14 de maig 2016

Publicitat i rolsAlgun dia, ens pareixerà tan ridícul en elles com en ells!

14 comentaris:

AdrielGold man i PabloGoldman ha dit...

Aquest vídeo tracta d'uns anuncis on hi havia un verdader i un altre fals. En el verdader usaven a una dona com a reclam, i en el fals usaven a un home. El primer anunci va sobre la marca de papes Doritos, en el verdader l'home estava mirant un partit de beisbol i la dona volia fer l'amor
però no li feia cas, per a que li fera cas es va llevar la roba i es va gitar en el llit i es va posar plena de papes i quan el xic va entrar a l'habitació es va tirar a per ella. En l'altre anunci «fals» passa el mateix però canviant els sexes. També hi ha 2 anuncis més de menjar més o menys iguals.

La nostra opinió és que no entenem per què el del xic és el fals i el de la xica és verdader. Per què utilitzen a les xiques més que als xics? Per què utilitzen a una parella «normal»i no a una parella d'homosexuals? També ens pareix que per a un anunci de papes no fa falta el sexe.

Milena Laffite i Azahar Nelken ha dit...

Aquest vídeo tracta d'uns quants anuncis a on paper dels homes el fan les dones i el paper de les dones el fan els homes i les dones poden fer alguna cosa ridícula i en els homes està mal vist; En primer lloc apareix un anunci de DORITOS que comença una xica fent carícies a la seua parella. Quan ella es dóna compte que li està ignorant s'en va a la habitació, es fica al llit i ella desnua es tira tots els DORITOS damunt; Després fa el mateix amb els personatges a l'inversa. A continuació el segon anunci parla de que una xica pot eixir amb un home lleig o gros i de la edat que siga en canvi en un home esta molt mal vist perquè segons ells es mereixen coses «millors». En l'ultim anunci parla del MC DONAL'S d'una xica que s'esta menjant una hamburguesa , posant-se crema solar, les poses en les que es fiquen son molt sensuals però si tot això es veu en un xic ja dona com asc.

La nostra opinió es que dona el mateix com siga el anunci si son xics o xiques total van a nunciar el mateix de totes formes.

Pau Campoamor ha dit...

Vaig a comentar aquest vídeo per una sola raó, tant un xic com una xica poden fer el mateix anunci, es a dir que si una xica fa un anunci o publicitat, ¿Per què un xic no? El que passa es que aquesta societat s'ha acostumat a aquestes coses, com per exemple a que una dona o un home ixen en una publicitat cuasi desnuats. Que és el que ha passat en aquest cas.

La meua opinió és que ¿Per què té que influir el sexe?

Madina West ha dit...

Bon dia, aquest vídeo tracta sobre els anuncis i com estén sexualitzats depenen de si la protagonista es una xica o un xic. Es pot veure els diferents rols que poden tindre els anuncis.
En primer lloc apareix a la esquerra un anunci amb una xica que pretén que el seu xic li preste atenció i com no ho fa, es va a l'habitació i es posa en la cama amb molts «Doritos» i això fa que el xic s'enamore d'ella, en canvi, a la dreta apareix el mateix anunci però els rols canvien, es a dir, el xic es el que vol que li presten atenció i la xica es la que es enamora del xic quan el veu ple de aquelles papes.
Es vol ressaltar que els anuncis estan hipersexualitzats i que si les persones que fan un anunci canviaren de sexe, quedaria molt estrany ja que a l'home sempre es posa un rol molt masculí i de fort i valent, i a les xiques les posen el rol de bona e inofensiva.

Després apareix de la mateixa manera, canviant els rols, un anunci en el que apareix una xica menjant una hamburguesa i posant sensual i quan fa el mateix un home es veu molt estrany.

En la meua opinió, la publicitat està molt sexualitzada perquè la majoria de vegades les xiques tenen que fer de les que son salvades o explotant el seu cos i els xics tenen que ser els prínceps que socorren a les dones i se'ls mostra molt valents i forts. Perquè no poden ser les dones qui ajuden als homes? O perquè no poden ser els xics qui tinguen sentiments o siguen dolços?

kike west i adri west ha dit...

Hola, hem triat aquest vídeo, perquè ens ha paregut curiosa la portada.

A nosaltres ens dona el mateix el sexe que fa l'anunci, ens importa mel producte que intenten anunciar. Això es deu a que a soles ens interessa la caritat del producte, perquè es el que anem a comprar o a utilitzar.

Estem farts de veure a xics o xiques (majoritàriament) fent aquestos anuncis. Sempre es el mateix, apareixen dones en roba interior fent anuncis del que siga. S'ha perdut l'originalitat, sempre es el mateix no canvien de tema siga el anunci de roba, deport, menjar etc. I sincerament estaven els dos comentat-ho que estaven mirant mes al xic que a la xica perquè ja ens avorreix.

Roxana i Franciele ha dit...

Bona vesprada.

El vídeo del qual anem a comentar es tracta de la diferença que hi ha en els anuncis quan ho fa una dona o quan ho fa un home. Desde sempre em sabut que la televisió era un medi de comunicació un tant masclista. Això no ha canviat molt ja que els anuncis de hui en dia, seguixen sent de dones que mostren el seu cos o fent tot tipus de bajanades, per gustar a un home.

Aquest vídeo simplement compara com seria en el cos d'una dona o d'un home, la dona sempre té que ser sensual, sexy, prima, i obedient al home, mentre que en la majoria dels mateixos anuncis el home queda ridicul fent el mateix que fa la dona.


Hui en dia estem fartes del masclisme en medis de comunicació com la televisió, revistes, i principalment els anuncis.

javi becker i dani west ha dit...

Hola bona vesprada, som Dani i Javi per a començar nos agradaria dir que ens dóna el mateix si els anuncis estan protagonitzats pels homes o per les dones, solament pels rols com per exemple quan l'home está vegen el futbol i la xica li intenta portar a la cama, també la dona pot fer el paper de l'home, altre exemple pot ser els anuncis clàssics de les dones amb corps flacs i esvelts acostades en la platja posar-se crema corporal amb figures excitants per als homes, això ho podrien fer l'homes o dones sense un corp tan descomunal.


Per a finalitzar, sóc Javi, me dóna el mateix si una dona o un home fan l'anunci ja seien de menjar , de productes o de la clase de anunci que siga, mentres m'agrade el producte de l'anunci me'l compraré o no.
sóc Dani i per a finalitzar pense el mateix que el meu company , entenc que els anunciats enfoquen l'anunci per a un sexe en concret, però podrien fer anuncis amb una dona i aun home en conjunt.

Nerea & Nerea ha dit...

Hola, som Nerea & Nerea, i anem a comentar el vídeo de “Publicitat i rols”.

Aquest vídeo ens pareix un poquet bastant absurd perquè nosaltres el vegem igual per a ell que per a ella. El que passa és que la gent està acostumada a vorer a la xica així bé perquè els homes els ix dir comentaris sobre una xica que vegen que està bona o nose, i les xiques en veritat quasi totes pensem el mateix dels xics, a soles que nosaltres no ho diguem cara al públic.

També pensem que pot ser perquè ja la societat està acostumada a veure a la xica sexy abans que al xic, entonces a lo millor per açó diguen que per al xic és ridícul, però és totalment al contrari. Nosaltres ho veigem bé tant per al xic com per a la xica.

Puguem dir també, que a la xica sempre la fan més sexy perquè la fan més morena i en plà més sensual que al xic, però és el mateix.

Bona vesprada, N&N.

Tania Becker ha dit...

Bon dia.
Vaig a comentar l'entrada de “Publicitat i rols” perquè m'ha paregut interessant.
Normalment son les dones les que fan els anuncis, les que s'exhibixen i les que mostren el seu cos.
Com hem vist, quan el fa un home, ens pareix ridícul i no agrada a la gent.
Per què tenim que ser les dones les exhibides i a les que miren? Sempre amb els mateixos rols, però ja no tan sols a la publicitat, sinó en molts mes llocs..
La gent deuria canviar i pensar que no sempre tenim que ser nosaltres a les que tracten com uns objectes i ens utilitzen per a atraure a la gent.
Afortunadament crec que hui en dia i a mes gent que opina el mateix que jo i esta conscienciada amb els rols de la societat on vivim. Esperem que poc a poc canvien del tot estes coses i alcancem la igualtat.

Diego Thomson ha dit...

Bon dia a tots i totes, després de veure unes quantes entrades crec que aquesta és molt interessant per a ser comentada, ja que m'agrada molt la idea general del vídeo.

En primer lloc, recalcar el valor dels homes feministes que han participat en aquests spots publicitaris, ja que mai és una tarea fàcil demostrar el teu interés per aquests temes tan importants. En segon lloc, crec que aquesta idea és magnífica, ja que jo crec que la qüestió no és que els homes protagonitzen aquests anuncis, la qüestió per a mi és que fer publicitat d'aquesta naturalesa és humiliant per ambdós sexes i que hi han moltes formes diferents de cridar l'atenció sense ofendre a cap persona.

El meu cridament va dirigit a totes les persones que busquen la igualtat, ja que crec que en cap cas hauríem de veure aquests anuncis d'alguna forma bona, ni amb xiques protagonistes ni amb homes, no veig la raó de fer-ho. Bàsicament (crec jo) hi ha molts anuncis que criden molt més l'atenció, com el de la Loteria de Nadal, l'anunci de Axe de fer l'amor i no la guerra, etc.

En conclusió, si per mi fora, aquests anuncis no haurien d'existir. Què passa? Estic trencant la llibertat d'expressió? Segurament algú ho diria, però bé, quan jo vaig a manifestacions feministes no puc cridar, que alguns antidisturbis tenen la mà molt llarga. Si el sistema em prohibeix fer algunes coses, doncs ja prohibiria jo altres coses, no? Ja està bé.

Anna Mozzoni ha dit...

Bona nit,

He decidit comentar aquesta entrada perquè m’ha paregut molt interessant i molt diferent del que estic acostumada a comentar. És una forma divertida d’ironitzar la realitat i fer-nos veure de nou tot allò que hem de canviar. Per donar la meua opinió, analitzaré les dues imatges que es proposen.

La primera imatge o escena és la del paquet de Doritos. Una xica jove està amb un xic que la ignora perquè està menjant-se el paquetet i perquè prefereix veure la televisió a fer-li cas, malgrat la insistència que ha demostrat la xica. Com que ja no sap que fer per cridar l’atenció, decideix anar-se’n al llit i omplir el seu cos nu amb Doritos perquè, quan a la seua parella no li queden més, vaja allí.

En la segona imatge està un xic jove tractant de cridar l’atenció de la seua parella perquè aquesta l’ignora i prefereix veure la televisió i menjar-se el paquetet, malgrat la insistència que ha demostrat el xic. Com que ja no sap que fer per cridar l’atenció, decideix anar-se’n al llit i omplir el seu cos nu amb Doritos perquè, quan a la seua parella no li queden més, vaja allí i se’l menge o se’ls menge. Jo, no trobe cap diferencia.

La segona escena ens mostra un xic o xica “sexi” i una xica o xic amb pintes de deixa’t i catalogats com a no sexi (per als espectadors, evidentment). Sols no fan res però junts fan la parella perfecta, encara que, clar, sempre quedarà millor el lleig amb la lletja i la guapa amb el guapo (que es note la ironia).

Finalment, veiem una persona a la platja en banyador menjant-se una hamburguesa i bevent la beguda d’un restaurant de menjar ràpid. Aquesta persona ho fa banyant-se, tocant-se molt lentament, amb música sensual i obrint-se i tancant-se de cames (té complex de garatge automàtic ratllat).

Bé, es suposa que davant el personatge femení hauríem de sentir exaltació i que a tots ens hauria de pujar la temperatura. Per què no ho fem amb els homes que realitzen els mateixos gestos? Per què no ens pot agradar també?

Primerament, he de dir que m’indigna com a persona que utilitza el cap de manera racional i per pensar, que s’utilitzen cossos idealitzats per vendre productes i, en aquest cas, menjar. Van a vendre més si utilitzen una dona venent el seu cos perquè comprem una hamburguesa? Enhorabona, acabeu de perdre una clienta més.

Sexi? Una persona amb les mesures que ens marca el patriarcat a la societat? La persona que no compleix els cànons és lletja? Vinga va, açò hauria de quedar més enrere que el descobriment del foc.

Estic molt cansada de ser un objecte i de què els cervells s’atrofien. Estic molt cansada dels tipus de rols que s’estableixen i de les conseqüències que comporta eixir-se de la cosa dictada. Estic molt cansada del patriarcat, de la falta de respecte, de la intolerància, de l’agressivitat, de les burles, de la por, de sexualitzar-ho tot.

Jo no veig diferències entre ambdues persones, el que em fa por és que encara hi haja persones que sí que ho facen. Sí que veig diferències entre nosaltres, els qui hem obert els ulls i hem eixit de la caverna de Plató, i tu, que encara no has obert els ulls.

Llevar-se la venda no fa mal, jo t’ajudaré a trobar similituds i acabar amb aquestes diferències, amb el que s'estableix, amb el que volen que mires. Canvia de canal i mira la diversitat, molt més entretinguda i més bona que l’hamburguesa o els paquetets de Doritos. A què esperes per agafar el comandament i acabar amb aquests anuncis?

Vera Cambrils ha dit...

Bona nit,

Avui he decidit comentar aquesta entrada perquè m'hi ha paregut molt interessant, ja que des de l'humor ens mostra com és la realitat.

Aparentment a la societat actual, homes i dones gaudim d'igualtat entre els sexes: tenim els mateixos drets, anem a la universitat, treballem... però aquesta suposada igualtat no és tal en la pràctica i molt menys entre alguns sectors de la publicitat que segueixen utilitzant una imatge de la dona masclista, amb imatges estereotipades.

Al vídeo podem veure anuncis publicitaris: el primer és el vídeo de Doritos, un xic que tractant de cridar l'atenció de la seua parella, i finalment un altre anunci en el qual es mostra un xic imitant a una xica a l'anunci.

Ara m'agradaria profunditzar un poquet als anuncis que vegem.

Al primer veiem que és un anunci de Doritos, una xica amb un xic, aquest el ignora, ja que s'està menjant el paquet i prefereix veure la televisió que fer-li cas.

Al segon veiem a un dos persones (xic i xica) als que li han vestit “sexis” i amb ells una altra persona que va vestida “menys sexi”, aquestes dos persones (el xic i la xica o la xica i el xic) estan juntes. Perquè han posat això com a exemple? El que sempre veiem a la televisió o en altre lloc la xica i el xic són una parella en el que els dos són “guapos”, i viceversa, la xica i el xic que no els son estén junts. Què no poden estar un xic guapo amb una xica “no tan guapa” o a la reva?

I al tercer anunci veiem a una xica a la platja que (el que jo pense) anuncia el menjar ràpid. La mostren molt sexi, banyant-se, menjant l'hamburguesa, etc. i després veiem a un xic que tracta de fer el mateix que la xica.

El que no enteix és perquè la xica hi ha de mostra-se d'aquesta manera, vol dir, perquè a les dones se li ha d'ensenyar amb poca roba, amb música sensual, tocant-se… i als xics normalment normal?

Les dones hi han de mantenir-se joves, primíssimes, submises, els missatges repeteixen, a voltes subtils però quasi sempre clars i directes, que els seus llocs en la societat, en la llar i en l'empresa estan condicionats per la qualitat del seu pèl, pel ben que fa olor o per l'eficaç que és comprant un detergent o un altre, sense que se senten protestes sobre aquest tema.

Ara que hi ha més entrades sobre anuncis que hi ha, podem observar, a la televisió, que sempre es mostra a la dona jove, per a qualsevol tipus d'anunci, és que una dona major no pot fer un anunci de maquillatge sense que haja de ser per a les arrugues?

consuelo west ha dit...


Bon dia , aquests vídeos tracten sobre comportaments sexualitzats, coses es beuen bé en un sexe però no en l’altre.
En el primer anunci, una xica vol l’atenció del seu xicot ,però ell passa d’ella, doncs ella es va a l’habitacio i és plena de <Doritos> ,en la vinyeta del costat apareix la misma situació però es canvien els sexes.
Ens el següent anuncis passa la mateixa cosa, l'anuncis estan molt sexualitzats,si posassen algú d’aquests anuncis amb el rol canviat a la televisió ens pareixeria molt estrany , perquè no estem acostumats, segurament pensaríem que es tracta d’alguna broma.

Leo Kent ha dit...

Aquest vídeo tracta d'uns anuncis en que les protagonistes son les dones i els anuncis són bastant masclistes. Després es mostren els mateixos anuncis peró en els cuals els protagonistes son els homes i la veritat es que fan molt el ridícul i fan molta gracia. Per a mi els anuncis esten molt sexualitzats ja que sols mostren dones com si foren objectes promotors dels seus productes. Ja quan els protagonistes son els homes l'anunci es fa molt diferent. Però la pregunta es per què pasa aixó? Si sols han cambiat els rols de les dones per els homes.

Aquestes diferencies no es tenen que ver i menys en la televisió, ja que per eixemple els xics xicotets poden ver-los i començaràn a tindre la mateixa visió de les dones que les del anunci i aixó no ès bó per a la joventut.