de que era un home Trans, al principi esta no ho va prendre gens bé, després de tot açò, tenen una molt bona relació de parella i fins i tot estan promesos.
Unes de les parts del vídeo la seua parella ha donat un parell de consells per a que si estas en la mateixa situació puguen reaccionar de forma positiva. També és una bona referencia per si estas en una situació en la qual et sents identificat amb qualsevol forma de parella.

A l'hora del sexe ella diu que te la mateixa satisfacció que amb un home i que eixe tema no es un inconvenient per a poder eixir amb un trans. Ens pareix genial que puga la gent dir com es la seua experiència i així que molta gent prenga nota i aprenga que no tot es blanc i negre.

Andrea Stone i Carla Wolf ha dit...

Aquest video ens mostra com de normal pot ser una relació amb un xic transexual. Per a nosaltres es una cosa normal, encara que si que es veritat que es dificl de portar una situació com aquesta, per que tens que viure tot el proces amb la teua parella i tens que tindre molta força per a ajudar-lo emocionalment sobretot.

Nosaltres, personalment, si que estariem amb un xic transexual per que pensem que dona igual el tinga. Encara que a molta gent li dona vergonya reconéixer que esta amb una persona transexual, nosaltres el veiem com una cosa natural, ja que el veiem com el que es sent, com un xic, i no com el sexe que determina el que te baix.

Pensem que molta gent mes deuria de pensar aixina, i no deixar que la vergonya i els prejuicis dels demes façen que no puguen estar amb una persona trans.

Sofia Williams ha dit...

En aquesta societat on està més assimilat el fet de ser cishetero, una persona transsexual pot sentir el rebuig de tot el seu entorn. Jo, com estic molt relacionada amb persones transsexuals, puc tindre una visió més general del que poden sentir, i com són tractats tots els dies, i fins i tot, com són assetjats al carrer quan els tracte per el gènere amb que ells s'identifiquen.

Quan era més menuda vaig preguntar-me el fet de si m'identificava amb un gènere o un altre, ho vaig preguntar a la meua mare i em va dir que sempre m'havia comportat com una dona, però la pregunta és com es suposa que es comporta un home o una dona. És com a l'hora del sexe, té que donar el mateix el que tens als genitals, perquè el que es busca es la satisfacció sexual, independentment del teu gènere .

Per la meua experiència pròpia, puc dir que dóna el mateix tindre una parella cis o trans, a l'hora de sentiments i convivència no importa res. El que pot passar és que quan comencen a medicar-se amb testosterona i estrògens, els seus canvis d'humor poden ser més forts, però no es tan important per a generar problemes a la parella.

Estic farta, no deuria de ser res estrany hormonar-se per sentir-te totalment d'un gènere, i tampoc deuria de ser-ho usar complements com un binder. No deu ser una vergonya ajuntar-se amb gent trans, i molt menys eixir amb ells. No és una malaltia, no han nascut en un cos equivocat, ni «volen ser» un gènere. Són persones com nosaltres que han sigut mal tractades durant tot el temps, i açò té que canviar.

carla stone ha dit...

Bon dia a tots, després de vore aquest vídeo de com ser noi de un xic trans?
En aquest vídeo apareix una parella que porten junts 3 anys.
Hugó entrevista a la seua novia Glòria per a intentar aclarir dubtes que pot tindre la gent , com per exemple: com vas reaccionar al saber que la teua noi era trans?, com es estar en un trans?.
En la meua opinió aixo deuria estar mes normalitzat, perquè no es de bon gust que et pregunten per coses com eixes, ja ho has passat molt mal fet coses que es suposa que no continua en la regla de si eres una xica has de jugar en nines o si eres un xic has de jugar en els cotxes i fas coses que es suposen que «no son normals» i has de jugar en el que tot els xic o xiques juguen depenent del que siguis.
L'opinió de la noia de Hugo en la meua opinió es el que hauria de pensar tot el mon, perquè eixir en un xic o xica trans en aquest exemple els ajuda ja que la seua relació a millorat i ell la compren mes, o sap que fer en els casos que les coses no van be.
Finalment voldria afegir en la meua pròpia experiència mai he pensat si tindria un noi trans, però com ha dit la noia de Hugo vols a una persona per el seu interior encara que el físic importe una mica no es el mes important i una persona trans crec que no ha de afectar molt.

claudia Du Chatelet i alex stone ha dit...

Bon dia a tots i a totes,hui anem a comentar aquest vídeo que tracta d'un xic transsexual que a exposat a la seua novia per a contestar preguntes de com es estar amb un xic transsexual. El xic li fa preguntes a la seua novia com·

-com es tindre sexe amb un xic transsexual?
-si hi havia diferencia entre un xic transsexual i un cis genere?
- com es va a tomar la seua novia que li diguera que era transsexual?

Ells s'expressen parlant d'això com el que es, una cosa normal; que te tant inconvenients com coses bones per exemple ella diu que quan se'l va dir ell va a tindre un comportament mes obert amb la gent encara que no saguera com se l'anava a tomar la seua novia , els seus familiars i amics.
Ell abans de identifica-se com transsexual va tindre obstacles debut a la societat en la que vivim.

Nosaltres pensem que esta be que aquest xic faça aquest tipus de vídeos ja siga per que es un tema tabú o per a persones que tinguen una situació pareguda i vulguen informació de com llevar-ho, ja que no hi ha molta informació sobre aquestes temes de forma fàcil ja que tens que buscar-la per la teua conta.
Bona vesprada i una abraçada.

Clara Zetkin ha dit...

Aquesta entrada al blog està composta per un vídeo i una sèrie de preguntes que et faran reflexionar:

Primerament, el vídeo és una publicació a YouTube de Hugo Campillo. Hugo és un xic trans que comparteix a les xarxes socials vídeos sobre el seu canvi de gènere. -Per a totes aquelles persones que no ho sàpiguen, la transsexualitat és l’adquisició per part d’una persona de les característiques físiques del sexe contrari.- En aquest cas, Hugo, realitza un vídeo diferent, en el que participa la seua parella Glòria. L’objectiu d’aquest vídeo és que Glòria explique obertament com és ser parella d’un xic trans a través d’una sèrie de preguntes que han preparat prèviament.

Segons podem observar, aquesta parella no té dificultat en parlar sobre la transsexualitat: El vídeo crea un vincle amb l’espectador, ja que es tracta un tema molt personal i que no és acceptat per moltes persones, de manera que aquesta parella trenca els tabús imposats per la societat sobre la transsexualitat i intenta que totes aquelles persones que visualitzen el vídeo normalitzen la diversitat sexual.

Personalment, opine que Hugo i Glòria són persones valents i extravertides, i que poden ajudar a moltes persones a parlar més obertament de la transsexualitat i a comprendre-la millor. La parella ens mostra una part molt personal de la seua vida, i demostren personalment valentia; exposant-se a les xarxes socials, sense tindre en compte el que diran.
Ressalte aquesta part, ja que en l’actualitat es poden observar una gran quantitat de comentaris negatius a les xarxes socials cap a aquelles persones que es mostren diferents de tot allò que no seguisca els rols imposats per la societat.

Seguidament, a l’entrada també podeu observar una sèrie de preguntes que proposa l’autora del blog. Si poseu atenció i us les replantejeu, segurament penseu en què sols conegueu una petita part de vosaltres mateixos. És interessant reflexionar sobre aquestes preguntes i és normal que al llarg de la vostra vida us qüestioneu a vosaltres mateixos sobre com us sentiu realment.

Per finalitzar aquest comentari, m’agradaria agrair a les persones que han publicat el vídeo la seua aportació tan personal sobre la transsexualitat i anime a totes aquelles persones que vulguen conèixer un poc més la diversitat sexual que visualitzen aquesta entrada del blog.

Paula Roussel ha dit...

Aquest és un vídeo de Hugo Campillo. Ell és un xic transsexual i heterosexual- potser bisexual, no ho especifica al vídeo. Ens explica, junt a la seua núvia Glòria, com és estar en una parella amb alguna persona trans i dóna respostes a diverses preguntes que li fan els seus seguidors. En aquest vídeo podem veure com la seua parella contesta a tot tipus de dubtes que se li plantegen de manera oberta.

Podem veure al llarg el vídeo com la parella està molt unida i van contestant a totes les preguntes, una per una, de manera clara i amb molta naturalitat. Ningun d’ells tenen problemes per parlar obertament tant de la transsexualitat com del seu cas en concret i aconsegueixen apropar-se als espectadors i fer que es familiaritzen amb ells. Hugo i Glòria són una parella molt extravertida i encara que algunes preguntes els fan gràcia o fins i tot, lis estranyen, contesten sempre amb sinceritat i respecte.

En la meua opinió aquest vídeo és molt bo i pense que faria falta que tothom el veiés. Moltes de les preguntes que els fan a la parella són una mica ingènues. En una d’elles, li pregunten a Glòria com és estar amb un xic trans i si aquest pot donar-li plaer. La noia es queda un poc confosa i perplexa perquè no entén massa la pregunta. Com és estar amb la persona que estimes? Això sempre es bo, siga qui siga la persona, siga com siga. I pot donar plaer una persona transsexual? Totes les preguntes d’aquest tipus arriben a sonar prou estúpides, com si no s’hagueren pensat bé.

Malgrat això, ella contesta explicant que hi ha molta ignorància cap aquestos temes i que si estimes a una persona, la estimes per la seua manera de ser, d’actuar i de pensar, deixant a banda el seu sexe. Glòria també conta que, al principi, quan Hugo li contà que era transsexual es va quedar una mica en shock ja que no esperava la notícia, però després d’empatitzar amb ell, es va adonar de tot el que havia d’haver patit i va acabar assimilant-ho tot i tornant al seu costat.

Pense que en aquestos temes hi ha molta desinformació. Encara que cada volta són més comuns els casos com el d’aquesta bonica parella, la gent continua sense entendre completament aquestos tipus de relació. Sense dubte, encara que poc a poc, estem avançant i cada vegada s’accepten més tipus de sexualitat i es respecten més les diferències. Encara així, ens queda molt per fer i molt per caminar en el camí de l’acceptació, l’enteniment i el respecte.

Will Curie ha dit...

Bona vesprada. Avui faré un comentari sobre aquesta entrada al blog de karicies i expressaré la meua opinió sobre el tema que planteja.

Aquesta entrada ens ensenya una entrevista feta per un xic transexual que es diu Hugo. Aquest xic, qui abans era una dona però sentia que estava en el cos equivocat està en període de canvi. Hugo, en aquest vídeo fa una entrevista a la seua nóvia, Glòria, fent-li preguntes per ensenyar i esclarir coses e idees al voltant de ser la parella d’un xic transexual. També es pretén parlar sobre la identitat de gènere, l’orientació sexual i l’expressió de gènere, ja que no són el mateix i és necessari estar al corrent sobre això per comprendre la situació d’Hugo.

En la meua opinió, Hugo és una persona prou valenta perquè ha canviat el seu destí en aquesta societat binarista i heteropatriarcal afrontant que està tancat en un cos que no li agradava. A més a més, Hugo té una actitud molt oberta enfront de la seua veritable forma de ser, cosa que és impressionant, ja que gran part de la societat actual no accepta aquest tipus de situacions, ja que està feta a l’antiga.

En el vídeo, Glòria ens conta la seua experiència en la seua relació amb un xic transexual, ja que abans no sabia que Hugo era transexual. Ens diu que la seua relació ha anat a millor des que Hugo va confessar-li que era transexual, i ens mostra la realitat de conviure amb una persona així, desmuntant mites voltant el tema.

En resum, opine que quan una persona se sent diferent de com és, ha de dir-lo, ha d’expressar la seua incomoditat i exigir l’acceptació social de la seua condició. El problema que té aquesta societat és que no es construeix voltant la gent, sinó que construeix a la gent d’una manera rudimentària i selectiva; o ets home heterosexual, o dona heterosexual. Tots hem de formar un nou món més tolerant i plàstic, que accepti la identitat i les preferències de cadascun.

María Zambrano ha dit...

Hugo Campillo és un youtuber espanyol que va començar amb Youtube per a explicar i aclarar els dubtes de molta gent sobre la transsexualitat. Les persones transsexuals experimenten una identitat de gènere que és inconsistent o no associada culturalment amb el seu sexe assignat, i desitgen una transició permanent al gènere amb el qual s'identifiquen. Porta sis mesos amb aquest canal i dona a conèixer les seues experiències, consells i reaccions als canvis que pateix.

En aquest vídeo la núvia de Hugo ,Glòria , respon preguntes de com és ser la parella d’una persona transsexual. Ella lo explica amb molta naturalitat i claredat i és nota com la parella està molt unida, ja que porten dos anys junts i ,com és diu al final, també estan compromesos.

Personalment no coneixia a aquest xic però si a altres youtubers que també parlen dels seus canvis hormonals respecte a la seua transsexualitat. Comparant a tots ells et dónes compte de que han patit molt durant molts anys i que ara per fi és poden sentir còmode amb la seua aparencia ja que aquesta no concordava amb la seua identitat sexual. Pense que amb persones con aquestes s’ajuda molt a xics i xiquetes que pateixen el mateix.

Youtube és una de les xarxes socials més utilitzades pels adolescents i com he dit, aquestos vídeos arriben a molta gent. D’una banda, aquestos mentalitzen a molta gent ( i més encara a gent que comença a pensar, a tindre una pròpia opinió i a construir els seus ideals) per a veure la transsexualitat amb tota naturalitat, com és veu en el vídeo de Hugo amb Glòria. Per altra banda, amb la publicació de vídeos que tracten temes sexuals és comença a obrir més els temes relacionats amb el sexe, aquestos temes que havien sigut tabús durant molt anys.

Per això hi ha que donar les gràcies a gent com Hugo Campillo o com Adam FTM (altre youtuber que té vídeos pareguts als de Hugo) per el seua treball. Per parlar sense vergonya y mostrar-se com són.

Sergio Thompson 1r batx B ha dit...

A aquesta entrevista pujada a YouTube per Campillo FTM (un youtuber transexual que no te por de manifestar la seua opinió ni de mostrar la seua condició sexual al món) es parla sobre com és ser la nóvia d’un xic transsexual, si açò ha afectat a la relació entre Hugo i Glòria i com va reaccionar ella quan Hugo li va dir quina condició sexual hi era.

La primera pregunta que fa Hugo a la seua nóvia és com creu que ha canviat la seua relació al saber que ell era un xic trans. -Ha canviat a millor-, diu Glòria. Estic d’acord amb el argument que dona, que és que ara la seua relació s’ha enfortit perquè ja no té res que ocultar i és totalment sincer amb ella, ademés que la seua forma de actuar canvia i es torna molt més extravertit que abans, com si s’haguera lliberat d’una carga molt pesada que li feia no ser feliç i no trobar-se còmode amb la seua parella. Òbviament Glòria va tindre que pensar molt quan li va dir que era transsexual, però al posar-se en la seua pell, es va donar compte de les males experiències que deuria d’haver passat al tindre un cos que no s’adequava a la seua condició sexual.

Crec que és un vídeo que hauria de difondre's més perquè les xiques amb un nóvio trans o viceversa no s'avergonyisquen de dir-se'l al món, ja que vivim en una societat (que encara que haja millorat molt) en la que es troben persones amb una mentalitat retrògrada i que no acceptarien aquest tipus de relacions. Per això pense que té molt de mèrit l'haver realitzat esta entrevista que se'ns ha presentat, tant per part de Glòria com de Hugo.

Manolo Kahlo ha dit...

Hugo Campillo és un youtuber que va començar amb una finalitat molt clara, explicar el seu cas. Ell es va crear el canal de YouTube per donar-se a conèixer a ell mateix, al seu cas, i com ho estava afrontant ell. Ja que el tema de la transsexualitat mai no l’hem tingut massa clar.

En aquest vídeo concretament apareix la núvia de Hugo -Glòria. Amb la finalitat de donar a conèixer la seua relació i per a respondre a les preguntes més comuns entre la gent. I efectivament es veu que Glòria respon molt segura del que està dient. A més a més ja porten dos anys junts i estan compromesos.

A més del vídeo que ha fet amb Glòria, el seu canal de YouTube es basa de com ha anat evolucionant el seu cos al cap de sis mesos que porta prenent testosterona-hormones masculines.
I també explica com s’ha sentit ell durant tots els anys que ha sigut una xica, i com no s’identificava amb aquell cos, ja que ell sempre s’ha considerat un xic.

Sincerament, no coneixia a aquest youtuber, però que la gent transsexual faça aquestes cosses em pareix una idea molt bona, ja que la plataforma de YouTube arriba a milions i milions de persones, i pot ser una forma bona d’utilitzar aquesta xarxa social com a medi de conscienciament cap a la societat d’avui dia.

Concloent, he de dir que el vídeo m’ha agradat molt, i que torne a dir que és una idea genial que hauria d’agafar altra gent, però sempre amb la finalitat de conscienciar, ajudar i informar als demés.

Sergio Anthony (1BatxC) ha dit...

Aquest vídeo és del youtuber Hugo Campillo. Hugo és un xic trans que fa vídeos a Youtube sobre la transsexualitat i la seua situació. Fa poc que li ha dit a la seua novia Glòria que era un xic trans i per això, volia compartir amb tots la seua experiència.

En el vídeo, la parella ens aclarixen els mites i les idees errònies de ser la parella d’un xic trans. Hugo li fa preguntes a Glòria sobre com va reaccionar quan va saber que es sentia xic o com ha canviat la seua relació des que sap que és una persona trans.

Glòria diu que encara que al principi s’ho va prendre prou mal, després va empatitzar i va pensar en tot el que havia patit al veure que no estava en el cos correcte. Uns consells que ella recomana a totes les parelles de les persones trans és que empatitzen i tracten a la seua parella amb naturalitat.

Per a ella, la relació ha anat a millor ja que Hugo s’ha obert més des que ho va dir. També ens aclarix que estar amb un xic trans no és el mateix que estar amb una dona masculina. Per a ella aquest dos conceptes no es pareixen.

A més a més, Glòria diu una cosa amb la que estic molt d’acord i és que al preguntar-li «com és tindre una relació amb un xic trans?», ella contesta que açò és el mateix que preguntar «com és estar amb la persona que vols?». No canvia res, és el mateix ser parella d'una persona cis que d'una persona trans, heterosexual, homosexual ...

La meua opinió és que és un vídeo molt bo per a informar-se sobre temes que desconeixem i que molta gent deuria de vore. Al llarg del vídeo apareixen dubtes sobre la transsexualitat que molta gent tenim i que poques persones saben.

Tot açò, la falta d’informació sobre la identitat de gènere, l’orientació sexual i l’expressió de gènere; és culpa de la societat en què vivim, una binarista heteropatriarcal, en la que no esta ben vist ser diferent al que diu aquest sistema. Si no ets cisgènere o cissexual heterosexual i tens una expressió de gènere diferent -masculina en els xics i femenina, les xiques- et tracten diferent.

Per sort, estem en segle XXI, i encara que en alguns llocs, aquests temes són tabú, els temps estan canviant i la gent esta obrint les seues ments, els afectats per aquest assetjament no es deixen intimidar per la gent intolerant, ens conten la seua situació i ara hi ha més gent que els accepta.

Paula Zetkin ha dit...

Aquest és el vídeo d'Hugo, un xic transsexual. On es resolen dubtes i s'explica, al costat de la seua núvia Glòria, com és estar en parella amb una persona trans, d'una altra forma també expliquen com va reaccionar Glòria front de que Hugo li diguera que era un xic trans. Abans de res se'ls nota parlant lliurement i sense cap tipus d'embut.

En la primera pregunta que Hugo li fa a Gloria, respon que la relació ha canviat a millor, ja que sent que Hugo se sent alliberat i pel somriure que mostra sap que ell és capaç de confiar en la seua núvia per a poder confessar-li que és un xic trans. Més tard Glòria comenta que a l'hora en la qual Hugo li'l va confessar, li va costar entendre-ho, així i tot ella es va posar en la posició d'Hugo i va aconseguir comprendre per tot pel que podria haver passat ell psicològicament.

Estic totalment d'acord amb el “final” del vídeo, on es planteja la pregunta de: com és estar amb un xic trans? Des del meu punt de vista tots som iguals, i probablement l'únic dubte que em puga sorgir a mi seria, com és estar amb un home o com és estar amb una dona. Em sembla que al cap i a la fi vivim en una societat prou retardada si som incapaços de pensar que un xic o xica trans és el mateix que un xic o una xica.
És clar que hi ha infinitats de tipus de parelles i tipus de comportaments cap a la teua parella però el significat és el mateix i es diu amor, com ja he dit es presenta de diferents maneres.

Quan algú està enamorat, al meu semblar, t'és igual quin sexe siga. Com ben es diu l'amor és cec, deuria ser la base de tota persona que estime o siga estimat.

1 Batx Humanitats

esther addams i gabriela wolf ha dit...

Nosaltres anem a comentar aquesta entrada perquè ens ha cridat l’atenció el seu tema que és l'experiència de tindre una parella transsexual.

El vídeo de la entrada parla sobre, Hugo li fa l’entrevista  a la seua novia Glòria per a intentar esclarir els principals mites i idees errònies al voltant de ser la parella d'un xic trans.

La nostra opinió d’ aquest tema ens que ens pareix totalment normal que una xica isca que un xic transsexual , però nosaltres creem que no fa falta res, doncs aquesta societat té algunes persones els critiquen sense ninguna raó.

En conclusió, si nosaltres tinguérem una parella transsexual seria una situació normal, una cosa que es tendria que acostumar la gent en el segle 21.

Raquel Kent 1r batx B ha dit...

En primer lloc, es pot apreciar que aquesta entrada tracta de la transsexualitat, concretament de com és estar amb una persona trans. Una persona que és transsexual no es sent identificada amb el seu sexe biològic, per tant, adopta comportaments del sexe contrari del qual ha nascut, és a dir, la seua identitat de gènere no coincideix amb el seu sexe biològic.

Abans del vídeo, en el qual Hugo li fa una entrevista a la seua nóvia Gloria, aquesta entrada ens explica que la identitat de gènere no és el mateix que l’orientació sexual ni que l’expressió de gènere i que al viure dins d’una societat binarista heteropatriarcal no es considera correcte una persona que no siga cisgènere, a aquestes persones, els fan preguntes, sotmetent-los a interrogatoris, que no serien necessaris si existira informació sobre que és realment la transsexualitat.

El vídeo, com ja hem dit abans, és una entrevista que Hugo fa a la seua nóvia, preguntant-li com és estar amb un xic tans. Quan van començar a eixir junts, Gloria no sabia que Hugo era un xic trans i per això , ell comença amb la pregunta de com ha canviat la seua relació des de que ella s’ha assabentat de que era transsexual i ella va respondre que ha canviat a millor ja que ara hi ha més confiança i ell no és tan introvertit com abans.

Quasi al final del vídeo, ens expliquen que ja porten tres anys junts, i que al principi quan van començara sortir, el cos d’ell era biològicament el d’una dona. Després per a finalitzar li pregunta a Gloria com és estar amb un xic trans i ella li diu que aquesta pregunta és igual que si et digueren com és estar amb la persona que vols, es a dir, el mateix que dir com és estar amb un home o amb una dona que estimes.

En la meua opinió, el fer un vídeo explicant l’evolució del cos de Hugo i l’evolució de la seua relació, és una acció que hem d’admirar moltíssim, primer, perquè així es por informar a la gent sobre que és ser un xic trans i de la diversitat sexual que existeix al món, i segon, perquè així demostren a la societat de que és molt normal la transsexualitat i que no es pot considerar un tema tabú.

En conclusió, m’agradaria dir que les persones trans mereixen el mateix respecte que els cis, ja que són persones iguals amb els mateixos drets, a més em de tindre en copte, que els trans han passat per un procés molt difícil, en el qual han sofrit molt, ja que es sentien incomodes amb el seu sexe biològic. Em de aconseguir que la societat accepte a tot tipus de persones, sense discriminar ni tindre prejudicis cap a elles.

Maria Zambrano ha dit...

Hugo Campillo és un youtuber espanyol que va començar amb YouTube per a explicar i aclarir els dubtes de molta gent sobre la transsexualitat. Les persones transsexuals experimenten una identitat de gènere que és inconsistent o no associada culturalment amb el seu sexe assignat, i desitgen una transició permanent al gènere amb el qual s'identifiquen. Fa sis mesos que té aquest canal i dóna a conéixer les seues experiències, consells i reaccions als canvis que pateix.

En aquest vídeo la núvia d'Hugo,Glòria, respon preguntes de com és ser la parella d’una persona transsexual. Ella ho explica amb molta naturalitat i claredat i es nota com la parella està molt unida, ja que fa dos anys que estan junts i,com es diu al final, també estan compromesos.

Personalment, no coneixia aquest xic però sí a altres youtubers que també parlen dels seus canvis hormonals respecte a la seua transsexualitat. Comparant a tots ells t'adones que han patit molt durant molts anys i que ara, per fi, es poden sentir còmodes amb la seua aparença, ja que aquesta no concordava amb la seua identitat sexual. Pense que amb persones com aquestes s’ajuda molt a xics i xiques que pateixen el mateix.

YouTube és una de les xarxes socials més utilitzades pels adolescents i, com he dit, aquestos vídeos arriben a molta gent. D’una banda, aquestos mentalitzen a molta gent -i més encara a gent que comença a pensar, a tindre una pròpia opinió i a construir els seus ideals- per a veure la transsexualitat amb tota naturalitat, com es veu en el vídeo d'Hugo amb Glòria. Per altra banda, amb la publicació de vídeos que tracten temes sexuals es comença a obrir més els temes relacionats amb el sexe, aquestos temes que havien sigut tabús durant molts anys.

Per això s'ha de donar les gràcies a gent com Hugo Campillo o com Adam FTM (un altre youtuber que té vídeos pareguts als d'Hugo) pel seu treball, per parlar sense vergonya i mostrar-se com són.

Christian Paul ha dit...

Bon dia,
En aquesta ocasió vos vaig a parlar del vídeo del youtuber Hugo Campillo, un xic transexual que des de que va començar en la seua fase de canvi de gènere, i en aquest vídeo de “Com és ser novia d’un xic trans”, en el qual amb la seua novia fa aquest vídeo per resoldre els dubtes de les persones que encara tinguen dubtes de si dir-ho a la parella.

Aquest vídeo pense que és molt important ja que parla d’una de les etapes (des del meu punt de vista ) més complicades del canvi de sexe, que és el moment d’acceptació amb la parella,ja que sincerar-te amb aquesta pense que n’és el pas més valent i difícil per a qualsevol, perquè obrir-te a altres pot ser molt complicat. En el vídeo Hugo li fa preguntes molt importants a la seua novia de l’índole de “Pots disfrutar sexualment amb la parella trans?” o “Com va ser per a tu saber que el teu novio era trans?”,on Gloria, la seua novia, respon a totes les preguntes i deixa clar que no pots dir com és estar amb un xic trans, ja que com jo n’estic d’acord, a les persones cal marcar-les amb el seu comportament com a persones, no per la seua condició.

M’agradaria que tots els vídeos d’aquest youtuber es feren virals, ja que la seua història pense que tindria que arribar a tots, perquè podria ser un recolç per a milers i milers de persones que poden estar patint prendre decisions com aquestes a soles; i a més a més és una bona forma de que les persones perden prejudicis a aquestes persones. Espere que vos agrade el vídeo tant com a mi.

Esther addams i Gabriela wolf ha dit...

Nosaltres anirem a comentar aquesta entrada perquè ens ha cridat l’atenció el seu tema que és l'experiència de tindre una parella transsexual.

El vídeo de l'entrada parla sobre, Hugo li fa l’entrevista a la seua novia Glòria per a intentar esclarir els principals mites i idees errònies al voltant de ser la parella d'un xic transsexual.

La nostra opinió d’aquest tema és que ens pareix totalment normal que una xica isca que un xic transsexual, però nosaltres creem que no fa falta res, doncs aquesta societat té algunes persones els critiquen sense cap raó.

En conclusió, si nosaltres tinguérem una parella transsexual, seria una situació normal, una cosa que s'haguera d'acostumar la gent en el segle 21. (Comentari corregit) 30.10.17

Clara Goldstein ha dit...

Hugo és un xic trans de Barcelona que s’ha fet pas a Internet per mitjà de YouTube. El canal de Hugo “Campillo FTM” té ja 6K de subscriptors. Dins del seu contingut trobem vídeos sobre la seua transició pas a pas, així com de temes relacionats al món FTM.

En aquest vídeo en concret, participa la seua novia Gloria, i la mecànica és la que fer-li preguntes personals propostes per el públic relacionades a la pregunta general “Com és ser novia d’un xic trans?”.

Durant tot el vídeo i a mesura que Gloria va contestant les preguntes, es por veure com, sense dubtes, la xica accepta totalment la identitat sexual de la seua parella, i no sols això, deixa veure com tampoc li pareix un cas del qual faja falta fer un vídeo. És a dir, el tracta amb tanta normalitat que quan li fan preguntes com “Com és estar amb el teu xic trans”, ella es sorprèn i explica que és una pregunta incoherent, ja que és el mateix que si preguntares: “Com és estar amb la teua parella ideal”.
La parella, la forma en la que parlen, com contesta la xica a les preguntes, tot açò fa que aquest vídeo commogui.

La veritat és que aquest cas, el de aquestes dues persones, és un exemple per a la societat moderna. El fet de ser trans o cis o qualsevol altra cosa no tindria que ser motiu de critiques, ni tan sols de mirades estranyades. És clar que, si en qualsevol moment et dones compte de que ets una xica o un xic trans, una part de la teua vida canviaria, però tu, el teu jo intern, no ho farà, i açò és el que importa realment.

Hi ha moltes idees o teories que intenten explicar l’ésser. Alguns diuen que som una mescla dels nostres records, altres que som el que fem o fins i tot que som el que mengem. Però una cosa està clara, tu ets el que ets sense importar la teua identitat sexual.

I que menys se li pot demanar a la societat, sinó que accepte a la gent que es, que tan sols es, sense res més, sense tindre en compte més aspectes. Perquè tots, per igual, som.

raquel ha dit...

Hugo es un xic trans que esta en una xica cis des de fa 3 anys, ell va començar a «hormonarse» estant ja amb d’ella, lo que vol dir que ella sempre li ha donat suport, o siga que a d’ella li pareix tot bé per a que ell puga sentir-se identificat amb el seu cos.

Els han fet preguntes molt «rares» i com Gloria bé ha contestat es el mateix estar en un xic trans que en un cis, a la fi i al cap tots som persones i ens agrada que ens traten com als altres.

Per al meu punte de vista això esta molt bé per qué així la gent s`adona que tots somigual, dona lo mateix que sigues un xic en cos de xica, una xica en cos de xic, un xic en cos de xic o una xica en cos de xica. Si bé es donara algun del dos primers casos i tu volgeres cambiar el teu sexe ningú tindria per què dirte que eres un roi o cualsevol cosa per ser diferent.

Mario Campoamor ha dit...

Bon dia a tots, aquest vídeo deuria ser un exemple a seguir per a molta gent. Hugo ens demostra amb la seva parella, que porten mes de tres anys junts, que es pot viure de la mateixa manera amb una persona transsexual.


Molta gent deuria de veure aquest vídeo, perquè et contesta «mites» com el de en les relacions sexuals pot ser fins millor , ja que coneix millor el cos i sentiments d’una dona, o en la part sentimental perquè te mes empatia per haver passat per això. El problema es que vivim en una societat retrograda que estem acostumbrats del que passava a espanya antigament.


Aquesta xenofobia cada vegada es menor y la gent esta mes concienciada i acabara desapareixent, ya que el animals que pensen el contrari es donaran compte que son igual de home que tu o que jo i tenen tot el dret del mon i disfrutar la vida com tots.

Edu Dvinson ha dit...

En aquest videoblog del youtuber Hugo Campillo (xic transsexual) es tracta el tema de com és tenir una relació amb un xic trans. Per açò, en el vídeo apareixen Hugo i la seua núvia, Glòria, contestant i comentant obertament i naturalment algunes preguntes que els seus subscriptors els van fer sobre aquest tema. Amb aquest vídeo ells pretenen aclarir tots els dubtes i curiositats de la gent, i de pas animar a aquelles persones trans que estan amb una parella i no s'atreveixen a dir-ho per por.

En el vídeo es parla d'una de les moltes etapes que conté canviar de sexe, l'acceptació de la teua parella tal com eres i t'assegues. És per açò que moltes persones no s'atreveixen a fer aquest pas, perquè després de tot el que comporta i de tot el que has de fer i dir per a canviar de sexe i sentir-te com eres, l'últim que desitges és que la teua parella t'oblide o s'estranye quan faces el pas.

En el vídeo es fan preguntes molt interessants i que segurament molts de nosaltres també preguntaríem com per exemple: ”pots gaudir de les relacions amb una parella trans”? o” Quin va ser la teua primera reacció quan vas saber que era trans”? Per a aquestes preguntes Glòria ens transmet respostes molt obertes i sembla molt segura del que diu i no li cauen els anells. Ella contesta que no hi ha gens de diferència estar amb un xic trans que amb algú que no ho és, ja que ella està amb una persona per com és i com es comporta, i no per la seua condició. Crec que hauríem d'agafar exemple d'aquesta resposta, perquè molta gent solament cerca l'exterior, i si s'assabenta que la seua parella té algun problema, dificultat o simplement que se sent diferent de com és, s'obliden i deixen a aqueixa persona sense pensar un moment.

Estaria realment bé que aquest vídeo circulara per totes les xarxes socials i tots els mòbils i ordinadors del món, perquè d'aquesta manera es canviarien molts pensaments erronis i potser aconseguírem millorar la convivència i ser persones més liberals, i no ser tan “xapades a l'antiga. És cert que cada vegada hi ha menys estereotips en la societat i que es veu més varietat de parelles, però amb vídeos així segurament aconseguirem canviar el pensament de més persones.

Najwa ha dit...

Hugo és un xic *Trans que aquesta amb una xica *Cis Gloria, Hugo pregunta a la seua núvia que ha canviat des que sap que és un xic *Trans, no he entès exactament el que va voler dir perquè no explicava exactament que se sent en estar amb un xic *Trans. Gloria, en cap moment explica bé que és tenir un nuvi *Trans, semblava com s'estiguera escapant de les preguntes, respon però no clar, no fa arribar la informació ben com se sent o com és estar amb un xic *Trans, o que ha canviat en saber que la seua parella és *Trans (diu que ha canviat per a bé però no explica ben). En el *video fan moltes preguntes interessants i que segurament molts de nosaltres també preguntem com per exemple (com se sent en estar amb un xic *Trans) o (com serà la teua reacció en saber que la teua parella és *Trans). La meua opinió: Si em parella em diu que sóc “*Trans” no m'importara molt el primer dia serà una mica rar pensar que la teua parella és *Trans però d'altra banda és bo, perquè se't diu açò és perquè confia en tu i que li importa la teua opinió, ara bé, no perquè la teua parella és *Trans has de deixar-ho amb el per ser una mica diferent, cal tenir en compte que et va fer el seu confident en explicar-te que és *Trans cal pensar com pot portar açò i aguantar totes les coses que li podrien dir els amistats i els coneguts. Jo ho acceptaria tal com és perquè en dir-me que és *Trans, ha d'estar súper preparat i estar segur perquè no sabrà com pots reaccionar davant açò. I jo valore molt açò en una persona.

Clara Goldstein ha dit...

CORRECCIÓ:

Hugo és un xic trans de Barcelona que s’ha fet pas a Internet per mitjà de YouTube. El canal de Hugo “Campillo FTM” té ja 6K de subscriptors. Dins del seu contingut trobem vídeos sobre la seua transició pas a pas, així com de temes relacionats al món FTM.

En aquest vídeo en concret, participa la seua novia Gloria, i la mecànica és la que fer-li preguntes personals propostes pel públic relacionades a la pregunta general “Com és ser novia d’un xic trans?”.

Durant tot el vídeo i a mesura que Gloria va contestant les preguntes, es por veure com, sense dubtes, la xica accepta totalment la identitat sexual de la seua parella, i no sols això, deixa veure com tampoc li pareix un cas del qual faja falta fer un vídeo. És a dir, el tracta amb tanta normalitat que quan li fan preguntes com “Com és estar amb el teu xic trans”, ella es sorprèn i explica que és una pregunta incoherent, ja que és el mateix que si preguntares: “Com és estar amb la teua parella ideal”.
La parella, la forma en la que parlen, com contesta la xica a les preguntes, tot açò fa que aquest vídeo commogui.

La veritat és que aquest cas, el de aquestes dues persones, és un exemple per a la societat moderna. El fet de ser trans o cis o qualsevol altra cosa no tindria que ser motiu de crítiques, ni tan sols de mirades estranyades. És clar que, si en qualsevol moment et dones compte de que ets una xica o un xic trans, una part de la teua vida canviaria, però tu, el teu jo intern, no ho farà, i açò és el que importa realment.

Hi ha moltes idees o teories que intenten explicar l’ésser. Alguns diuen que som una mescla dels nostres records, altres que som el que fem o fins i tot que som el que mengem. Però una cosa està clara, tu ets el que ets sense importar la teua identitat sexual.

I que menys se li pot demanar a la societat, sinó que accepte a la gent que es, que tan sols es, sense res més, sense tindre en compte més aspectes. Perquè tots, per igual, som.

Sergio Thompson 1r batx B ha dit...

CORRECCIÓ DEL COMENTARI:


A aquesta entrevista pujada a YouTube per Campillo FTM (un youtuber transsexual que no té por de manifestar la seua opinió ni de mostrar la seua condició sexual al món) es parla sobre com és ser la nóvia d’un xic transsexual, si açò ha afectat la relació entre Hugo i Glòria i com va reaccionar ella quan Hugo li va dir quina condició sexual hi era.

La primera pregunta que fa Hugo a la seua nóvia és com creu que ha canviat la seua relació al saber que ell era un xic trans. -Ha canviat a millor-, diu Glòria. Estic d’acord amb l’ argument que dóna, que és que ara la seua relació s’ha enfortit perquè ja no té res que ocultar i és totalment sincer amb ella, a més que la seua forma d’ actuar canvia i es torna molt més extravertit que abans, com si s’haguera lliberat d’una càrrega molt pesada que li feia no ser feliç i no trobar-se còmode amb la seua parella. Òbviament Glòria va haver de pensar molt quan li va dir que era transsexual, però al posar-se en la seua pell, es va donar compte de les males experiències que hauria d’haver passat al tindre un cos que no s’adequava a la seua condició sexual.

Crec que és un vídeo que hauria de difondre's més perquè les xiques amb un noi trans o viceversa no s'avergonyisquen de dir-se'l al món, ja que vivim en una societat (que encara que haja millorat molt) en la que es troben persones amb una mentalitat retrògrada i que no acceptarien aquest tipus de relacions. Per això pense que té molt de mèrit haver realitzat aquesta entrevista que se'ns ha presentat, tant per part de Glòria com de Hugo.

Emilio Clarke ha dit...

Bona vesprada.
En aquest vídeo de Campillo FTM, un youtuber transsexual que expressa la seua condició sexual sense por i amb claredat i que parla sobre com és ser novia d'un xic trans des del punt vista, clarament, de la seua parella i de com a repercutit en la seua relació amb aquesta.

El primer tema que tracten és la forma en què ha afectat la seua relació quan ell va decidir contar-li que era trans. Ella no dubta en respondre que ha anat a millor, ja que el xic s'allibera d'una càrrega que s'apoderava d'ell i que era molt important soltar-la. Al ser sincer amb ella, la seua relació ha canviat. Ara, ell potser feliç tal com és sense ocultar res.
Al Glòria, la xica, aconseguir posar-se en la pell d'ell el va entendre molt més ràpid, ja que al principi quan va rebre la notícia li va costar assimilar que era trans.

No tot el món pot expressar el que realment sent, qui realment és, per això crec que aquest vídeo pot ajudar a moltes persones a mostrar-se tal com són.

Javier Davidson ha dit...

Bon dia, avui vaig a fer un comentari sobre el vídeo d'un xic anomenat Hugo, on entrevista la seua nóvia Glòria amb preguntes fetes pels seus seguidors, i per a intentar esclarir els dubtes sobre com és ser nòvia d'un xic trans.

Li fa preguntes com per exemple com és per a ella estar amb un xic trans, o que va sentir quan li va dir que era un xic trans. M'ha sorprés l'interessant que ha resultat el vídeo per a mi, quan pensava que no anava a ser així.
Hi ha preguntes verdaderament interessants, i que fan reflexionar, com per exemple, la pregunta de en què creus que hi ha canviat la relació des de que saps que sóc trans. Ella respon que no hi ha canviat per a pitjor, al contrari, que ha millorat, perquè ella sent que s'ha tornat més extravertit, que és com més autèntic.

És un vídeo que respon a molts dubtes sobre aquest tema, des de la veu de l'experiència, i que pot ajudar a molta gent que estiga a una situació pareguda.
També vull recomanar el canal de Hugo, el xic del vídeo. Té altres molt interessants sobre el procés de transformació que ha patit, i sobre com ajudar a gent amb el mateix problema, com el de "Com comptar-ho al teu entorn".

Gabriela wolf i Esther addams ha dit... ha dit...

Nosaltres anirem a comentar aquesta entrada perquè ens ha cridat l'atenció el seu tema que és l'experiència de tindre una parella transsexual.
El vídeo de l'entrada parla sobre, Hugo li fa l'entrevista a la seva novia Glòria per a intentar esclarir els principals mites i idees errònies al voltant de ser la parella d'un xic transsexual.
La nostra opinió d'aquest tema és que ens pareix totalment normal que una xica isca que un xic transsexual, però nosaltres creiem que no fa falta res, doncs aquesta societat té algunes persones els critiquen sense cap raó.
En conclusió, si nosaltres tinguérem una parella transsexual, seria una situació normal, una cosa que s'haguera d'acostumar la gent en el segle 21.(CORRECCIÓ)

Diana Wolf ha dit...


En aquesta entrada es tracta el tema de com és estar amb xic trans, per youtuber Hugo acompanyat de la seua núvia Gloria, en aquest video Hugo fa una entrevista a la seua núvia Gloria, per a intentar aclarir el mites i idees errònies que es té sobre ser la parella d'un xic *trans. El fet de ser trans en el cas masculí, vol dir que un home en nàixer s'identifica com a dona.

En el cas particular d'Hugo i Gloria, hi ha hagut la suficient confiança com perquè Hugo s'haja sentit preparat per a explicar-li a Glòria que tota la seua vida era un xic trans, Gloria diu que en assabentar-se va reaccionar sorpresa però que no va haver-hi cap problema a acceptar la condició d'Hugo. Una de les preguntes que es fa en l'entrevista és com crees que canvia la relació en estar amb un xic trans, en aquest cas Gloria respon que a passat a ser una persona molt extravertida, alliberada, feliç…

Molta gent pensa que estar amb un xic trans, és com estar amb una xica masculina, però Gloria abans açò respon que no té gens veure ja que no es troba relació alguna. Un altre punt seria el fet de satisfer sexualment tampoc té gens que veure el fet que siga trans, pot satisfer igualment… al final realment la pregunta molts es fan és, com és estar amb un xic trans i realment no té molt sentit, opini igual que Gloria és com si et preguntaren com és estar amb la teua parella. Finalment m'agradaria dir que arran d'aquest vídeo m'he assabentat de coses que abans no entenia i amb aquest vídeo pots comprendre-ho millor.

Noelia Becker ha dit...

La veritat és que mai me he plantejat si sóc o no cis, ja que mai he tingut cap problema amb el meu gènere i em sent còmoda. Però després d'aquest plantejament … no puc asegurar que en un futur no tinga dubtes sobre aquest tema.

No recorde el moment en el que em van dir la meua etiqueta sexual que em posa la societat. Així que supose que em vaig quedar igual, doncs molt bé.. m’agraden les persones, que és lo important.

Mai he dit a ma casa que sóc hetero, però sí que vaig dir una vegada que la meua millor amiga era la meua nóvia, per veure com reaccionava la familia, van respondre positivament, i estic orgullosa d'això perque mai se sap si en el futur m'agradarà alguna dona. Als amics evidentment tampoc és una cosa que comuniques, però una vegada llegint un text vaig posar-me de molt mala llet i vaig prometre que la següent persona que em presentaren li diria: sóc Noèlia, i sóc hetéro.