9 de febr. 2015

John, Dani i el sexisme



Per als hòmens, la sexualitat és bona, natural i necessària, a més d’una manera de demostrar la seua masculinitat. Les emocions, tret de la ira i la ràbia, no estan ben vistes en un home perquè s’associen a feminitat. Per a les dones, en canvi, la sexualitat està plena de perills (pels embarassos i perquè els xics “tots volen el mateix”); però, malgrat tot, tindre parella i agradar és fonamental i per això han de seduir, però també limitar (frenar) els xics, tot i que si limiten massa són unes estretes, i si limiten poc, unes “guarres”. Naixem així les persones? En absolut! És la socialització diferenciada i els guions que hem d’acomplir uns i altres. 

Açò haurà de canviar algun dia, no?

(PD: Fa ràbia que, per a un xic amb diversitat funcional que apareix en una sèrie, els guionistes el facen sexista!)

39 comentaris:

SARA WEST & ALBA BECKER ha dit...

"Hola som sara & alba i anem a comertar este vídeo Ens ha paregut un poc mentider ja que el xic va escarnint de que ho ha tire amb la xica i la xica en canvi se sent com una princesa és a dir que per a ella ha sigut bonics romàntic etc però ella diu que no han tire res.

També pensem que no tènia que haver passat això en l'ascensor al cap i a la fi només es veu que es besen però el xic mentix al dir que "han tirat un polsàs que quasi trenquen la silla"

Ens pareix malament per dos parts una per la de la xica per parar l'ascensor i el xic per seguir-li el rotllo i mentir.

Encara que ja sabíem que el xic era mentider perquè véiem la sèrie i va dir que es quede paralític per un accident de moto però no era així va ser per fer el famós "balconing".

En conclusió ens pareix que ha estat bé el vídeo sobretot emocionant.

UN SALUUUDO ENOOOOOOOOORMEEE!! DE -La favorita- & Alba, un kiss"

jose kent ha dit...

El vídeo esta bé és una dona que per a l'ascensor i ella busca sexe amb el xic . quan ho fan en l'ascensor ella li comenta a un company com li tracta a ella i el xic de la cadira se'l comenta el que havia passat per a mi : és un vídeo que esta bé agradar-me m'ha agradat

Kike i Adri West ha dit...

Hola, som Kike i Adri West i hui anem a comentar el vídeo “John, Dani i el sexisme”.

El vídeo tracta de John un xic que te que anar en cadira de rodes i Dani una xica. John i Dani estan en el ascensor quan de sobte la xica li da al stop, el ascensor se para i Dani comença a besar a John este es deixa i al moment també li dona besets i a soles va passar això. Després Dani li conta a un amic seu que li trata com a una princesa i que esta “pillada” per ell. Mientras John li conta als seus amics que havien “echado un polvazo” cosa que es mentira perquè a soles se havien besat, no parava de presumir però clar era per a donar una imatge als seus amics com que ell es el millor.

Es una pena que passen estes cosses perquè a la xica li va a fer mal, ell no esta enamorat mentre que ella si i també il·lusionada i ell a soles vol follar o aparentar-ho.

Unai i Franciele Kent ha dit...

En aquest article,es una vista generalitzada de la idea de la societat amb la sexualitat,idees antigues i poc desar-rollades de les quals a soles s'utilitzen per a que halla separatisme entre els sexes amb la idealitat de que els homes «tots desitgen el mateix» i les dones son totes unes «golfes» i això no pot ser,ja que estem en el segle XXI i pareix que no amb aquestes coses tan tontes de la societat que a vegades no pareix que avançem si no que anem cap abaix.

En el vídeo lo que observem esque un xic i una xica entren en el ascensor i acaben fent el «amor» i després d'això la xica es mostra parlant amb un amic encantada d'el que havia fet amb el xic i que si la tractava com a una princesa,encara que el xic era tot el contrari amb els seus amics a soles contava que si havien fet el «amor» i que era molt salvatge i el que feia era alçar-se el ego de «maxo».

En la nostra opinió ens pareix que aquestes situacions passen moltes vegades i això no es bo,com ja em dit abans es una conducta molt antiga per al segle en el que estem ja que tindríem que tindre una societat mes avançada.

Sonia Stone ha dit...

Hola, vaig a comentar aquesta entrada anomenada ''John, Dani i el sexisme''. Tracta sobre un xic cridat John que està en cadira de rodes que puja a un ascensor i abans de tancar-se, entra una xica anomenada Dani, que comença a palar-li i a coquetejar-li fins que para el ascensor i es besen, però no ocurreix res més.
Després, mentre ella conta que és un xic molt sensible i que la tracta con a una princesa i amb molta delicadesa, ell està contant als seus amics que ha tingut sexe amb ella en el ascensor, cosa que es mentira.

Pense, com mostra aquest vídeo, que el xic sols vol presumir amb els amics de que s'ha acostat amb la xica, mentre que ella vol tindre una relació seria i vol anar a poc a poc.
La meua opinió es bona i aquest vídeo em pareix interessant, ja que és un bon exemple de com la societat està molt diferenciada entre xics i xiques, encara que açò tindria que canviar ja!.

ALEX STONE I DANI THOMNSON ha dit...

Bon dia a tot el mon de nou açi per a comentar una parta de una serie de televisio de antena 3
llamada Fisica o Quimica el video es demana: John, Dani i el sexisme .
El video que hém vist en la clase de valencià,tracta de una jove estudiant que se llamaba Dani
i que es troba amb el amic que li agrada molt ,sil troba en ascensor, i dani para intencionadament
el ascensor. I li diu a jhon que desde fa molt temps li fa sentir algo molt especial per ell.
La chica besa a jhon i es queden molt temps en el ascensor besantse amb el chic.
Despres dani li compta al seu amic el que va fer amb jhon en el ascensor i li diu al seu amic
que sa enamorat de veres de el hasta les tranques i que pensa que en un futur pot ser que tenga una relacio especial amb jhon perquè li transmite molt securitat. Mentres tant Jhon estava amb el seus amics i ell li contava amics que la chica era una guarra, que havien follat , sense saber que
la chica estaba enamorada de ell.
En la nostra opnio , si tens una mica aventura amb una chica o un chic no tens que dir als teus amics o altres persones que la chica amb la que has tingut relacions sexuals o has copulat no tens que dir-ho com si la chica va ser una GUARRA-PUTA. Sino que tens que dir el que sents de veritat i no el que volen escoltar els teus amics

esther i valeria roussel ha dit...

Hola som Esther i Valeria vam a comentar la entrada ''Jonh ,Dani i el Sexisme''. Aquesta vídeo tracta sobre un xic que es troba en una cadira de rodes i entra en el ascensor i després també entra una xica que a ella li agrada el i ella frena el ascensor i comença a parlar-li, a coquetejar con ell i terminen tenint sexe. Finalment ella parla amb un amic i li conta com se a sentit i diu que Jonh es molt sensible doncs no el pareix i ell se lo comenta als seus amics i el diu que va ser salvatge i que casi se trenca la cadira de rodes i ella diu que li tracta amb delicadesa i que crida com una princesa.

La nostra opinió es que el amor no se basa en el físic si no el sentiment de una persona a altra i que aquest vídeo demostra que els xics quan el fan sempre lo conten a la seua manera mes brusca i les xiques lo conten com mes sensibilitat.

Nerea Roussel i Noelia West ha dit...

Anònim Nerea Roussel i Noelia West ha dit...
Hola, som Nerea i Noelia, i anem a comentar «John, Dani i el sexisme»
Pensem que tots sempre són igual, o almenys quasi tots, perquè fer-ho per a una xica, se'l toma com algo serio; i els xics, se'l tomen com un joc, un «aquí et pille, aquí et mate», ells a soles busquen fer-ho en totes i punt.
Però, també pensem que nosaltres tinguem un poc de culpa, perquè si ella no haguera provocat al xic, no n'hi haurien fet res... quan una xica, lo que vol es coses series, va poc a poc, no el primer dia se-la posa tota firme. Ella se la buscat, ha sigut el seu problema, ha demostrat que no té dos dits de front i es molt poc immadura.
Sapient com són els xics, no hauria de haver fet això, perquè després es busca el mot de GUARRA (que ja n'hi han moltes i sobren...) i després es queixa de eixes coses quan és el que ella ha volgut.

Se'ns anem. Us vulguen: La nena dels teus somnis i la Noe <3.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Nerea, hola Noelia,

En primer lloc, el comentari que heu fet és només un esborrany i hauríeu de fer una bona revisió abans de publicar-lo.

''Però, també pensem que nosaltres tinguem un poc de culpa, perquè si ella no haguera provocat al xic, no n'hi haurien fet res... quan una xica, lo que vol es coses series, va poc a poc, no el primer dia se-la posa tota firme. Ella se la buscat, ha sigut el seu problema, ha demostrat que no té dos dits de front i es molt poc immadura.
Sapient com són els xics, no hauria de haver fet això, perquè després es busca el mot de GUARRA (que ja n'hi han moltes i sobren...) i després es queixa de eixes coses quan és el que ella ha volgut.''


En segon lloc, és un clar exemple de l'educació sexista que precisament qüestiona l'entrada. Efectivament, per a l'educació patriarcal i sexista, una dona ha de saber «limitar» i, si no ho fa, la culpa és d'ella i les conseqüències negatives també. En altres paraules, són altres les persones que la critiquen, que exageren, que menteixen... però, segons vosaltres, la culpa és seua.

Així no anem bé!!!

Ernesto Goldman ha dit...

Este vídeo tracta d'un xic que té diversitat funcional entra en un ascensor, seguidament entra una xica que li pregunta per Salva, la xica parar el ascensor i el xic i la xica fan l'amor. Quan la xica esta amb Salva li diu lo que ha sentit amb els seus sentiments, un poc nerviosa i tímida, en canvi el xic lo exagera molt dient paraules grosseres com que la xica era una 'gossa' i coses així.

La meua opinió es que el xic no te que dir ases coses en public per que ara l'han posat una etiqueta a eixa xica com si fora una gossa, el xic es crec que així es fa més masculí o coses per el estil.
La xica no ha exagerat res i ella si que vol una relació corrient, però el xic lo únic que vol es fer un pol.
-Per que els guionistes han fet a un personatge com este xic i no que explique els seus sentiment.

Aquest vídeo m' agradat per que explica molt be coses que te pot passar a tu i segur que no t'agradaria que la xica o el xic lo diga per ahí.

pau claramunt ha dit...

JONH, DANI I SEXISME

El vídeo que vaig a parlar va sobre uns adolescents, Jonh va en cadira de rodes i Dani sols el vol a ell. Comencen a parlar i Dani li dona al stop, Jonh esta dient que no fasa aixo i al final acaben embolicats.
Dani esta en la cafeteria amb un home i li diu que esta molt feliç amb Jonh, pero no diu el mateix Jonh de Dani, diu que fan un pols i mes guarrades.
La meua opinió es que pareix que els adolescents son uns bruts.

Ruben Goldman ha dit...

Aquest vídeo tracta de una dona i un home que entren en el ascensor i la dona para el ascensor i el diu que ell li dona seguretat i es començen a besar, després la dona li diu a un amic seu que ell el dona seguretat i vol estar amb ell per tota la sua vida mentres el home li diu als seus amics que el ha pegat un polvazo que casi es trenca la cadira de rodes.

Jo pense que els homes necessiten els sexe per a viure i per a demostrar el seu masclisme com a homes que son.

Jo crec que aquest vídeo esta molt be però algunes paraules son molt inadequades sobretot les paraules del home

Jo el recomane aquest vídeo per a vejau com expressen el que sentien els dos i com el expressen cada u d'una manera diferent.

Noelia Cambril i Jaume Wolf ha dit...

El vídeo traca sobre un xic que va en cadira de rodes i una xica que entra al ascensor, aleshores para el ascensor i es comencen a besar, després ix la xica a conta-li com es sentia amb el xic, mentre el xic li conta als seus amics lo que ha passat al ascensor.
A nosaltres ens pareix que la xica s'havia enamorat del xic, mentre que el xic no buscava una relació seria.
També pensem que la xica no es mereix a aquest xic perquè parla mal de la xica a les seues esquenes, mentre que la xica parla be de ell i diu que la tracta be com si fora una princesa.
No ens ha agradat com tractava el xic a la xica i lo que deia de ella.
Recomanaríem a les persones aquest vídeo per a que es donaren conter del sexisme que hi ha sovint.

ruth i sandra ha dit...

Hola som Ruth i Sandra i anem a comentar este vídeo“John, Dani i el sexisme”.
El vídeo es tracta de un xic que te que anar en cadira de rodes i Dani una xica normal i corrent. Doncs John i Dani estan en el ascensor i la xica para el ascensor perquè li da al b stop. Dani comença a parlar de forma sensual amb Jonh, després Dani se senta a les cames de Jonh i comença a besar i no va pasra res mes. Després se veu com conta Jonh la seu versió als seu amics i Dani altra versió al seu amic. Jonh deia la versió inventant coses que no eren i exagerant la situació mentre tant Dani lo deia de forma cariñosament com si fora especial.

Estes cosses passen es una perquè a la xica li va a fer mal, ell no esta enamorat mentre que ella si i també il·lusionada i ell a soles vol follar o aparentar-ho.
Molt de besets a tot i fins la pròxima.

Kevin Pankhurst i Boro Pankhurst ha dit...

Hola som Kevin i Boro i a hui anem a comentar aquesta entrada:

En el vídeo lo que observem esque un xic i una xica entren en el ascensor i acaben fent l'amor i després d'això la xica es mostra parlant amb un amic encantada d'el que havia fet amb el xic i que si la tractava com a una princesa,encara que el xic era tot el contrari amb els seus amics a soles contava que si havien fet l'amor i que era molt salvatge i el que feia era quedar com un machote.

La nostra ópinio es que la societat quasi sempre es així ja que els xics es fan els machos y les xiques el pinten molt bonico.

Bea y tamara Washington ha dit...


"John, Dani i el sexisme"

Aquest vídeo tracta de dos adolescents, Dani una xica, i Jonh un xic amb cadira de rodes.
Els dos estan al ascensor, parlant quan de sobte Dani, li dona al boto de STOP i es deté el ascensor, ella li comença a donar besets i carícies, i ell li demana que pare, que te por de que els pillen, aleshores com ella segueix, ell comença a seguir-li el xoc, i tenen sexe.
Quan ixen de eixe lloc, ell es va amb els seus amics i ella amb el seu germà, el germà de Dani li pregunta que com li va amb Jonh, i ella li conta que esta molt bé, que esta molt contenta, que li fa sentir-se segura, que vol assentar el cap amb ell, mentre que Jonh, que esta amb el seus amics, els esta contant com ha sigut el seu ''polvo'' amb Dani, ell el conta com si haguera sigut un ''polvo'' com un altre, que era molt salvaje, que li ha tingut que controlar per que no cridara, i la deixa com si fora una xica que fa això amb tots.

OPINIÓ

La nostra opinió es que la xica esta il·lusionada, ell en canvi la te com que “si
estic amb ella, fem sexe i tan content” però per d'altra banda, ella esta com que ell la tracta com si fora un princesa. Quan en canvi la xica es te que donar compte de que no es així i de que el xic li esta utilitzant, a soles per echarli un ''polvo''.

axelle duquesne ha dit...

En aquest vídeo podem ver a una dona que va voler fer l'amor en el ascensor amb la seua parella. Al principi el home no volia fer-lo en aquest moment, però finalment li va dir que si.
Després de això, la dona va parlar amb el seu germà. L'hi va dir a la seua germana que no pensava que anaven a durar molt com els altres seues relacions. La dona l'hi va dir que l'agrada molt el seu nois, perquè l'hi fa sentir com una princesa. En canvis el seu nois l'hi va dir a les seues amics que la seua novia fa l'amor molt be i que es molt salvatge. Que l'hi tenia que dir que es callen un poc perquè cridava molt quan feien l'amor en el ascensor.
A mi personalment no m'agradaria res que la meua parella no tingue els mateixos sentiments que jo tinc per a ell.

Àlvaro Goldman ha dit...

En aquest article, es una vista generalitzada de la idea de la societat amb la sexualitat, idees antigues i poc desarotllades de les quals a soles s'utilitzen per a que halla separatisme entre els sexes amb la idealitat de que els homes «tots desitgen el mateix» i les dones son totes unes «golfes» i això no pot ser, ja que estem en el segle XXI i pareix que no amb aquestes coses tan tontes de la societat que a vegades no pareix que avançem si no que anem retrocedint.

En el vídeo lo que podem veure es que un xic i una xica entren en el ascensor i acaben fent el «amor» i després d'això la xica es mostra parlant amb un amic encantada d'el que havia fet amb el xic i que la tractava com a una princesa, encara que el xic era tot el contrari amb els seus amics, a soles contava que si havien fet el «amor» i que era molt salvatge i el que feia era alçar-se el ego de «maxo».

En la meua opinió pareix que aquestes situacions passen moltes vegades i això no es bo, com ja he dit abans es una conducta molt antiga per al segle en el que vivim ja que tindríem que tindre una societat mes avançada i oberta de mentalitat.

Adrian Wolf ha dit...


Hola a tots i a totes, m'agradaría fel.licitar a l'autor o autora d'aquest vídeo pel fantástic treball que ha fet.

Vaig a comentar aquesta entrada anomenada ''John, Dani i el sexisme''. Tracta sobre un xic que está en cadira de rodes cridat John puja a un ascensor que abans de tancar-se, entra una xica anomenada Dani, que comença a parlar-li i a coquetejar amb ell fins que para el ascensor i es besen, però no ocurreix res més.

Després, mentre ella conta que és un xic molt sensible i que la tracta con a una princesa i amb molta delicadesa, ell està contant als seus amics que ha tingut sexe amb ella en el ascensor, cosa que es mentira.

Pense, com mostra aquest vídeo, que el xic sols vol presumir amb els amics de que s'ha gitat amb la xica, mentre que ella vol tindre una relació seria i vol anar a poc a poc.

Finalment, vull dir que es una falta greu per part del xic per presumir d'una cosa que no ha passat i la xica amb tota l'il.lusió del mon

Mario De Burgos i Ismael Butler ha dit...

Salutacions a tothom

En aquest vídeo es pot vore el pensament diferent que tenen els homes respecte a les dones quant a una relació. En aquest cas, el xic de seguida li conta al seus amics que han tingut sexe a l'ascensor, en canvi ella li parla al seu germà com la trata, que és un xic especial i que mai havia sentit res igual per cap.
Per als hòmens, tindre sexe en la seua parella és bo i natural i a més d’una manera de demostrar que son hòmens i que són virils, ja que com es pot veure en el vídeo de seguida John li conta als seus amics que han mantingut relacions sexuals. Que els homes tinguen emocions i les mostren cap a l'exterior no estan ben vistes perquè molta gent pensa que són efeminats, que són 'nenazas'. En canvi, per a les dones és totalment diferent, ja que per a elles el tema del sexe és una cosa seriosa i no un joc. Elles volen que siga bonic i romàntic, al contrari del que pensen els hòmens. I per això, si una dona li posa moltes complicacions a l'hora de tindre sexe a la seua parella és una estreta, en canvi, si no li limita quasi res, són unes ''guarres''.
En conclusió, no ens pareix bé que la societat tinga aquesta manera de pensar davant aquestes situacions, perquè tothom te que gaudir del sexe com vulga i no com la gent vol. També pensem que els xics haurien de ser més previnguts en aquest tema i no contar-ho com si hagueren guanyat un partit de futbol.

Victor Thompson ha dit...

Salutacions.

Aquesta entrada ens mostra un poc la realitat de com ens eduquen en l'actualitat en l'àmbit sexual, siguen els nostres pares o la societat d'una manera condicionant. A més, ens dóna l'exemple del vídeo, de com per al xic pareix que ha ocorregut una cosa i per a la xica una altra, són dues maneres de les quals estem condicionats a contar aquestes cosses.

En primer lloc es veu com en el vídeo es troben dos adolescents en l'ascensor, que són parella, i en un impuls sexual acaben tenint relacions. Després és mosta, com cada un del dos conta als respectius amics la situació que han viscut. Per una part, la xica el conta d'una manera molt romàntica, diguen que aquesta encantada amb ell i que és un xic molt bo. Mentre que el xic conta la situació als seus amics de manera que parega que és l'amo, ja que l'ha fet divertir-se molt.

Tot açò en fa plantejar-me... Que passaria si fora a l'inrevés la manera en la qual s'han contat les històries? Jo crec, personalment, que la xica seria titllada de “fresca” mentre que el xic seria un “maricon”. I vosaltres, que penseu?

Ignasi Amoros ha dit...

Per començar, en aquesta entrada es parla de la sexualitat, que apareix en nostra vida quotidiana. També sol aparéixer en les series de televisions i en les pel·lícules. És a dir que segueixen els papers de sempre, els que ens donen al nàixer.

Com ve es pot veure en el vídeo, la xica és la que dóna el pas. Però açò de què una dona siga molt llançada a la gent no li agrada i les discriminen diguen-li «guarres». Per a mi no és una cosa de si vols tindre relacions amb la teua parella sigues una «fresca», perquè açò és una cosa mútua, és a dir, si ja portes un temps i la cosa va bé, per què no fer-ho. Ni han després altres casos de què xiques fan el «amor» amb xics sols una nit, doncs, eixes xiques sí que es guanyen el mot, ja que si vols tindre sexe em pareix bé, però no amb el primer que et calenta un poc. Ja que en l'altra banda estan els xics que no volen una parella i fer l'amor de veritat, és a dir sentint-lo si, si no que volen un una xica d¡una nit és a dir les utilitzen com un paper d'usar i tirar. A mi eixes accions no m'agraden, ja que per a les xiques sol ser una cosa seria, ja que si es queden embarassades molt xicotetes, és un grau problema.

Finalment m'agradaria dir que has de tindre clar les accions que realitzem cada vegada, i que en el vídeo també o realitzen molt brusc, ja que ella diu és molt bonic, molt romàntic. I ell és molt dura, li agrada anar a saco... Per això no hi ha que tindre també un poc de compte de les coses que diguem sobre la xica amb la qual has tingut sexe.

Andrés Stone ha dit...

Hola, bon dia.

Hui parlaré de aquest video, que apareix en una serie de Antena 3. Aparentment apareix una escena normal, una xica i un xic entren a un ascensor. Ara bé la xica ,que l'agradava el xic, para el ascensor i es posa a tindré relacions. En la meua opinió pot ser normal aquesta situació ja que pot passar a qualsevol lloc. Clar després ja no té tanta gracia, quan comença aquest video observem que el xic no vol, li diu que pare i tot això, però quan acaben ell va al seus amics i li diu coses als seus amics fen-se el «mascle» dient que expresions « casi se rompe hasta la silla, menudo polvazo, seponia a chillar como una ..., to perraca...» que quan escoltes aquestes coses que diu penses que aquesta persona no esta bé del cap, amb aquestas expresiones sexistes. Pera fer-se el mascle com deia abans diu de tot meins la veritat.

Després pense que la xica diu coses molt bonites d'ell però si observar el que diu ell sobre ella es posaria molt malament, i ell es quedaria amb la boca oberta dien perquè si no he dit res quan ell a dit de tot, si esque fins el amic com qui es senta ella li diu « ¿John sensible?» ! Es que fins ell sap com es aquesta persona que no es mereis com li trata aquesta xica.

Ell no actua rés bé i sol ens demostra que es un sexista i sol va a lo que va que es tindré sexe amb aquesta xica i dir-li al seus amics que a tingunt sexe amb una xica i fer-se el més masculi de tots. A mi personalment me ve un amic dien-me això i passe de ell perquè es nota la ignoracia que té aquesta persona.

Gracies a tot, i ser millor persones junts espot arriba més abant, besets <3

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Ignasi Amoros, en relació al teu comentari:

Per a mi no és una cosa de si vols tindre relacions amb la teua parella sigues una «fresca», perquè açò és una cosa mútua, és a dir, si ja portes un temps i la cosa va bé, per què no fer-ho. Ni han després altres casos de què xiques fan el «amor» amb xics sols una nit, doncs, eixes xiques sí que es guanyen el mot, ja que si vols tindre sexe em pareix bé, però no amb el primer que et calenta un poc. Ja que en l'altra banda estan els xics que no volen una parella i fer l'amor de veritat, és a dir sentint-lo si, si no que volen un una xica d¡una nit és a dir les utilitzen com un paper d'usar i tirar. A mi eixes accions no m'agraden, ja que per a les xiques sol ser una cosa seria, ja que si es queden embarassades molt xicotetes, és un grau problema.

Segur que s'ho mereix???

No té dret a viure la sexualitat de la manera que vulga?

Quan diem que una dona s'ho mereix, en realitat el que fem és castigar-la per no actuar segons els models de gènere establerts: elles han de ser amoroses i han de posar els límits als xics i, si no ho fan, se les castiga amb l'insult.

Amb idees tradicionals, no canvia el món!

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Mario De Burgos i Ismael Butler,
m'ha fet molta gràcia aquesta part del vostre comentari:

També pensem que els xics haurien de ser més previnguts en aquest tema i no contar-ho com si hagueren guanyat un partit de futbol.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Andrés Stone,

m'agrada la teua postura activa davant de l'actitud masclista de John. Els hòmens heu de passar a l'acció i que els amics vegen que no cal fardar de sexe per a ser un “home de veritat”:

”Clar després ja no té tanta gràcia, quan comença aquest vídeo observem que el xic no vol, li diu que pare i tot això, però quan acaben ell va al seus amics i els diu coses fent-se el «mascle», dient que expressions «casi se rompe hasta la silla, menudo polvazo, se ponía a chillar como una ..., to perraca...» que quan escoltes aquestes coses que diu penses que aquesta persona no està bé del cap, amb aquestes expressions sexistes. Per a fer-se el mascle, com deia abans, diu de tot menys la veritat. /.../

A mi personalment me ve un amic dient-me això i passe d'ell perquè es nota la ignorància que té aquesta persona.

Gràcies a tots, i a ser millors persones junts es pot arribar abans, besets <3

Rosa Sanchis ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa Sanchis ha dit...

Hola estimats i estimades alumnes,
dieu coses molt interessants. Però jo crec que tant ell com ella estan “actuant”. Ella no pot dir obertament que li encanta el sexe amb John i ell no pot dir obertament que li agrada cuidar de Dani i fer-la sentir com una princesa. És trist però és així. I potser és una miqueta paternalista continuar pensant que ella, pobreta, està enamorada i ell només vol sexe i aprofitar-se'n. I si anem un poquet més enllà?

Rosa Sanchis ha dit...

Hola estimats i estimades alumnes,
dieu coses molt interessants. Però jo crec que tant ell com ella estan “actuant”. Ella no pot dir obertament que li encanta el sexe amb John i ell no pot dir obertament que li agrada cuidar de Dani i fer-la sentir com una princesa. És trist però és així. I potser és una miqueta paternalista continuar pensant que ella, pobreta, està enamorada i ell només vol sexe i aprofitar-se'n. I si anem un poquet més enllà?

eric i ivan 3C ha dit...

John, Dani i el sexisme

Doncs en aquest vídeo observem com dos adolescents es tronven a un ascensor i de sobte la xica li dona al botó de stop, a la meteixa vegada li escomença a dir coses per a ficar-li caxondo, ella es fica damunt d'ell en la cadira de rodes i li escomença a besar-li encara que ell li diu que no vol, quan ella li dona besets en el coll ell escomença a besarla etc. Despres s'en van del ascençor i cada u conta un versio diferent al seus amics, ell conta que a sigut el millor “polvo” de la seu vida i que la tenia que controlar per a que no cridaran dia que era un salvatge de la manera de com el feia, mentres tant ella li contava al seu germa que que ell li tecta molt delicadament com si fora una princesa.
La nostra opinió es que els xics diguem a les dones coses boniques i depres ales esquenes parlem de diferent manera, davant d'ella parla molt be pero despres parla com si fora un qualsevol etc.

Jenny Campoamor ha dit...

La muea opinió sobre aquesta entrada és que mes sexisme no pot mostrar. Aquestt video esta tret de la serie "Física o Química" una de les series que més públic adolescent va tindre; Peró malgrat la qualitat, la majoria dels capítols aportaba amb una gran mena de detalls com es deurien comportar el xics i com les xiques, de fet, per a m, l'emissió d'aquesta serie va marcar un abans i un despres en tots els adolescents.

Arrel d'aquesta emissió, els xics volíen comportar-se com els protagonistes d'aquesta história i de fet això va perjudicar a moltes xiques, pero també, si ho miren de l'altre costat, les xiques també van donar un cambi de cop i volta y també olíen aportar-hi el mateix comportament a la seua vida.

Jo personalmente relze l' idea de que s'emeten series en les que es parli de la sexualitat, pero tambe pense que hi han limits i que en lloc de incitar als adolescents a comportar-se d'una forma que durant molts anys estem evitant i inclos solucionar, deurien mostrar-hi tot el contrari y "ensenyar" com ambdos sexes deurien comportar-se davant de l'altre; ensenyar a respectar, a voler i a respectar-se a ells mateixa, malgrat supose que aixo no donaría tant public i menys de la nostra edat.

Aixina que no ens queda mes que seguint lluitant per els nostres drets, per la igualtat en ambdos sexes i per el respecte dels uns amb els altres, ja que ni el nostre color, ni la nostra sexualitat, ni els nostres gustos, ni drets ens pot llevar el dret que tenim com essers humans.

abi becker ha dit...

En aquest vídeo veig a una xica que li gusta un xic i el troba en un ascensor i empesa a besarlo pensant que aquest xic es molt timit , i despres empeça a parlar amb el seu pare i el conta que aquest xic el molt simpatic , també es divertid , cariños i molt timit .

Mentras tant el xic esta amb els seus amics dient que aquesta xica le estaba fent coses que no eren , ell deia que aquella xica estaba tot el rat de aquí a alli amb ell i que no el deixaba tranquil .

Ami em pareix que aquesta xica tenia una mala perspectiva de aquell xic , i que per a ser la seva novia deuria conecerlo un poc millor per a saber com es comporta am les seues amigues , els seus colegas i els seus companys .

Rubén Du Chatelet ha dit...

El fet que veiem en aquest vídeo, encara que siga preocupant, realment passa, i puc dir-ho per què ho viscut, he vist com xics presumien de les intimitats d'una dona, sense pensar que a la millor, allò del que estan parlant per a ella és una cosa molt important. En molts casos, l'home és incapaç d'adonar-se que fer l'amor amb una dona no és un moment que hages de contar als teus amics, per què si ho ha fet amb tu, és per què siga una vivència única per a vosaltres com a parella.

Un altre tema a tractar és com el xic parla d'ella als amics, de fet molt sexista i masclista, de manera que deixa a la dona com si fora una “guarra”. Per això pense que en molts casos, el fet que una dona siga una “guarra” és per què els xics inventen coses per tal de presumir davant dels seus amics, etc.

He de dir que parlar d'aquestes coses et fa menys home, un home de veres tracta a la dona amb respecte i amb delicadesa, i no té perquè negar-ho, de fet hauria de presumir d'això, de ser un home, de saber tractar a una dona, per què d'aquests homes en queden pocs.

Jose de Beauboir ha dit...

En aquest vídeo podem observar com una parella, manté relacions sexuals a l'ascensor del institut, i després com a l'home no li dóna vergonya dir que les a tenides, i a mes amb molts detalls, mentres que la dona és tot el contrari, en cap moment menciona la paraula sexe, ni tampoc conta orgullosa el que a fet a l'ascensor.

Jo faig una qüestió, perquè esta ben vist que els hòmens conten presumint les seues relacions sexuals i les dones no? Jo crec que es per l'educació dels sexes, ja que a les dones se lis educa d'una manera i als hòmens d'una altra. Jo crec que no hi ha que avergonyir se de les teues relacions sexuals, però a la vegada tampoc anar contanles pel carres, sinó un punt mitja.

cerezo marston ha dit...

Hola,bon mati. jo vaig a comentar l'entrada de jonh, dani i el sexisme ,a mi em pareix que daniela te la fama de prostituta, perquè jo vaig ver la serie i ella fa el paper de una dona promiscua; però igualment ella ja s'avia decidit per aquest xic i el que li va fer es de ser un fill de set pares, perque ella parlant al seu germa super be de jonh que era el amor de la seua vida i que l'havia tratat com una princesa. entretant jonh li estaba parlant als seus amics sobre dani com si fora una dona que sol la utiliza per a fer el sexe i res mes i això no esta be perquè despres li podia fer mal sentimentalment tant per que ell no sentia el misme i perquè ell se li avia contat a tot el mon i li deien coses. Ademes que jo crec que ell si que sentia coses per dani però sol per a fardar ante els seus amics la va cagar i s'el va perdre la boca . bo m'envaig que va tocar el timbre adeuuu

Rebeca West ha dit...

Aquest vídeo de “John dani i el sexisme” tracta de una antiga serie de televiso que es deia física i química. Un xic paralític sube al ascensor ,i després sube una xica amb ell , la xica vol fer el amor amb el xic. Desprès de que feren el amor la xica parla amb un amic del que a fet en el ascensor li diu que el xic es tant atent amb ella i molt intel·ligent , que no imatginaba que iva a durar tant amb ell, mentre que el xic li diu als seus amics que a sigut un polvas que li a agradat molt i també diu que per casi es romp la Silla de rodes ,i que es molt salvaje .

La meua opinió d'aquest vídeo es que em pareix molt mal com el xic es fa fanfarró delant dels seus amics, i la xica crellent que li trata com una princesa ,quan després el xic diu que la xica es salvaje que li tenia que dir que baixara la veu perquè si no els oirien fent el amor en el ascensor.
Me pareix un cas clar de com es el xic amb la pobre xica que es creu que es molt be amb ella.

rebbeca de burgos ha dit...


Hola sóc Rebbeca de Burgos i vaig a comentar sobre aquest vídeo.

Aquest vídeo tracta de un xic i una xica que mantenen relacions sexuals a l'ascensor de l'institut.
La xica quan ix de l'ascensor li diu al seu amic cosses boniques i no nombra la paraula sexe en res, mentre el xic li diu als seus amics cosses lletges.

La meua opinió personal es que en aquest cas el xics sols volen sexe i ja esta...
Mentre la xica li esta dient que li a agradat i que li pot començar a agradar eixe xic..

Ruben Goldman y Ernesto Goldman ha dit...

Este vídeo tracta d'un xic que té un problema per a moure. Una xica entra amb ell i fan l'amor després la xica li-ho conta a un amic seu, amb sentiments i el xic lo diu amb grosseria insultant a la xica i saltant-se el respecte de la xica, segurament els seus amics l'han etiquetat com ' guarra, cerda...'. El xic que esta parlant amb la xica esta trist i no se perquè.

La nostra opinió es que el xic no te que faltar el respecte a la xica i en l'espresió de la dona no li falta el respecte en ningun moment, per al xics una relació no es tindre relació mútua amb l'altra parella, però la xica crec que pot ser su amor verdader.......
Per a nosaltres els xics d'eixe vídeo son uns idiotes tots.

Aquest vídeo nos ha agradat molt als dos per que es divertit però no es ha fet ni gracia lo que ha passat amb els xics.

Sofía Stone ha dit...

Aquest vídeo de física o química és un clar exemple de què és la sexualitat hui en dia. Molts xics quan estan amb una xica es mostren més sensibles i són capaços d'enganyar-las sol per obtenir qualsevol benefici sexual o qualsevol altre.
Intenten mostrar una altra cara per intentar lligar-se-la i així aconsegueixen tindre-la quan volen. En canvi quan estan amb els seus amics mostren una altra cara totalment diferent a la cara que li mostren a elles, mostren com són realment i només per cridar l'atenció d'ells i creure el millor i el més vistós. Expliquen tot el que fan amb la noia i tot el que les xica''supostament'' li fa al llit. Li conten als amics que tenen una xika que és molt salvaje o guarra en la cama. Serien incapaços d'explicar als amics com tracten a les xiques o el que fan per conquistar perquè ja no pensarien d'ell que és més vistós ni que és ell que es porta a totes.