24 de febr. 2015

L'amor és igualtat

Entrada feta per Mònica West (3r ESO)


En aquest vídeo podem observar com se sent la gent homosexual. Parla dels estereotips, de la religió, de la gent amb dubtes i de com influeix la societat en les persones, tant joves com adultes. També conta com et pots sentir quan ets llibre i vius la teua vida, en contraposició a la infelicitat de no poder expressar els teus sentiments si estàs oprimit.

Es parla també la religió, que suposa fer cas d’un llibre escrit fa trenta-nou segles; de la gent que pensa que és una malaltia que té cura o que es decideix... Explica que no tota la gent a qui agraden coses diferents a les associades al gènere corresponent és homosexual.

I ens convida a saber respectar, a conèixer, a ajudar i, sobretot, a estimar les persones perquè tinguen la valentia de ser felices.

Recordeu: l'estima de les persones homosexuals o heterosexuals és la mateixa. Tots som humans.


 

31 comentaris:

Unai Kent ha dit...

En aquesta entrada parlen de la homosexualitat,de que es discriminada de totes les maneres,desde la mentalitat de les persones i las religions.

Això es una mentalitat molt antiga i poc apropiada per a la època en la que viuen ja que em pareix una tonteria aquesta manera de pensar,ni que aguaren fet mal a a algú son como nosaltres i això es ací i res mes per molta homofòbia que existeix,reialment no ho se perquè existeix,ja que como ho e dit no han fet mal a ningú,encara que com estem fets biologicament per a estar dona amb home y home amb dona com això es diferent hi ha homofòbia com passa amb les persones amb diferent raça,coms els afroamericans,llatins,asiàtics...Al ser diferents a nosaltres hi ha molt de racisme per a ells. En la meua opinió com ja dic es una mentalitat antiga i que no pot existir si suposada-ment estem tan avançats.

Daniele Kent ha dit...

En aquest article parla sobre la homosexualitat .Els homosexuals han sigut discriminats desde fa molts anys fins ara en tot el mon, sobretot en països con lleis i religions molt estrictes(Rusia, Arabia saudi, China..). També se ha dit que la homosexualitat es una enfermetat i no es així. La majoria de les persones homosexuals ,quan volen dir que ells son homosexuals han tigut un «por» de no ser acceptades pel seus amics, família... i es així com hi ha moltes persones homosexuals que no han dit que ells son gays. El matrimoni homosexual no esta permitit en alguns països com en RUSIA però en EEUU si esta permitit. Moltes persones heterosexuals diuen que els homosexuals son diferents, però no es així som tots iguals desde el naixement fins la mort. En general aquest article es interessant .

Ernesto Goldman ha dit...

Este vídeo tracta de dos xics que es volen casar i ser feliços, però la gent els despressia i els marginar per ser gais i en les festes ells veuen a tots els xics amb xiques i en la cançó posa que no pots canviar aunque volgueres per que cada u es com es i no podem canviar les formes de ser d'una persna, finalment es casesn i tots estan feliços i l'entra una alegría als dos impresionant.

La meua opinió es que per ser gai eres igual que qualquier persona de la terra i si ells pensen que no som iguals es problema d'ells. Per el corradís de l'institut jo observe a xiquets que diuen 'marica, gai o coses per el estil......

Si podeu verue aquest vídeo espero que os agrade .

Bea y tamara Washington ha dit...

L'amor es igualtat

Doncs en aquest vídeo parla de la homosexualitat. Algunes persones que son homosexuals tenen por a dir-ho per les reaccions que puguen tindre les persones, però aquest vídeo te de bo que les persones que son homosexuals, se u diuen als pares i a les persones del seu voltant i per tant no tenen ningú problema perquè es casen els dos, i les seues famílies i amics acudisquen a la boda i a la festa de després.

Opinió

La nostra opinió esque tots tenim que ser lliures i el que siga homosexual que el diga sense por i mes hui en dia, perquè tot esta com ''avançat'' i no crec que la gent li diga barbaritats, escara que pot ser que quede gent que no te ''vida'' i este que ficar dins de les demés, però per altra banda tots son lliures i si u s'han de dir que u diguen que no tinguen por.Bea

Sara Becker ha dit...

Bona vesprada, volia dir que aquest vídeo i lletra expressa molt, diu moltes veritats i per a mi realitats, també obri ulls i si eres homosexual no tens que tindre problemes per a ser-ho, per a mi la paraula que tindria que dir i pense que resumeix moltes explicacions sobre aquest tema i es la solució es la paraula «LLIBERTAT», poder ser lo que vulgues sense problema.

Macklemore i Ryan Lewis són famosos i crec que han sigut molt intel·ligents fent aquesta proposta o siga, aquesta cançó, espere que haja sigut un referent per obrir opinions i ments de gent que no veu que ser homosexual no es un delit o es roin, o inclús tindre un infermetat.

Felicite a la meua companya Mònica per aquesta entrada que ha sigut molt bona i espere que haja sigut aquesta entrada un gran exemple i espere que canvie l'opinió de molts.

Records i fins la setmana que ve, molts besos i abraços.

consuelo west ha dit...

Hola.
M'agradaria dir que m'agrada molt aquesta cançó i que soc fan de Mackclemore.
En aquesta cançó Mackclemore ens conta la historia d'una persona homosexual,fins a tercer grad va saber que ell era gay , la gent va pensar que era una cosa que es pot decidir com la religió o que es podia curara com una malaltia, però NO.
Ell no pot canviar , fins hi tot si ho intentara , es com es.
Quan es fa major vol que el seus pares coneixen a la seua Parrella , però no li accepten , supose que es perquè son molt religiosos.

Però a ells solament el importa l'amor , i es casen , ells saben que molta gent els recolza .
I estan gunts per sempre, fins a que la mort els separe .

ruth i sandra ha dit...

El vídeo es tracta de la sexualitat de les homes de com se discriminada de moltes formes diferents.
Els homosexuals han sigut discriminades duran moltes anys i en tot el, es mes que la esta molt mal vista que que una persona seua homosexual. En la època dels nazis els homosexuals morien per tant sol ser ells mateixes i ser feliços. També se ha diu que la homosexualitat es una enfermetat i això no es així. La majoria de les persones homosexuals ,quan volen dir que ells son homosexuals han tingut un «por» de no ser acceptades pel seus amics, família... i es així com hi ha moltes persones homosexuals que no han dit que ells son gays i se lo guarden per a ells mateixes i no fa falta que lo oculten.
La gent no ha de tenir por per expressar-se i han de ser elles mateixes perquè sinó no serien feliços.

Rebeca West ha dit...

Aquest vídeo tracta de la homosexualitat i com la discriminen. Des-de la religió hasta ahora actualment. També salen unes imatges en que es ve com un xic homosexual sal de l'armari , com els pares el apoyen aunque siga homosexual. El xic s'enamora i te novio , al final es casen i després sale quan els dos xics eren majors hi havia un de ells que tenia una malaltia.

Opinió: M'agrada aquest vídeo perquè m'ha paregut molt bonic la historia de els dos xics, i que per ser homosexual no es diferent als demés. Perquè s'han de tractar als homosexuals diferents que a cas ells no son persones normals i corrents.
Espere que os agrade.

David José i Vicent Kent ha dit...

Aquest vídeo promou la cultura sexista i de dreta (en quant a política) Quan insulten per internet poc a poc es forma en el nostre interior del nostre cervell. Quan insulten mancillen poc a poc el honor d'una persona. Quan insulten sol fem coses crueles fins que termina amb nosaltres.
Ademes es una falta de respecte perquè no tenen consideració ja que cada u es com es i no tot el mon es heter i la gent a la que no l'agrade perfectament pot ser un homòfob però sense faltar al respecte, es a dir, que pense el que vuiga però que no insulte ni humille a ningú.

Mònica West ha dit...

He publicat aquest vídeo per que crec que la gent deuria de donar-se conter del que realment significa l'homosexualitat, i l'opinió que tenen tant la política, com la religió, com la societat respecte la gent diferent.
Tenim que aprendre a respectar a els demès, tant siguen homosexuals com heterosexuals. Intentar aplicar una acceptació, que fem cas a un vídeo de fa mes de 35 segles que les ments canvien, que tenim que tindre un altres pensaments , som persones adultes tot, que sames distinguir entre el be i el mal, podem ser capaços de valorar a les persones, que tots som humans, tots tenim sentiments, i això no importa, que la mateixa sensació de enamorament que tu sentixes es la mateixa que una persona homosexual, de color o amb alguna discapacitat.

ivan i eric 3C ha dit...

L'amor és igualtat

En aquest vídeo observem com el home no pot expresar la seua homosexualitat, va en els seus amics i intenta aparentar que es herterosexual per a que la gent no es risca o no es burle d'ell, es veu com el xic va als llocs i pareix que estiga estancat, com si estiguera en una bombolla aïllat de la restas de les persones com si li donara por parlar en algú per si algu li fa algo roin...

la nostra opinió es que qualsevol persona por fer o expressar el que vuiga sense tindre que estar pendent dels demes per a que ningu els intimide o el tracten mal, tenen que pensar en si mateix i no en el que pensen els demes perque aicí no van a ser feliços. Ademes tot lo mon no es igual d'antic com la resta sinò que s'han modernizat.

David José Kent ha dit...

2º part personal david i vicent kent)
La meua part personal es que en aquesta cultura durant 2000 o 5000 anys s'ha vist com una malaltia ser gays o ser “maricons”. La gent ha aprendre que ser no heterosexual pot estar be i ha culturitzat de que per ser gay no hi ha ningú problema però en el fons el instint primitiu ens obliga que involuntàriament digen frases racistes o homòfobes contra les persones no heterosexuals. I el vídeo te tota la raó per un solo motiu. Sap que tenim aquest instint primitiu i promou eradicar-li del nostre corp. Així aprenem que podem evolucionar seguint sent persones.

Vicente Kent ha dit...

(2º part del comentari de David i Vicent Kent)

La meua opinió es que te raó el vídeo, perquè sempre (religiosament) ha estat malvist que sigues “gai” o “marico” aleshores inconscientment ens em educat (un poquet) d'aquesta manera, encara que mentre que anabem creixent no sa desenbolupat tant (exceptuant alguns casos).
També pense que en realitat dona igual que siga cada un (si homosexual, heterosexual, etc) el que importa es ser qui es i no negar mai el que t'agrada.

David aJosé Kent ha dit...

(2º part personal david i vicent kent)
La meua part personal és que en aquesta cultura durant 2000 o 5000 anys s'ha vist com una malaltia ser homosexuals. La gent ha après que ser homosexual pot estar bé i s'han culturitzat de que per ser homosexual no hi ha cap problema, però en el fons l'instint primitiu ens obliga que involuntàriament diguem frases racistes o homòfobes contra les persones no heterosexuals. I el vídeo té tota la raó per un sol motiu: que sap que tenim aquest instint primitiu i promou eradicar-lo del nostre cos. Així aprendrem que podem evolucionar seguint sent persones.

David Jose Kent ha dit...

(2º part personal david i vicent kent)
La meua part personal és que en aquesta cultura durant 2000 o 5000 anys s'ha vist com una malaltia ser homosexuals. La gent ha après que ser homosexual pot estar bé i s'han culturitzat de que per ser homosexual no hi ha cap problema, però en el fons l'instint primitiu ens obliga que involuntàriament diguem frases racistes o homòfobes contra les persones no heterosexuals. I el vídeo té tota la raó per un sol motiu: que sap que tenim aquest instint primitiu i promou eradicar-lo del nostre cos. Així aprendrem que podem evolucionar seguint sent persones.

Vicente Kent ha dit...

Aquest vídeo promou la cultura sexista i de dreta (en quant a política) Quan insulten per internet poc a poc es forma en el nostre interior del nostre cervell. Quan insulten mancillen poc a poc el honor d'una persona. Quan insulten sol fem coses crueles fins que termina amb nosaltres.
Ademes es una falta de respecte perquè no tenen consideració ja que cada u es com es i no tot el mon es heter i la gent a la que no l'agrade perfectament pot ser un homòfob però sense faltar al respecte, es a dir, que pense el que vuiga però que no insulte ni humille a ningú.
(2º part del comentari de David i Vicent Kent)
(Vicente)
La meua opinió és que té raó el vídeo perquè sempre (religiosament) ha estat mal vist que sigues “gai”, aleshores inconscientment ens hem educat (un poquet) d'aquesta manera, encara que mentre que anàvem creixent no s'ha desenvolupat tant (exceptuant alguns casos).

També pense que en realitat dóna igual el que siga cadascú (si homosexual, heterosexual, etc.), el que importa és ser qui sigues i no negar mai el que t'agrada.

Lorenzo Arenal ha dit...

L'AMOR ÉS IGUALTAT

A aquest vídeo musical tenim la cançó «Same Love» la qual ens recorda que no importa que el teu amor ses homosexual o heterosexual perquè és el mateix mode d'estimar i no es pot canviar, ni té cura com podria dir la religió.

Aquesta cançó fa una lluita pels drets i la llibertat de tothom per damunt de que ses d'un altre color, sexualitat o creença. Es mostra com una parella homosexual es pot estimar de la mateixa manera que una heterosexual, es poden casar i estar junts fins a la mort com apareix al vídeo al qual la boda és oficiada per una dona, açò m'ha agradat.

A mi m'ha paregut què aquest vídeo està molt bé i més ara perquè no puc explicar-me com avui dia pot haver encara gent que pareix del segle denou, creient que aquest tipus de coses són antinaturals. Amb tot la cosa està dividida en una part de joventut que respecta a tothom i una altra que és molt irrespectuosa i tancada de ment, per això aquest tipus de cançons estan molt bé, perquè poden arribar millor a la gent i transmetre el missatge d'igualtat.

Andrés Stone ha dit...

Hola, bon dia.

Vull parlaré d'aquesta entrada, al començament de l'entrada podem veuré com molta gent quan es més xicotets tenen atracció a el meteix sexe però ets donen conté de que la gent no lo veuen bé i intente canviar però saben que son així i que no podem canviar, observem que la gent sigue respetan la paraula d'un llibre « La Bíblia » que és molt antiga i en aquest llibre en molt relats ixen parts homòfob, sexistes, i que no respeten el deret d'elecció de les persones.

Com observem en el video la gent els mira malament i observem com per el carrer els empujen per el fet de que siguen homosexuals, i tan sols em poc estats i països es pot casar una persona del mateix sexe.

Per la meua opinió he de dir que no ni ha que ser un homòfob perquè tots tenim deret a tot, i ni ha que respetar a aquestes persones perquè ells també té respeten com persona i ni ha que canviar aquest món perquè jo vuig que els meus fill i els meus familiar visquen en un món que totes les persones se respeten i deixen elegir el que vulgam.

Per a finalitzar volia dir que tot els alumnes del Isabel de Villena estem a favor de la llibertat, que tots som lliures. Gracies a tots i felicite als meus companys i companyes que intenten canviar aquest món. Gracies i un beset per a tots <3

Ignasi Amoros ha dit...

Per començar, vull dir, que aquest vídeo parla sobre l'homosexualitat . Els homosexuals han sigut discriminats des de fa molts anys fins ara en tot el món. En aquesta entrada es pot veure les diferents maneres de discriminar l'homosexualitat.

Com es pot observar en totes aquestes entrades, el que més destaca sempre són els estereotips, que sempre van darrere de nosaltres. Ja que quan naixem ens dónes els papers del que hem de ser en la vida i com hem de ser. Però el del vídeo diu que ell vol canviar, i no pot. La gent li pressiona de tal manera que, per més que vulga no pot realitzar el canvi. Açò el diu, perquè la gent no els accepta a ells com són, i les persones pensen que la paraula «gay» és sinònim d'inferior. Ara en el segle XXI, jo pense que açò deuria estar suprimit, és a dir, una persona que siga homosexual, és el mateix que una que no ho siga. I si la gent ho pensa, em pareix que eixa persona no s'ha format com «persona».

Finalment ix com a açò ell troba la solució, i aquesta solució és casar-se amb un xic, i així ell sent que ha canviat, que ja se sent bé, i que l'amor que sent ara és vertader.

Monse Wolf ha dit...

Aquest vídeo tracta sobre l'homosexualitat. En el cas dels homes com es discriminen mes i tenen mes pressió social que en el cas del es lesbianes.

Els discriminen des de la religió que esta prohibit ser homosexual, també en les lletres de les cançons sobretot en les de HIP-HOP, a demés també per els nombrosos estereotips que hi han com que els homes tenen que ser forts i no ser sensibles ni afectuosos.

A demés aquest vídeo m'ha fet qüestionar-me si de veritat hem avançat socialment o, seguim sent masclistes, xenòfobs, sexistes o tants altres estereotips que molesten i fereixen a les persones?

Mario De Burgos ha dit...

Salutacions a tothom

En aquest vídeo podem observar com se sent la gent homosexual. Parla dels estereotips, de la religió, de la gent amb dubtes i de la societat influeix en les persones, fa que siguen les persones que no són, dona igual que siguen joves o més majors. També es parla de com et pots sentir quan ets llibre i vius la teua vida, al contrari del que pensen els demes, i mostrant el seus sentiments i sent feliços de veritat.

Es parla també de la religió, que suposa fer cas de la bíblia, d'un llibre que diu que Déu vol a tots els seus fills. La gent pensa que és una malaltia que té cura o que es decideix, però els que estan malalts són ells, perquè són persones normals com tothom. Explica que no tota la gent a qui agraden coses diferents de les associades al gènere corresponent és homosexual., ja que podem tindre ordenada l'habitació o que ens agrade la música de dones, etc.
En conclusió, que la gent té la decisió de ser com vulga i de ser lliure, i ningú ha de dir com ha de ser l'altra persona.

Kike i Adri West ha dit...

Hola som Kike i Adri West i avui anem a comentar la cançó L'amor es igualtat
En aquest vídeo un xic de color negre esta cantant i parla de la homosexualitat i es veu en el videoclip una historia de dos xics un negre i el altre de color blanc que són gays. Ells volen estar junts però la gent o veu estrany i cosa que no veiem ve perquè la gent te dret a estar amb qui vulga. El xic que esta cantant explica tots els problemes que surgisen amb la gent sent gays però a ells lis da igual. Decideixen finalment salir junts i van a casa del xic negre a presentarle als seus pares al seu xic però el pare s'enfada i se nana de la mesa. Pese a aquest ells decidixen casar-se i permanecer junts tota la seua vida i al final del vídeo es veu a ell de major junts en el hospital.

Nosaltres pensem que aquest vídeo esta molt ve per a que la gent comprenga que les persones que són gays tenen el mateix dret a ser feliçes com les persones que són heterosexuals.

Adrian Zetkin i Pau Goldman ha dit...

El vídeo que hem vist tracta sobre una cançó de rap que l´autor es diu Macklemore. La cançó tracta d'un xic gay que es religiós i que té un nuvi i per por a que els seus paren ho veuen amb ell ho tot a escondides amb ell. En el vídeo apareix l´exemple de que van a passar a la casa dels pares del religiós i el bes s´el donen dins del cotxe per a que els pares no es donen conter de que es gay per que es religiós. Quan van a dinar beneïen la taula per a dinar els nuvis es van a mirar a els ulls i al pare, doncs el pare es va temir alguna cosa. Al final el xic ho va dir de que era gay i que eixa era la seua decisió.

La nostra opinió personal es que aquest vídeo es que encara de que sigues religiós o alguna cosa la teua opinió es el principal de tot.

Patricia Becker ha dit...

Bona tarda, aquest vídeo es titula "same love" i parla sobre la gent que li agrada una persona del mateix sexe, en aquest cas dels homes. Al vídeo veiem un noi que se sent confós perquè ell veu els del seu mateix sexe amb persones del sexe oposat i això li fa pensar que potser alguna cosa en ell no és normal. Es mira al mirall i es veu que no es sent molt bé, així que acaba per explicar tot a la seva mare. La reacció de la mare no sembla molt bona ja que el xic acaba plorant. Passa el temps i el ja és gran, està amb un noi i decideixen casar-se, segons sembla va tota la família a l'enllaç i sembla que la mare del noi acaba per acceptarlo perquè fins i tot ella assisteix. Al final del vídeo es veu els dos homes quan ja són vells a l'hospital. Jo pense que és normal que el noi al principi es sentís confús perquè el veu que és l'únic que és gai de la gent amb la gent que es relaciona. D'altra banda la reacció que té la seva mare
és dolenta, hauria de donar suport al seu fill perquè sinó es pot sentir estrany. Finalment vull comentar la part en què passa una parella pel carrer i el noi de la parella els mira rar, això està molt malament perque es una falta de respecte, hauria de centrar-se més en lo seu i no en els demes.

Adrian Wolf ha dit...

Bon dia a tots i a totes, m'agradaría donar l'enhorabona a qui ha fet aquesta meravellosa entrada.

Aaquesta entrada m'ha cridat l'atenció ja que es un tema social que demostra l'educaciò que reben aquestos xiquets i son l'exemple perfect de com deuen ser tots els homes que pensen amb masclisme, uns xiquets educats a no tractar mal a una dona es a dir no insultar-la, no pegar-la i no maltractarla psicològicament açò es el pitjor que pot fer un home.

La majoría d'aquestos xiquets eren tímids però si sabien que no hi había que pegar la bofetada a la xiqueta, cridada Martina. Els feien algunes probes les cuals tots tractaven de finalitzar amb éxit, fer riure a la xiqueta fent una cara grasiosa però negaren fer l'última proba de pegar-li.

Aquest vídeo es l'exemple perfect per a possar als homes adults i donar-lis una llissò de como tractar a una dona. Aquestos xiquets son molt educats i si saben com tractar a la xiqueta i d'una manera o altra donen la cara per donar exemple de com hi ha que ser amb les dones cosa que alguns adults masclistes no acaben d'entendre.

Victoria Becker i Nerea West ha dit...

Hola som Victoria Becker i Nerea West i estem aqui per a comentar el vídeo anomenat; "L'amor és igualat".
La cançó en realitat esta molt bonica diu moltes coses que són veritat, ens pareix una cançó preciosa.
Nosaltres pensem que la cançó esta molt bé compuesta, i el vídeo és un dels vídeos mes bonics i mes ben fets que hem vist.
Ademes nosaltres ja coneíxem el cantant des d'abans i ens agrada moltissim.
També en aquest article parla sobre la homosexualitat,Els homosexuals han sigut discriminats desde fa molts anys nosaltres en la nostra opinio pensem que no hi ha que descriminar nadie per la seua sexualitat.
La majoria de les persones homosexuals ,quan volen dir que ells son homosexuals han tigut un un poquet de por...
La nostra opinió esque tots tenim que ser lliures i el que siga homosexual, no hi ha que descriminar a les persones per aixó.
Com observem en el video la gent els mira malament i observem com per el carrer els empujen per el fet de que siguen homosexuals, i tan sols em poc estats i països es pot casar una persona del mateix sexe, i no tin perque ser aixi... tots tenim derecho a ser feliç de la nostra manera.
Es despedim, adeeeeeeuuu <3<3<3<3<3<3<3

alba becker ha dit...


hola soc alba becker

Aquest video tracta dun chic que el discriminen tant en la seua religio com en altres llocs per que es gay la religio sempre a dit ewl mateix dels homosexuals els discriminen per aixo pero esta molt mal per que no es pot
discrimar a alguin per que siga gay i lesviana.

la meua opinio es que no se debe discriminar a ningu ni perque siga gay o leviana tots som iguals yo crec que en la religio se discrima a la gent per que es de molt molt anys y mai havia un gay o una lesvuiana y ara es com si trencaren eixes normes de la religio.

en conclusio que mai a ningu hi ha que discriminarlo per lo que siga per que la gent que fa aixo te que ponerse en la pell de laltra haver si a eixa persona li agrada com se sent laltra.

bueno espere que s aiga agradat el video y el comentarii un saludeee deeeeee aaallbaaaaa beerrcckkkerrrrrr




luismi de gouges ha dit...

L'AMOR ES IGUALTAT
Aquest vídeo es un fem de rap, lo he escoltat cinc vegades i l'única paraula que rimava era religió amb predisposició. Si fan un rap, que el fagen be i que tinga un poc de ritme per favor. Aquesta cançó solament es salva perquè la lletra es bona. Per lo que he entès tracta d'un xic que esta confús perquè creu que es gay però està en un entorn que li ensenya que ser gay es ser inferior i està mal. continuara

Andrea Thompson i Oscar Kollontai ha dit...

Hola som Andrea Thompson i Oscar Kollontai en aquest vídeoclip de Macklemore i Ryan Lewis parla sobre la desigualtat que hi ha amb les persones que són homosexuals. La lletra diu que ell en tercer curs pensava que era gay. I ix ell de més major i la veritat és que si que era gay. Diu que el miren com si fora inferior i més dèbil que els demés. Que ser gay reporta a les mateixes conseqüències que la diferència de religió, de color, de nacionalitat, etc. Explica que tots són igual però que hi ha diferències que tenim que expossar-les sense por.

Aquest tipus de discriminació ens pareix què és desapropiat, ja que un homosexual és igual que un heterosexual. I què sols per el que tingues un gust diferent als de la majoria de les persones no es pot arribar a tants conflictes.

rodrigo de burgos ha dit...

L'AMOR ÉS IGUALTAT

Aquest vídeo tracta de dos homes que són homosexuals ,i volen casar-se , però no volen dar el pas perquè han escoltat a els seus amics parlar mal dels gais i no volen dar el pas perquè no volen que les rebutgin.
I la parella (es pot dir) que vivia amb por ,per si algú descobreix el seu secret i el conta a tot el món.
Jo crec que si el conten hi haurà amics o gent que lo van acceptar i altra gent que no el va acceptar, i així es com es revelen els bons amics i els mals amics, perquè un bon amic te té que donar suport fins al final i si no el fan no son bons amics.
I a l'altra gent hi ha que passar d'ella i no fer-li cas algú.

OPINIÓ PERSONAL

Jo crec que la gent que es homosexual que no es preocupe més per eixes coses que quan pensen dir-lo sols pensen en les coses males que alguns li diguen, però també s'han de pensar en les coses bones o que li van donar suport, i que salgan del armari abans possible.

Elena Stone ha dit...

Bon dia.

Observem que en aquesta entrada, ens proposen mirar un vídeo que tracta com les persones, la societat, les cultures, i les religions, tenen diferents punts de vista en el tema del grup LGTB.
No anant-nos molt lluny, aquí en Espanya la religió més comuna és la catòlica/cristiana, que observem mal als transsexuals o homosexuals, i n'hi ha un tema molt important, diuen que Déu no el vés bé, però en la Bíblia no n'hi ha cap de bestiar escrit amb què les parelles homosexuals estan malament vesteixes, sinó que es parla de les relacions homosexuals, ja que en l'antiga Grècia, Roma o Egipte, era comuna l'incest i l'homosexualitat.
Anant una mica més a prop, quan es forme l'Imperi de Roma, els seus emperadors, tenien relacions sexuals amb els seus súbdits, relacions sexuals homosexuals, i no se l'acusava, o els condemnaven a la mort. En canvi 20 segles després aqueixos actes de perversió, gaudir la teua sexualitat amb qui vulgues, és et pot expulsar del teu propi país, o condemnar a la mort, solament per voler ser lliure, o voler a una persona del teu mateix sexe. Ser lliures, diuen els drets humans, primer dret que diu que tots naixem iguals i lliures, segon dret que cita que no hi haurà distinció, per sexe, religió, genere, raça, idioma, etc{...}el dotzèdret que diu que tota persona té dret a la intimitat, i per ultim dret que cite el setzè, tota persona té dret a poder casar-se. Realment estem complint aquests drets universals en el món des de 1948?

No anant-nos molt lluny, el continent del costat, Àsia, ocorren casos com aquests cada dia. Com a Rússia o en els emirats àrabs

Una notícia de l'any passat treta de la font http://www.bbc.com parla sobre “Un camp de concentració per a homosexuals” Continuació la podem analitzar: L'homofòbia és generalitzada a Txetxènia. No obstant això, en les últimes setmanes han sorgit informes d'una "porga" d'homosexuals en aqueixa república del Caucas, part de la Federació Russa.
Aquests informes denuncien batudes i detencions en presons secretes que alguns defineixen com a "camps de concentració per a homosexuals" on persones gais -o simplement percebudes com a gai- són colpejades, torturades, en uns casos fins a mortes i desaparegudes. El govern txetxé va negar les respostes titllant-los de "mentides", assegurant que en aqueixa república no existeixen homosexuals O a llocs el cas de Jimena i Shaza, ja de tornada a Espanya, posa de manifest la vulnerabilitat de les persones LGTB en llocs com Dubai o Turquí. Font http://www.dosmanzanas.com;
"Si se sumen dues pomes, doncs donen dues pomes. I si se sumen una poma i una pera, mai poden donar dues pomes, perquè és que són components diferents. Home i dona és una cosa, que és el matrimoni, i dos homes o dues dones seran una altra cosa diferent" -Ana Botella És una política espanyola del Partit Popular, i ahí podem veure, que apartant persones sense ètica, o sense humanitzar, Espanya ho ha apartat i ha seguit creixent.

Personalment pense que falten molts països per humanitzar-es, i complir aquests drets, ja que ningú és millor que una altra persona, ningú ha de dictaminar el que aqueixa persona ha de pensar o actuar respecte a la seua orientació sexual.