23 de maig 2016

Tacons



La revista Stylist va demanar als seus treballadors que es posaren tacons durant un dia de treball, i aquest va ser el resultat. En alguns llocs de treball, les dones estan obligades a vestir amb tacons. En la resta d'espais socials, les dones es veuen pressionades a usar tacons si volen anar a la moda.




Hòmens en una manifestació a Canadà (2011). El lema de la manifestació és “Walk a Mile in Her Shoes” (Camina una milla en les seues sabates) i consisteix a recórrer els carrers usant sabates de tacó alt, botes de tacó d’agulla i diferent calcer de dona.

Formen el “Moviment de Gènere Unit”, contra la violència de gènere, una iniciativa antimasclista que vol promoure “una masculinitat compromesa amb la igualtat”. Nasqué a Toronto, Canadà, i s’ha anat expandint per altres ciutats del món. 

31 comentaris:

Gerard Paul ha dit...

Bon dia...

Aquest vídeo tracta d'una revista anglesa que demana als homes d'allà que calcen tacons per un dia. Baix hi ha escrit que, en alguns llocs de treball, les dones han de portar tacons.

Aço no és més que un altre “micromasclisme”. Per què les dones han de portar tacons només per ser dones? (Encara així, en el vídeo es demostra que als homes els costa més portar tacons... per no estar-hi acostumats).

Pensem que el vestit, el calçat i demés roba ha de ser ambígua, és a dir, apta tant per a “homes” com per a “dones”.

Bon vídeo, i fins al pròxim comentari ;)

Andrea Stuart ha dit...

Bon dia.

Aquest vídeo tracta d'uns homes d'una empresa que es fiquen tacons per manifestar-se de que en alguns treballs obliguen a les dones a portar tacons, doncs ells van pel carrer manifestant-se amb els tacons. I tampoc es que els homes no puguen portar tacons, res es de dones i res d'homes.

A mi això de que obliguen a les dones a portar tacons no em pareix gens bé, mai m'havia imaginat que les obligaren a portar tacons, si les obliguen a elles, per què a ells no?

david de burgos ha dit...

Hola,

Aquest vidéo m'a paregut interesant per que parla sobre una proba que fan sobre que li posen tacons als xics avore com caminen i com fan la vida cuotidiana, també es un poc masclista perqué també els xics podrien portar tacons i la reaccio que han tingut és que cuasi no sabien caminar.

Ade.

Andrea Becker ha dit...

Hola,

Aquest vídeo tracta d'uns homes que van amb tacons pel carrer, que volen ficar-se en la pell de les dones al estar treballant tots els dies amb tacons, això fa mal als peus però hi ha gent que obligen a les dones a posar-se tacons per a treballar.

Jo crec que això és injust, no has d'obligar una dona a posar-se tacons per a res, si volen ficar-se tacons és deciciò d'elles, no dels demés.

Carla Stuart ha dit...

Hola,

Aquest vídeo tracta d'uns homes que es van a ficar per una estona en la pell de les dones que treballen molt i van amb tacons. Aquestes dones, quan arriben a la seua casa, estan molt cansades i el fet de portar tacons fa que siga pitjor.

Si ja és dur treballar moltes hores, imagina't si hagueres de treballar amb tacons. I porten tacons pel simple fet de donar millor imatge i açò no és així.

Adriel Goldman ha dit...

Bon dia...

Aquest vídeo tracta d'una revista anglesa que volia convèncer als homes de que portaren tacons, per a que vegeren que portar tacons era una gran dificultat, al cap i a la fi, no és només cosa de dones.

Per què és considerat només cosa de dones? I aquest esforç sols per a vestir bé. No li trobe el sentit a açò.

M'ha paregut un bon vídeo per a convèncer a la gent que diu que portar tacons és fàcil.

Anònim ha dit...

¿Realmente el llevar tacones es para realizar su sueño de princesa, como en los dibujos de Walt Dysney? ¿La ingeniería social empieza con eso...no? O ¿Quizás es un trabajo para la teoría del género?

mireya wolf ha dit...

Bona vesprada;

He agafat aquest vídeo perquè me a paregut interessant el que va proposar eixa revista fent que els homes es posaren tacons per a que sapigen el que les dones dones senten quan en alguns treballs l'his obliguen a dur tacons per anar mes elegants, donar millor impressió... O altres opcions.
Per a mi a sigut bastant impactant eixa manera de fer que els homes entenguen un poc la situació de la dona.
Peró aixo a soles es una part de lo que les dones fan en el treball i ja no a soles en el treball, en casa, en el dia dia... I moltes mes coses que tracten a les dones de menys en altres llocs simplement per ser dones i mes o menys lo que ami em dona a entendre aquest vídeo es que hi ha micromaclismes que es tenen que acabar ja.

Noelia Woolf i Izan Becker ha dit...

Al vídeo apareixen quatre hòmens que treballen en una empresa, açò és un moviment que ha fet aquesta per què les dones a algunes empreses han d'anar amb tacons. Es veu com els xics tenen dificultat en treballar amb els tacons, els fan mal els peus i no poden caminar rectes. Com que no (...) acostumats els costa.

A nosaltres ens pareix molt bé aquesta reivindicació que han fet els homes, ja que estan defenent a les dones.

stanton eli ha dit...

Bon dia a tots i totes

aquest vídeo bol explicar-nos i demostrar-nos lo complicat que es caminar amb tacons molta gent es creu que es bastant senzill però no es cert es molt complicat però nosaltres per anar mones utilitzem els tacons i per a nosaltres es bastant senzill per la nostra costum.

Aquest vídeo tracta de que 3 persones s'han posat tacons per demostrar si es senzill o complicat en els seus casos es bastant complicat perquè es la primera vegada que els3 es posen tacons s'han anat posat amb els tacons per el carrer,a la seua oficina ect...
uns dels 3amb una taza de coffe i baixant les escales amb tacons.

En la meua opinió tots incluits els homes deurien probar a caminar amb tacons

javi becker ha dit...

Hola, en aquest vídeo es pot veure com es de difícil andar amb tacons i lo molest que pot ser, per això la revista Stylist fa que els seus treballadors homes es posen tacons durant una jornada de treball

Aquesta manifestació me pareix que es una bona iniciativa per a combatre la violència de generes en les empreses per exemple. Perquè en algunes empreses obliguen a les dones a vestir-se amb roba provocativa o amb tacons perquè els caps vulguen.
Me pareix molt mal que casos de violència de genere siguen succeint perquè estem en el una data on s'àuria de saber que les dones tenen els mateixos drets que'ls homes.

Kike i Adri West ha dit...

Hola, em triat aquest vídeo per a comentar-ho, perquè ens ha paregut graciós els homes caguen-se.

Aquest vídeo es molt interessant, ja que els homes, normalment, no caminem amb tacons pel carrer. Es una iniciativa molt bona i graciosa, perquè així els xics sentim el que senten les xiques al caminar tot el dia amb tacons, es bastant incomode i termines amb els peus dolorits. També es graciosa, perquè es cauen i no paren de cagar-se en tot i també per com caminen, se que es complicat però, igualment, fa gracia.

Ens pareix molt mal que a algunes xiques les obliguen a posar-se tacons per a anar al treball, pensem que si que pots obligar a anar elegants o formals, però no el tipus de sabata que han de dur.

Sonia Arenal ha dit...

Aquesta entrada conta com en una oficina de la revista Stylist hi van demanar als treballadors que es posaren tacons, ja que en molts llocs les dones són obligades a portar tacons obligatòriament.

La meua opinió sobre això és que està bé que en alguns llocs els homes s'atreveixen a portar tacons per un dia sencer, i que senten per una vegada en la seua vida el patiment que les dones que han de portar-los tots els dies senten.
També hi ha que dir que és molt masclista per part de les empreses que obliguen a les dones solament a arribar a la seua casa amb els peus adolorits i que els xics no pateixen res. Això no és igualtat.

Respecte a la manifestació en la que homes i dones recorreixen una milla amb sabates de tacó, pense que és molt interessant que existeixen actes en que es poden vore xics i xiques usant tacons per que a la societat haja igualtat, a més de que no és res comú.

En conclusió, la revista Stylist ha fet molt bé en fer aquest tipus de proba per a demostrar i difondre que en els treballs també hi ha masclisme, ja que fan que totes les dones porten tacons tot el dia.

Irene Kahlo ha dit...

Bon dia,

Avui vaig a comentar aquesta entrada perquè m'ha paregut molt interessant veure aquesta informació, a més fa uns dies vaig veure una notícia relacionada amb aquest tema dels tacons, que més endavant comentaré.

El primer de tot és que em pareix fantàstic que hi haja un grup d'hòmens que hi hagen eixit al carrer, i s'atreveixen a portar tacons, perquè aquest acte mostra que no els importa manifestar les seues opinions i defendre coses que els pareixen injustes.

Perquè desgraciadament tots saben que per fer aquest acte han sigut criticats. També em pareix molt bé, que tant els homes com les dones lluiten per la desigualtat encara que solament afecte a un sexe, perquè molts homes hagueren preferit quedar-se en les seues cases i dir “això és un problema de dones, que ho solucionen elles”.

Altre aspecte que vull destacar és per què les dones hem de portar tacons? No necessitem portar aquest tipus de sabata per ser considerades més femenines, o per agradar a la resta de gent, sincerament sense que hem de vestir amb roba que ens faça sentir més còmodes i les coses que ens facen estar més a gust amb nosaltres mateixes, i no tenen per què ser els tacons.

Però la societat ens influeix massa en aquestes qüestions, per exemple fa poc vaig anar a veure "Jurassic World" i en la pel·lícula la protagonista femenina portava tota l'estona, sabates de tacons. Inclòs en les escenes d’acció on hi havia de córrer, ella les portava. Cosa que em va sorprendre un muntó, i em va semblar exagerat.

Com avanç havia comentat he triat aquesta entrada perquè fa uns dies vaig veure una notícia que em va impactar. Una dona anglesa havia sigut despatxada del seu lloc de treball per no portar i negar-se a ficar-se tacons, ja que a Anglaterra és legal despatxar a les dones que no porten tacons. A partir d'aquest dia, aquesta dona ha decidit començar una revolució i ha creat una campanya per intentar abolir aquesta llei. (http://www.lavanguardia.com/vida/20160512/401747156765/despiden-trabajadora-negarse-llevar-tacones.html)

Per la meua banda em pareix menyspreable que un país permeta aquesta llei, algú els ha demanat permís per decidir que ens hem de ficar?, la resposta és NO. A mi per exemple no m’agraden els tacons, mai m’han cridat l’atenció. Açò no em fa sentir ni més ni menys femenina, i espere que en un futur si he de posar-me tacons, siga perquè jo vulga i no perquè m’obliguen.

També crec que en un món desenvolupat açò és una falta de respecte a les ciutadanes de tot el món. No hem d'oblidar que si estem junts en totes les causes injustes d'aquest món, encara que no ens afecten directament podrem crear un món millor i més just.

Un comiat.

Vera Cambrils ha dit...

Bon dia,

Avui m'agradaria comentar aquesta entrada, per què quan he vist aquest vídeo m'ha paregut molt interessant que els homes també ajuden a fer que en aquest món en el qual vivim hi haja més igualtat entre les dones i els homes.

El primer que m'agradaria comentar és sobre el festival de Cannes (un gran festival de cinema). Aquest festival t'un estricte protocol per al vestuari que han de portar els actors i actrius, en el cas de les dones, han de portar sabates amb tacó. Per què a les dones és li d'obligar a portar tacons i als homes no?

L'altre dia vaig veure una notícia sobre aquest tema del festival de Cannes, l'actriu Kristen Stewart, a la qual coneguem per fer la pel·lícula de Crepuscle i per llaura ser model de Chanel va dir "Les coses han de canviar immediatament. És bastant obvi que si arribe a una catifa roja amb un acompanyant home i algú em deté i diu: ‘Disculpe, joveneta, no està usant talons i no pot entrar’, jo diré: ‘Tampoc el meu amic. Ell ha d'usar talons? Podria ser para tots" on li se la veia amb unes sabates sense tacó, però va ser l'actriu Julia Roberts la que va pujar les escales sense tacons.

Però el que em va sorprendre molt va ser que a Londres una dona va ser comiat del seu treball per negar-se a portar aquestes sabates.

Hi ha empreses que obligen als dons ha de portar tacons, perquè l'ideal és portar unes sabates de més de tres centímetres. Actualment a Espanya no hi ha regles sobre el vestuari d'una dona a l'hora de treballar, realment hi ha d'haver una normativa sobre el qual tenim o no hem de portar les dones? Que no pensem en la salut de les dones?

Al Regne Unit s'ha començat una batalla en contra dels tacons, per què també s'ha de pensar en les dones.

Portar tacons pot causar dureses i galindons però també una destrucció muscular o artrosis. Realment hem de passar per això les dones? Portar tacons i anar en contra de la nostra salut?

Una dona que treballa a Canada li va manar una foto a la seua amiga dels seus peus, aquests estaven amb sang. Les dones en aquest post de treball (un restaurant) han de portar aquestes sabates, sols poden portar sabates planes per una raó medica. Les dones han de portar tacons, però en canvi els homes poden portar el que volen, sols hi ha de ser de color negre.

Per a finalitzar m'agradaria dir que em pareix mol bé que aquests homes hi hajan fet això, vol dir, tots hauríem de lluitar per els nostres drets, i mitjor si també els homes decideixen ajudar i no quedar-se a casa.

Per què en la meua opinió totes aquelles persones que volen que les dones utilitzen sabates amb tacó haurien de provar el que és posar-és tacons i conéixer les conseqüències.

Anna Mozzoni ha dit...

Bona vesprada,

He decidit comentar aquesta entrada perquè m’ha agradat moltíssim l’exercici d’empatia que ha decidit fer aquesta revista amb els seus treballadors. Tant de bo altres empreses ho feren també! Per tal de comentar-la, descriuré breument el que he vist en aquesta i donaré la meua opinió.

Al vídeo podem veure un parell d’homes que es posen tacons de diferents mides i passen el dia complet portant-los. Hi ha moltíssimes dones que estan obligades a fer-ho als seus llocs de treball, però per què?

Molts d’ells cauen a terra, estan a punt de girar-se els turmells i caminen amb inseguretat, fent així que no puguen fer tot el que desitgen, ja que aquestes sabates no els ho permeten. Al vídeo podem veure com, fins i tot, perden l’autobús. En un dia estan experimentant tot el que una dona pot fer en un dia.

Un estudi de l'Associació d’Ortopèdia de Nova York informa que les pitjors sabates que les dones poden portar són les de tacó alt i prim (també anomenats “d’agulla”). Açò es deu al fet que el pes del cos recau en el metatars, és a dir, on estan els dits, fent una gran pressió en un sol punt. Al seu torn, els genolls i els malucs s’inclinen cap avant i afecten l’equilibri general del cos, debilitant la salut de les cames i l’esquena. Utilitzar molt aquest tipus de calçat danya des dels genolls fins a la zona lumbar.

Puc entendre que les dones l’utilitzem sempre que ens abellisca però, per què hem de fer-ho per treballar? Per què hem d’estar pressionades i obligades a fer-ho? Ah, sí ho sé, segons el fet dictat pel sexisme, les dones hem de portar tacons per estilitzar les nostres figures i perquè és quelcom femení?

Sabeu per a què utilitzaria jo l’agulla del tacó? Per clavar-li-la on més mal li fera al patriarcat. Aquesta campanya és genial per conscienciar a aquells que ens obliguen a portar-ne i per aquí la resta de treballadors sàpiga de què va el tema. Enhorabona a la campanya i a aquells que s’han ficat en les sabates catalogades com a nostres pel patriarcat i pel sexisme.

Dani West ha dit...

En aquest vídeo, dos homes proven els tacons per a veure com de difícil es caminar amb ells en un dia de treball en el que tenen que fer totes les coses que fan dia a dia, com anar al treball, portar el café o aigua al despatx o tornar a la seua casa per camins que son difícils de creuar amb tacons, al final se lleven els tacons perquè no poden caminar més amb ells.

Aquest vídeo esta fet per els treballadors de la revista Stylist per a veure el resultat, el lema d'aquesta manifestació es diu “Walk a Mile in Her Shoes” (Camina una milla en les seues sabates)
i defensa la igualtat de genere en Canadà.

En altra part d'aquesta manifestació els treballadors porten tacons i caminen per tot un barri o ciutat també per defensar la violència de gènere, però encara que açó el fan a Toronto, Canadà, esta expandint-se per altres ciutats de tot el mon.

Adrian Wolf ha dit...

Hola, vaig a comentar aquesta entrada que tracta sobre que en una empresa els diuen als homes que esposen tacons ja que moltes xiques en les empreses son obligades a posar-se tacons i son molt difícils de dur i fan molt de mal als peus, però els xics accepten fer-ho per a solidaritzar-se amb les xiques .

La meua opinió sobre aquesta entrada es que m'ha paregut molt bé la idea de que els homes es solidaritzen amb les dones.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola, Anna Mozzoni, m'encanta!:

"Sabeu per a què utilitzaria jo l’agulla del tacó? Per clavar-li-la on més mal li fera al patriarcat. Aquesta campanya és genial per conscienciar a aquells que ens obliguen a portar-ne i per aquí la resta de treballadors sàpiga de què va el tema. Enhorabona a la campanya i a aquells que s’han ficat en les sabates catalogades com a nostres pel patriarcat i pel sexisme." 30.5.16

Elena ha dit...

Hola, vaig a comentar aquesta entrada que tracta sobre que en una empresa els diuen als homes que caminaren amb tacons ja que moltes xiques en les empreses son obligades a posar-se tacons i son molt difícils de dur i fan molt de mal als peus, però els xics accepten fer-ho per a solidaritzar-se amb les xiques.
Jo crec que les xikes no sempre tenen que caminar amb tacons, perque son incomods, no tots son incomods però caminar tots el dies amb tacons es incomod, encara que moltes xiques s'acostumbren.
No es necesari ir sempre amb tacons en el treball.

Lucia Bekcer i Fran Wolf ha dit...

Hola.
Hem escollit aquesta entrada perquè ens ha paregut molt interessant la proposta de la revista de que els xics es fiquen tacons i que sàpiguen el que elles sofreixen tot el dia amb ells.

Com podem observar els homes no saben caminar amb ells i diuen que fan mal als seus peus. Peró les dones també sofreixen el mateix tots els dies i no es queixen perquè poden ser expulsades del seu treball. Moltes són obeïdes a posar-se aquest calçat.

La nostra opinió es que les dones deurien de portar i fer el que vulguen, ja que per a treballar n'hi ha que estar agust i treballar acomodat. Les dones no deurien estar sotmeses a les ordres d'un home, en aquest cas nosaltres pensem que cada persona ha de vestir-se com vulga.

Abel de la Barre ha dit...

Bon dia,

Hui estic per ací per a comentar els diferents masclismes i feminismes que trobem hui en dia als treballs i les mateixes desigualtats trobades.

El primer que vull comentar es la diferència en les vestimentes que podem trobar entre homes i dones; com podem veure al vídeo, s’intenta mostrar als hòmens el que és passar un dia amb unes sabates de tacó i el que sofreixen les dones, utilitzant aquestes sabates durant tots els dies. Per això també, les empreses tindrien que fer que les xiques utilitzaren sabates planes; o amb poc tacó, perquè no sofriren tant durant el dia. També cal dir que si alguna persona li agrada utilitzar els tacons durant la seua jornada laboral, que les utilitzen.

El segon que voldria comentar son les desigualtats que trobem entre els salaris entre homes i dones; perquè que ens trobem al segle XXI, i que encara trobem diferencies entre salaris, hem pareix una cosa per la qual associacions i governs hagueren de lluitar. Com també el problema que tenen al treball o per a trobar-lo, les dones que estan embarassades o en edat per a tender fills.

En conclusió dir, que les empreses hagueren de tindre una igualtat entre ambdós sexes; en materia de salaris i en el de les vestimentes.

Un comiat.

Sabrina Mill ha dit...

Molt bonees!

Aquesta entrada m'ha paregut meravellosa i molt, molt graciosa, encara que també molt ingeniosa i útil.

A mi des de sempre les normes dels uniforms o les maneres de vestir de les dones en alguns treballs, no m'han paregut bé, pense que si els xics utilitzen pantalons, per exemple, les dones també, i el mateix amb les faldes, per molt que puga semblar ridícul o espantós.

Igualtat en TOT, home!

I amb aquest vídeo ja hem pogut veure tot el que els costa als homes portar tacons i, supose, la reflexió que amb aquest hauran tret del que també els puga costar a les dones que deuren anar al treball amb tacons. Respect a aquest, no és del tot veritat que les dones anen en tacons completament tot el día, no, hi ha algunes que és posen unes sabatilles molt més còmodes, si anar en tacons molt temps no les sembla agradable, i al arribar al treball es posen els tacons (com a algunes pel·lícules), o també al anar al treball els tenen posats i guarden en la bossa unes sabatilles més còmodes que al eixir de treballar es posaran per a descansar els peus després de estar durant, pràcticament, tot el día sobre tales sabates tan femenines.

Crec que mesos d'un reflexionarà sobre el tema i potser que proven posar-se els tacons una estona, jajaja.

Un gran comiat.
Fins el pròxim comentari!

alba becker ha dit...

Hola soc alba becker i vaig a comentar aquesta foto i en primer lloc dir que em pareix presios i una manera de empatitzar molt bonica per que porfi poden saber el que sufren totes eixes dones al tenir que anar al treball que si en tacons que si en falda corta i coses aixi perque a un hoe mai si la dit que te que anar amb un tipus de ropa al treball i aquesta amnifestacio es conmovedora vore como homens que no san posat mai uns tacons es posen per a vore el que les dones sufren pero tambe tinc que dir que aixo te que apareixer en molts llocs mes per a que no solament alli ho pugan fer si no aqui tambe i en altres ciutats paisos incluso en tot el mon que pareix una tonteria per eixa tonteria termina amb els peus de moltes dones que van a treballar aixi un beset...

Iris Rainbow ha dit...

Bon dia!

Avui vaig a comentar aquesta entrada perquè sempre ha sigut un tema molt injust i que a més perjudica totalment a la dona.

Com tots sabem des de fa molts anys esta establit un uniforme de treball per a cada sexe, sigues dona o home has de seguir la norma que t'implanta el teu lloc de treball. L’home si treballa a una empresa haurà de portar camisa, corbata i unes sabates planes foscques, mentre que les dones poden portar falda, pantaló o camisa però l’únic inconvenient és l’obligació de portar tacons. Els tacons són una peça de vestir la qual la dona se la fica quan ella vol , ja que aquesta no és molt còmoda, però si a més deus de ficar-te tacons per a treballar a on camines amunt i avall o inclús estàs molt de temps de peu pot provocar-te dolor de peus i estar incomoda. Amb tota aquesta reflexió vull arribar a la següent qüestió: perquè són els hòmens els que van còmodes i poden elegir les seues sabates i nosaltres hem d'aguantar el dolor tot el dia sense queixar-nos?

Com sempre el món no beneficia gens la vida a la dona, però accions com la Manifestació a Toronto fan que la gent es mobilitze i s’adonen del gran error que han estat fent. És molt d’agrair que els hòmens de Toronto pogueren sentir el que és portar tacons, i no dic un tipus de tacó sinó qualsevol. Com es veu al vídeo els xics no ho passen gens de bé portant els tacons, se lis dobleguen els turmells, és trontollen, i els fa mal els peus. Imagineu xics portar aquests tacons des de que us alceu del llit fins que arribeu a casa, pareix dolorós no? Doncs ho és, per això es demana igualtat, però no sols en aquest aspecte del treball sinó en tots, per aquesta raó manifestacions com aquestes haurien de convocar-se moltes més vegades.

Un comiat

CONSUELO WWEST ha dit...

Bon dia, en aquesta entrada ens mostren com la revista Stylish va fer que els seus treballadors homes és posassen tacons, per a notar que és el que se sent quan les dones estem obligades a posar-nos tacons durant 8 hores.

Hem pareix molt bé aquesta iniciativa , perquè avui en dia utilitza a les dones com si fórem trozos de carn , ens fan anar vestides d'una manera determinada, ens fan makijarnos ... Com si sense això no valesim res, i realment tenim que quitar-nos aquestes idees del cap.

Ivan 4ºB ha dit...

Tacons
Bona nit avui vaig a comentar aquest vídeo y després una foto que hi ha baix de vídeo.
Per a començar tenim el vídeo, bo una revista Stylist va demanar als seus treballadors que es posaren tacons durant un dia de treball, els resultats van a ser un poquet gracioses ja que els homes no estan acostumats anar amb tacons i a mes amb aquesta plataforma. La majoria de ells van caure al intentar anar amb aquest tipus de sabata, però uns pocs es van acostumar i anaven be.
En la imatge que podem encontrar baix de aquest vídeo, representa una manifestació a Canada en 2011, la manifestació consisteix en recórrer els carrers usant sabates de tacó alt, botes de tacó d’agulla i diferent calcer de dona. Els manifestants formen el “Moviment de Gènere Unit”, contra la violència de gènere, una iniciativa anti-masclista que vol promoure “una masculinitat compromesa amb la igualtat”.
En la meua opinió es molt be la gent fa això ja que així se senten dones per uns instants. I a mes lluiten contra la violència de gènere.

Esther roussel i franciele west ha dit...

El vídeo tracta de una revista que per tot el dia les obliga als homes a portar tacons i eixir al carrer amb els.

Aquesta entrada ens ha paregut meravellosa i molt graciosa, perquè li ensenya als xics el que patim les xiques con el tacons i es graciós veure'ns caminar amb tacons.

Nosaltres creem que la revista fa molt be en posar-les el tacons als homes per a que aprenguen la lliçó,de no tindre les xiques la obligació de ir a treballar incomodes i podré treballar amb sabatilles normals com ells.

La foto de abaix tracta de una manifestació de xics que caminen amb tacons per tot el carrer i el seu lema es camina una milla en les seues sabates.

Nosaltres pensem que aquesta manifestació esta molt bé, perquè els tacons no sols es per a xiques també es per a xics i llevar-lis la idea de que es molt fàcil i molt còmode anar amb tacons les 24 hores.

Leo Kent ha dit...

Aquest post tracta de una revista anomenada Stylist que va demanar als seus treballadors que es posaren tacons durant un dia de treball. En el video es pot apreciar com els homes que treballen en aquesta revista caminen amb tacóns d'agulla.

Es veu que a ells no les agrada caminar amb tacóns. Docs, si als homes no les agrada, per què a les dones les deu agradar? Les dones en molts llocs tenen que anar sempre amb tacóns i que si volen anar a la moda se'ls deuen de possar.

Per a mí no es deu d'obligar a les dones a portar una cosa que no vullguen. Ès una bobada anar pels carrers amb tacons ja que no son cómodes. Hem pareix molt bé l'iniciativa que han tomat aquest homes de Canadà a l'any 2011. Ja que caminar amb ells produeix molts dolors.

Mar Addams ha dit...

Bon vesprada a tots i totes.
Vaig a comentar sobre aquest video "British Men Try High Heels For A Day", tracta d'una entrevista on es demana als homes d'una empresa que es fiquen tacons per un dia i experimenten com es. Baix del video fica com en alguns llocs les dones estan obligades a portar tacons. En el video queda demostrat lo dificil que resulta avançar amb aquest estil de calçat.
Ni han estudis de especilistes on diuen que portar tacons a la llarga perjudica a la salut amb Galindóns, mal de esquena i pot portar a lessions en tendons i genolls, inclós rotures.
Em pareix injust, per qué una dona te que anar amb tacons? Tot aço son exemples de micromasclismes. Ni han moltes figures públiques que li han declarat la guerra al tacons. La actressa Emma Thompson es va descalçar en l'escenari dels "Globus d'or" i va dir "M'he llevat els tacons com una reivindicació feminista. Per què els portem? Dolen tant! i no tenen cap sentit. Vull instar a tot el món a què pare d'una vegada. No els porteu més. No pots caminar amb ells, i ara estic comodíssima"".
Com ella "Gal Gadot" la dona que encarna a "Wonder Woman" en la nova pelicula, ha estat de gira i en ninguna ocassió va passejar per la alfombra roja amb tacons, tot lo que portava eren sabates planes. Com va dir ella "Vull convertir en tendència això d'anar amb pla en les estores roges"
Amb lo de la manifestacio del homes per els carrers de Canadà recorreguent una milla amb sabates de tacó. Pense que es una molt bona iniciativa per a manifestarse demanant una igualtat.

carla stone ha dit...


La revista Stylist va demanar als seus treballadors que es posaren tacons durant un dia de treball, i aquest va ser el resultat. En alguns llocs de treball, les dones estan obligades a vestir amb tacons. En la resta d'espais socials, les dones es veuen pressionades a usar tacons si volen anar a la moda.
Com tots sabem des de fa molts anys esta establit un uniforme de treball per a cada sexe, sigues dona o home has de seguir la norma que t'implanta el teu lloc de treball. L’home si treballa a una empresa haurà de portar camisa, corbata i unes sabates planes foscques, mentre que les dones poden portar falda, pantaló o camisa però l’únic inconvenient és l’obligació de portar tacons. Els tacons són una peça de vestir la qual la dona se la fica quan ella vol , ja que aquesta no és molt còmoda, però si a més deus de ficar-te tacons per a treballar a on camines amunt i avall o inclús estàs molt de temps de peu pot provocar-te dolor de peus i estar incomoda. Amb tota aquesta reflexió vull arribar a la següent qüestió: perquè són els hòmens els que van còmodes i poden elegir les seues sabates i nosaltres hem d'aguantar el dolor tot el dia sense queixar-nos?
Com sempre el món no beneficia gens la vida a la dona, però accions com la Manifestació a Toronto fan que la gent es mobilitze i s’adonen del gran error que han estat fent. És molt d’agrair que els hòmens de Toronto pogueren sentir el que és portar tacons, i no dic un tipus de tacó sinó qualsevol. Com es veu al vídeo els xics no ho passen gens de bé portant els tacons, se lis dobleguen els turmells, és trontollen, i els fa mal els peus. Imagineu xics portar aquests tacons des de que us alceu del llit fins que arribeu a casa, pareix dolorós no? Doncs ho és, per això es demana igualtat, però no sols en aquest aspecte del treball sinó en tots, per aquesta raó manifestacions com aquestes haurien de convocar-se moltes més vegades.