30 de nov. 2015

Mujeres talentosas

Per a aquestos “fills sans del patriarcat” el talent de les dones està ben clar quin és: servir-los a ells i al seu ego. La cançó és tan violenta que he dubtat d'incloure-la en l'entrada per no augmentar les visites de youtube, però una alumna em passa l'enllaç i no puc negar-me. 

És insultant ser considerades poc més que un tros de carn; però ser home i riure les gràcies o pegar-li una palmada a l'esquena al masclista de torn, és ser còmplice d'un sistema que no només discrimina les dones sinó que dificulta que els barons igualitaris puguen ser-ho. Per això, acompanyarem la cançó amb una iniciativa que m'encanta, els Cascos Rosa; així la pudor de les “Mujeres talentosas” s'apaivagarà una mica.








3 comentaris:

Andrea Becker ha dit...

Hola, sóc Andrea Becker i vaig a comentar “Mujeres talentosas”

El vídeo tracta sobre una dona que bol desfer-se del masclisme i reculen als adolescents per a el avis del que estan fent.

Jo crec que es una bona idea perquè a vegades les persones son masclistes

Tania Becker ha dit...

Hola.
Vaig a comentar l'entrada de «mujeres talentosas» i la cançó que porta aquesta entrada.
En primer lloc, vaig a ser sincera i vaig a dir que a mi m'agrada el reggaetón, es un genere musical que m'agrada i sent dir-ho ja que hi han lletres de cançons molt penoses com per exemple la que hi ha pujada a aquesta entrada.
Jo soc conscient de que algunes cançons com ja he dit abans son vergonyoses i penoses, però no totes les cançons de reggaeton tenen estes lletres ni estos cantants que apareixen a aquesta cançó tan horrible.
Tots els homes no, però gran part d'ells, durant gran part de la historia de la humanitat han sigut uns masclistes i han discriminat a les dones en tota classe d'aspectes, es a dir no ens valoren i molt menys valoren els talents que tenen.
Per a aquells cabrons que pensen que les dones només tenim talent per a cuinar, servir-los o per al sexe... estan molt equivocats però molt molt equivocats!! Pense que son uns masclistes ignorats de la vida.
Mireu si hi ha masclisme des de fa temps que fins i tot va ser Eva la que es va menjar la mançana.

Leo Kent ha dit...

Hola, aquesta entrada m'ha cridat l’atenció perquè te una cançó de Reggaeton, ja que com es un gènere molt criticat per les seues lletres ja que en molts casos tracten a la dona com un tros de carn com per eixample en aquesta cançó. Lo únic que fa aquest tipus de lletres es denigrar la figura de la dona. Sincerament m'ho esperava d’aquestes "cantants" ja que sols fan aquest tipus de lletres però hi han altres artistes que al contrari, no denigren a la dona per eixample "Ken-Y" amb el seu nou àlbum "The King Of Romance" que sols té cançons de Reggaeton romàntiques i la veritat es que es molt bo que hi han cantants així.

Després hi ha un altre vídeo en el que uns homes porten una samarreta de color rosa que moltes vegades es refereix a la dona però en aquest cas es d'una associació anomenada "neomasculinos".