8 de des. 2014

Hòmens reals?

Els Nadals són època de regals que reforcen la masculinitat tradicional. Són aquestos els hòmens reals? Mascles forts i valents que porten la iniciativa en el sexe i que gràcies a la seua masculinitat (reforçada per consumir el producte X) aconsegueixen xiques sexis? Hòmens que competeixen amb altres mascles per vore qui és més fort o qui la té més gran? Hòmens homòfobs i sexistes que insulten altres hòmens dient-los “maricons” o “nenes”?

Alumnes de primer d’ESO em conten que hi ha pares que als partits de futbol els criden “No jugueu com a putes xiquetes”, i relaten amb despreocupació que l’entrenador els diu per a motivar-los “No defenseu com a maricones”.

És aquesta la masculinitat que volem?

Mentre aquestos anuncis o aquestes frases ens pareguen normals, la violència contra els xics diferents (femenins, homosexuals, poc mascles...), contra les dones, etc. seguirà entre nosaltres.

No deixes que el sexisme t'anestesie el cervell. No són frases innòcues: és violència!









Las Navidades son época de regalos que refuerzan la masculinidad tradicional. ¿Son estos los hombres reales? ¿Machos fuertes y valientes que llevan la iniciativa en el sexo y que gracias a su masculinidad (reforzada por consumir el producto X) consiguen chicas sexis? ¿Hombres que compiten con otros machos para ver quién es más fuerte o quién la tiene más grande? ¿Hombres homófobos y sexistas que insultan a otros hombres llamándoles “maricones” o “nenas”?

Alumnos de primero de ESO me cuentan que hay padres que en los partidos de fútbol gritan: “No juguéis como putas niñas”, y relatan con despreocupación que el entrenador les dice para motivarles: “No defendáis como mariconas”.

¿Es esta la masculinidad que queremos?

Mientras anuncios o frases así nos parezcan normales, la violencia contra los chicos diferentes (femeninos, homosexuales, poco machos...), contra las mujeres, etc. seguirá entre nosotros.

No dejes que el sexismo te anestesie el cerebro. No son frases inocuas: ¡es violencia!

25 comentaris:

Unai Kent ha dit...

En aquest article expliquen el sexisme en els homes,com jo ho comente en altre article,la culpa del maxisme no es a soles dels homes si no de la societat perque educan per aixo per a vendre mes productes,com els anuncis del article i sumat al homes majors amb una mentalitat sexista i antiga fa que apareixen mes homes amb mentalitat masclita i sexista en la que los homosexuals estan mal vist els homes que fan activitats que ells creen que son per a dones tambe i aixo tambe inlcos el racisme que en el article no diu res pero reialment tot aquesta societat tambe incita al racisme,la discriminacio a que homes d'altres races no tenen el mateixos drets tot aquest es mes del mateix.

ALBA BECKER Y KHALID XULLI ha dit...

"hola som alba i khalid i estem comentant els vídeos de les colònies nosaltres hem pensat que tot això és només ,marketing per que si encambio posen a un tio gros o lleig i unixes dones grosses i lletges perquè ningú compraria per que ací pareix que només importa la imatge. la gent pensara que pinta un tio gros amb una colònia de tiàs fort? posen a la gent que esta bé i tal aparia que a gent es faça il·lusions i se la compren que després et costen un muntó de diners només pel fet de que isca en la tele o l'anuncie un famós o famosa. i a banda en les colònies de xic ix com un símbol de victòria i al final li esperen un muntó de ties. Nosaltres pensem que tot és una mentida i no val per a res per que en la mesura que siga possible continua sent colònia i si t'agrada com ol perquè et la compres i si no perquè no, no sols cal comprar-la per que l'anuncie un tio bo o una tia bona. bueno això és tot espere que vos haja agradat el nostre comentari i que comenteu ma"

Daniele kent ha dit...

He llegit aquest article i e vist que parla sobre la masculinitat dels homes en aquesta societat. De tota la vida se ha considerat que el home masclista es un home fort.
Diuen que per a ser mas macho tins que ser homòfob,masclista i no es així. En aquesta societat el home fort es vist com un masclista homòfob però no es així. El anuncis que apareixen en la pagina per me no son molt masclistes però tenen algo que si lo pareixen. En conclusió vivim en una societat que suposadament per a ser un macho tens que ser masclista i no es així pots ser un macho sensa ser masclista homòfob...

Monse Wolf ha dit...

Les campanyes de colònia com a regal de nadal estan plenes de sexisme, masclisme, homofòbia i racisme. No apareixen ni dones fortes ni trenca estereotips ni apareixen persones de diferents races. Al contrari l'home és el fort entre ells rivalitzen per vorer qui és el més fort o com a premi un arèn de dones guapíssimes i estupendes per a ell sol. Que masclista. Aquestes campanyes estan orientades per a homes amb poca autoestima que pensen que amb una colònia o és tornarà més fort o més guapos. Però no és solament una campanya per a intentar que la gent compre una colònia o qualsevol altre objecte prometent una millora en el seu aspecte o que atrauran mes fàcilment a dones més guapes o ximpleries així.

Victor Thompsom ha dit...

Salutacions.

Aquesta entrada ens mostra alguns anuncis de colònies sexistes i jo vaig a fer un comentari general de què em pareixen aquests espots.

Per començar diré que aquesta publicitat ens mostra com podem ser influenciats per un vídeo d'una empresa que l'únic que vol és que comprem el seu producte. Com acabe de dir, en moltes de les ocasions som influenciats per aquests anuncis que ens donen a entendre que si comprem aquest producte ens convertirem en la persona que hi apareix, és a dir, un home fort i al que totes les xiques volen. Tots sabem que si comprem aquesta colònia no passarà res del que hi apareix, però encara així ho fem. Per què? És molt simple, ens preocupem massa per la nostra aparença. A més, aquests anuncis també tenen una part sexista, ja que l'home queda com el millor, el més superior davant les dones, encara que açò també ocorre quan es fa un vídeo per a una fragància de dona.

En conclusió, crec que aquest tipus d'espots no haurien de ser emitits, ja que moltes persones poden interpretar-lo d'una manera sexista i jo crec que les empreses no ho fan en un altra intenció que la de fer màrqueting i vendre més, encara que això comporte la disconformitat en alguns sectors de la població.

Rubén Du Chatelet ha dit...

El masclisme afecta no tansols a les dones, com en aquest post podem llegir i fins i tot vore en els videos, el masclisme afecta molt fortament als homes que són com es senten, que no actuen com haurien d'actuar segons els estereotips dels homes per si seran discriminats; aquests són els homes que diriem “diferents”.

Els estereotips són sense dubte la causa per la que ara mateixa estic escribint aquest comentari; si no hi hagueren estereotips, aquest anuncis no es publicarien perquè un home no hauria de ser fort i una dona sexi no hauria d'estar amb aquest home. La gent, com ja hem vist, en els aspectes referits als esports considerats “d'homes” té molt clar que una dona no estaria acceptada en aquest mon, per tant l'home afeminat (fins i tot considere que aquest terme és despectiu ja que no és un home afeminat, és un home que actua com es sent) es posa com exemple que no han de seguir els jugadors de futbol.

Per concluir pense que hem de terminar amb aquest estereotips ja que un home pot dedicar-se a la moda sense ser tatxat de afeminat i una dona pot jugar a futbol sense ser tatxada de home. Els estereotips importen a les persones superficials, no a les persones racionals.

Bea Washington ha dit...

''Hòmens reals?''
Aquest vídeo, parla del masclisme, la masculinitat i la forma que tenen alguns pares i entrenadors, de entrenar als seus fills.

Això hem pareix una vergonya, que els pares, permeten que als seus fills si lis diga eixe tipus de comentaris, com ''No jugues com un marica'' etc...

També parla de el masclisme entre homes, la competitivitat de qui te la xica mes guapa o qui la te mes gran, es molt normal per a ells, ells tenen que ser els mes machitos.

El tipus de publicitat,posen a homes i dones molt llamatius, amb bon cos, guapos, donant la idea de que si et poses eixa colònia o eixe producte, seràs com ells, lligaràs tant com ells, i seràs el millor, a soles per a vendre més.

OPINIÓ:
La meua opinió es que hem pareix molt mal que criden als xiquets ''marica'' per jugar mal al futból, o donarse-li pitjor que a altres xiquets.

David José i Vicente Kent ha dit...

En estos quatre vídeos que acabem de veure en tots passa el mateix, uns hòmens forts amb tots els músculs marcats que o bé, competixen entre ells o intenten aconseguir o demostrar que són els "fuertes".

La veritat no sona molt masclista, per que només intenten vendre unes colònies per a hòmens, a pesar que hi ha estereotips que cal ser un xic 10, és a dir que cal estar bo, per tant no ho considerem masclista, excepte pel d'INVICTUS, per que en el final les dones es despullen per al i pareix el mascle alfa però per la resta només intenten convéncer els hòmens que podrien ser un poc mas virils del que són ara mateix (anem que "mejoren" el seu aspecte físic ja que si no no destacares) .

Nosaltres pensem que és una ofensa per als hòmens ja que no cal tindre un cos 10 per a poder "triunfar" en quelcom com conquistar l'amor d'una dona. I el pitjor de tot és que la violència només ho interpreten per a les dones i no per als hòmens, ja que no sol donar-se tant el cas o es considera menys important. Ex: hi ha una campanya del 016 que diu: Si el teu xic et lleva els teus contactes compta-ho. I una paròdia diu: Si la teua xica et lleva els teus contactes et fots. (Represantació als xics com victimes).

Javier Bebel ha dit...

En els anuncis se'ns mostren personatges que coneixem per un curt període de temps. La seua imatge ho es tot i ens transmeten tot amb açò. Per tal de vendre més, els anuncis ens intenten dir que utilitzant aquestos productes ens pareixerem a aquestos personatges. Els productes per a home com las colònies del anuncis d'exemple, ens presenten xics d'èxit amb les xiques per la masculinitat, que podem entendre els dona l'olor d'aquestes, que atrau les dones sexis i femenines.

Els pensaments del que es la masculinitat em pereixen primitius. Que es eixa competència per les dones? Es el que els mascles fan per la femella amb els pits mes grans. Els ideals de masculinitat son animals i es fomenten amb aquestos anuncis i s'estenen per la societat que creu el que veu i escolta i l'absorbeix com una esponja.

Es el mateix de sempre, la societat i la seua continua alienació.

Paula Bebel i Rebeca West ha dit...

El primer anunci de colònia de Jean Paul Gaultier podem observar que un home guapo que estava en un barc molt gran va a per la seua ''xica'' que també es guapa i quan s'encontren es donen un bes.

El segon anunci de Paco Rabanne INVICTUS tracta d'un home forçut i molt guapo que pot amb tot, que fa un gest amb els braços pa ca arrere i destrueix els homes de pedra,i al final hi han unes xiques guapes i aquest les somriu.

El tercer anunci de Davidoff Champion tracta d'un també guapo,forçut,sense camiseta que fa peses al gimnàs. I la colònia que promociona té forma de pesa.

OPINIO:
La nostra opinió en general sempre ixen xics guapos i forçuts molt bons o xiques molt guapes,i pensem que tot açò es per a vendre la colònia,perquè mai hem vist un anunci de colònies amb persones ''grosses'' o ''lletges''. En general els xics estan molt bons i hi ha que dir-ho.

consuelo y axelle ha dit...

Hola som Consuelo i Axelle
En aquestos vídeos de anuncis hem vist a uns homes molt masculins, forts, valents, segurs i per a algunes sexis.
Son el estereotip d'home que tots tenim per tota reu, un home amb uns muscles grans i vens postos.
Amb la començada de les festes tot els homes volen ser com ells perquè pensen que sis son com ells tindran totes les dones del mon o seran envidiats per tots els seus colleges.
Encara que no som xiquets , pensem que a molts xics lis agradaria que solament per comprar este elixir es complira el anunci,per exemple els anuncis de AXE, en ells es veu que a l'hora de posar-se el desodorant totes les xiques del mon volen estar amb ell.
Tot això passa perquè i a gent amb prejudicis que es deixa liar.

JJ y Edgar Becker ha dit...

Hola som Jose Javier i Edgar. I aquestos videos es tracten de homes forts patrocinant colonia i el seu corp fort. Tambe en els videos els homes pareixen que manen de tot i son els putos amos, i la dona apareix com si fora una recompensa per a complaerle i ademes tots els homes intenten fer el que siga per a estar amb la dona.

La nostra opinio es que els homes dels anuncis son uns creguts. Pero la nostra societat esta acostumbrada a que tots el homes forts son uns creguts i masclistes. I aixo de que gent d'altra raça no salga en aquestos tipus d'anuncis no significa que siguen racistes,i tambe no eixquen gent de color, la colonia no se venderia tant.

(No som racistes, estem dient la veritat xD)

Sandra y Ruth ha dit...

Aquesta entrada publica anuncis de televisió en els que se mostra a un home fort, amb bona pinta, i que controla la situació, mostra a un home victoriós i que sempre lluita i gana, mai plora i pot amb tot, parlem de tot un anomenat “mascle” els xics no ploren, tenen que portar un cos deu, ser bonics de cara i mai no ser vençut, nosaltres pensem que açò no pot ser d'aquesta forma, pensem que un home pot plorar, un home pot ser sensible, un home pot caure, aixecar-se i seguir endavant, pot lluitar i perdre i no per tot açò no ser tot un mascle, un home podria anunciar una colònia assegut en una cadira sense tenir que dir seductoriament una frase.

La complicació be al pensar en un anunci per exemple de colònia, tant com de home com de dona apareix la típica persona model, la persona deu.

Estem dictant que si en el anunci posarem una persona mes corrent no comprarien el producte? La imatge torna molta impressió? Que te que ver que una dona/home deu el anuncie amb el olor d'una colònia?

Aquest problema be a part del mateix, tots el punts ens lleva al mateix punt de referencia; la societat.

I mentre esta no canvi, la gent no va a poder viure en pau.

Sara Becker ha dit...

Bona vesprada!!
Volia dir que hem pareix que esta mal com estem ensenyant a les generacions que estan creixent, i de vegades estem tan acostumats que no ens donem compte de les paraules que diem, però també que si no parem de dir frases com “Eres un marica...” estes frases seguiran sempre, podíem sempre que algú heu diga corregir-lo i deixa forma podrem rectificar les expressions que pareixen molt homòfobes, a banda els anuncis estan fets així a posta i sempre van de lo mateix, xics ensenyant la part de dalt del cos i les xiques semi nuetes hem pareix que el marcketing de les firmes de colònies i perfums podien fer uns altres anuncis i no sempre el mateixos o pareguts, lo únic que canvia son els llocs on passa l' historia de l'anunci, podrien donar-li al cap i no sempre fer lo mateix que a de més queda molt mal ficant als homes com els millors i les dones com a joguet sexual.
MOLTS ABRAÇOS I BESOS!!!

Adrián Feijoo ha dit...

Aquesta entrada tracta un tema present a les televisions en tot moment però majoritàriament quan s’apropen les festes de Nadal, el masclisme i el model d’home o dona als anuncis de colònies. Les marques més importants utilitzen molts estereotips i models per aconseguir que el seu producte siga consumit i les següents son alguns exemples.

El primer anunci, de Jean Paul Gaultier, vol transmetre que si una dona utilitza el seu perfum atraurà als homes, com ocorre en el vídeo, que un vaixell viatja fins i tot per la ciutat solament perquè un mariner puga vore a la dona que ha utilitzat la colònia. Considere que l’anunci tracta als homes com objectes atrets per una dona i fa que les dones que potser tenen problemes personals amb les seues relacions creguen aquests anuncis sense cap sentit i compren el producte. Aquest exemple em recorda als anuncis que la marca AXE fa cada any, ja que expressa el contrari, un home trist i preocupat que utilitza el seu desodorant i per art de màgia moltes dones sexis s’apropen a ell. Jo personalment utilitze aquest desodorant però no em crec ni m’agraden els seus anuncis masclistes que utilitzen a la dona com un simple objecte atret pel bon olor que desprèn l’home després d’utilitzar però vore dones sexis sí que ajuda consumir-ho, per això ho fan d’eixa manera.

Els dos següents anuncis, els de Paco Rabbane i Davidoff volen transmetre que els seus productes proporcionen força, victòries i ajuda per aconseguir lligar. El primer fa fins i tot gràcia perquè ens presenta un home que movent els seus braços destroça escultures i què solament per fer això aconsegueix un trofeu i moltes dones es presenten al seu vestuari quasi nues. Considere que aquest anunci l’únic que intenta transmetre és que els homes musculosos triomfen més en els camps de l’esport i l’amor, el que és molt erroni perquè eixe no s’ha de considerar un model d’home i molt menys pels tatuatges. A més, com no, tracta a les dones com persones inferiors, ja que a les xiques que apareixen a l’anunci solament els falta besar-li els peus a l’home.
Quant al segon, aquest vol transmetre que si utilitzes la colònia seràs un campió, ja que té forma de pes i a més el xic que apareix al vídeo l’utilitza per exercitar-se. Pense que aquest anunci l’únic que em transmet és que fer exercici com el fa l’home de l’anunci és ridícul perquè es un objecte d’uns pocs grams.

Respecte a l’últim vídeo, el de Diesel, ens presenta dos homes enfrontats amb una clara diferència que es vol recalcar, un home té tatuatges i l’altre no. Aquest anunci també recalca el model d’home que volen presentar, el musculós, i no et donen a elegir, sinó que un producte representa l’home ‘fort i valent’ i l’altre igual però amb tatuatges. Per tant, crec que aquest anunci el que transmetre es que es van quedar sense idees.

Per últim, es fa referència al masclisme que s’inculca als xiquets fins i tot en l’esport. Es diu que molts entrenadors ‘motiven’ als xiquets utilitzant conceptes masclistes com ‘‘No defenseu com a maricones’’ o ‘‘No jugueu com a putes xiquetes’’. Primer, hi ha molta gent homosexual que practica esports professionals i ho fan al màxim rendiment, per això els entrenadors no els han de tractar com si foren més dèbils. Finalment, l’esport femení és igual de dur i important que el masculí i, a més, estic segur que hi ha xiques que juguen de defensa de futbol i saben més i juguen molt millor que ho pot fer els entrenadors que d’una manera indirecta les insulten.

En conclusió, tots aquest anuncis han de desaparèixer per molts aspectes però senzillament perquè es tracta d’anuncis de colònies que em diuen de tot respecte al ideal d’home que proposen però no em diuen res respecte al producte, solament mostren el recipient. Per això, crec que aquest tipus de màrqueting ha de desaparèixer i també considere que els comportaments masclistes dels entrenadors de futbol dels més menuts també ho han de fer, ja que tracten amb els xiquets que en un futur espere que desconeguen la paraula ‘masclisme’.

Andrés Stone i Adrian Wolf ha dit...

Hola bon día a tots i totes, hui parlarem d'aquestos videos masclistes que aparentment son normals però amaguen idees sexistes, que donen a entendre que els homes tenim que ser forts i molt masculins.

Ara que arriba el Nadal, la televisió ens mostra continguts com aquestos que la societat determina que el homes han de ser com anteriorment anomene forts i molt masculins. per aixó per a ser un home així tens que comprar aquestos perfums miraculosos que ens dona una olor pareguda o tan mateixa a la olor perfecta que a de tindre un home en aquesta societat.

Cap destacar que no tots tenen cosos fors com ens mostren en aquestos anuncis provoca així que moltes persones que no ho son es senten malament per no tindre aquestos cosos tan fort... i quasi tot ells son discriminats per la gent que insults per no ser com ells i per això, tot vol ser com ells i deixen de menjar, comencen a anar a lloc per a posar-se forts i tot allò.

Finalment vull dir que esta bé fer un regal a la teua família i amics però abans pensem en que estem gasten el diner perquè si comprem objectes com aquestos fonamentem el masclisme i que aquestes companyies tornen altra vegada a produir o crear un altra vegada anuncis com aquestos que mostren signes de masclisme i genera una realitat que no son veritat.

Tots amb ajuda de la gent que analitza aquestos videos hem descobrit tot el que amagen.

Gracies per ajudar, un beset a tots i totes fins demà.

Svetlana Stone ha dit...

En aquests anuncis sempre apareixen els típics homes forts i valents que no temen a res. Crec que no es devia fer aquests anuncis, perquè donen una idea enganyada als hòmens que compres aquests productes fent-los creure que si compren aquests productes totes les dones cauran rendides als seus peus. Aquest tipus que anunci es devia prohibir perquè són molt masclistes. La culta també ho tenen els espectadors, si tots denunciarem aquest tipus d'anuncis ja no ho tornaria fer però com tot el món no fa res cada volta son mes aquest tipus d'anuncis.

Sofía Stone ha dit...

Vaig a parlar d'anuncis que marquen estereotips com els següents.

El primer anunci ens mostra com ha de ser un home per aconseguir l'amor d'una dona. Ha de lluitar contra tot, però no de forma metafòrica, sinó literalment. Ha de ser un home valent i fort per véncer a tots i que ningú se li pose per davant.

El segon anunci mostra a un home molt atractiu i bastant fort. Només pel seu aspecte d'home mascle totes les estàtues del voltant de l'estadi es trenquen i tothom li alava. Sembla que només per passejar i lluir cos, derrota a tots els seus adversaris 'que no estan al seu nivell, i guanya la copa. Després de guanyar-la, la seua recompensa són belles dones.
El tercer anunci va molt lligat al segon, ja que ens mostra un home entrenant dur al gimnàs, i com es perfuma en acabar l'entrenament. Si entrenes molt i et perfumes, això et valdrà per a lligar i ser un campió.

El quart anunci vol transmetre a l'home brau i fort. Es posen cara a cara dos homes i quan acaba l'anunci diu que només és per a homes braus.

En conclusió tots aquests anuncis i molts més que hi han, mostren l'estereotip d'un home, és a dir com ha de ser l'home. Ha de ser guapo, musculós i valent. Si no eres aquesta classe d'home t'infravaloren. Pensen que eres un mariquita o que estàs efeminat. Aquí es veu clarament el masclisme, perquè encara que no infravaloren directament a la dona, sí que la tiren per terra en dir que si no ets un home amb aquest estereotip, ets una xiqueta. Si volen un món amb igualtat i sense violència caldria començar eliminant aquests anuncis. Poden fer perfectament anuncis de colònies o del producte que siga amb homes i dones normals, sense infravalorar cap d'ells.

Malena Rousser ha dit...

En aquest article expliquen el sexisme en els homes,com jo ho comente en altre article,la culpa del maxisme no es a soles dels homes si no de la societat perque educan per aixo per a vendre mes productes,com els anuncis del article i sumat al homes majors amb una mentalitat sexista i antiga fa que apareixen mes homes amb mentalitat masclita i sexista en la que los homosexuals estan mal vist els homes que fan activitats que ells creen que son per a dones tambe i aixo tambe inlcos el racisme que en el article no diu res pero reialment tot aquesta societat tambe incita al racisme,la discriminacio a que homes d'altres races no tenen el mateixos drets tot aquest es mes del mateix.

Elliot Goldman ha dit...

EL SEXISME EN ELS HOMES

Aquest vídeo parla sobre els homes son com més forts i les xiques més dèbils que tenen que obeir als homes, això es racisme. Per exemple les xiques van a voler a un home fort sol per que te una colònia per homes. Es aquesta la masculinitat que querem??

Alguns entrenador de fùtbol als jugadors le digen “No defenseu com a xiquetes” Això no es normal.

Aquest ha sigut la meua opinió sobre est arcitcle. EL SEXISME EN ELS HOMES

Aquest vídeo parla sobre els homes son com més forts i les xiques més dèbils que tenen que obeir als homes, això es racisme. Per exemple les xiques van a voler a un home fort sol per que te una colònia per homes. Es aquesta la masculinitat que querem??

Alguns entrenador de fùtbol als jugadors le digen “No defenseu com a xiquetes” Això no es normal.

Aquest ha sigut la meua opinió sobre est arcitcle.

Ignaci Amorós ha dit...

Salutacions.
Per començar vull dir que aquesta entrada tracta d'un dels temes principals en Nadal. Ara a la televisió ixen molt anuncis que porten aquests rols. Durant tot l'any també ix, però com se està apropant el Nadal i ni ha que comprar regals, la gent s'influeix més pels anuncis. En la publicitat apareix molt els estereotips d'home perfecte, que conquista a una dona si es posa un perfum, o si utilitza una sèrie de vestimentes.

El primer anunci, de Jean Paul Gaultier, es pot observar com la dona utilitza un perfum especial que fa atraure a tots els homes guapos. També es pot veure com un vaixell viatja per molts llocs arrasant ciutats, fins que arriba a casa de la dona que s'ha posat el perfum. Aquesta publicitat fa creure a les dones que si es posen un poc d'eixe perfum, podran atraure a tots els homes guapos de tot el món.

En el següent anunci, ix un xic molt atractiu, que al principi als xics ja els fa observar ve l'anunci. Normalment en la publicitat ixen persones famoses, ja que així les persones pensen que com se'l posa un famós i com atrau totes les dones i és invicte, doncs la gent el compra.

Per últim un home utilitza el perfum com a una beguda energètica, és a dir, que si té el prenes seràs un home fort i estaràs amb eixe cos. També m'agradaria dir que el format del perfum influeix, ja que veus que és una pesa i penses que et farà més fort.

Finalment m'agradaria dir que no hauria de influir els anuncis a les persones, ja que sempre estan posant anuncis masclistes, és a dir, que molts anuncis no s'hagueren de posar. També en quasi tots els anuncis ixen persones amb un cos perfecte, és a dir, que si no estàs en forma no atrauràs a ningú.

Felipe Wollstonecraft ha dit...

Bon dia a tots, l'entrada sobre la qual es parla, tracta sobre un tema que està present tot l'any, però al acomiadar-se les festes de Nadal es comencen a notar molt més la quantitat d'aquestos anuncis. M'estic referint a tota la publicitat, ja siga de roba, colònia o altres bens materials, que utilitzen models per aconseguir una major venta dels seus productes, oferint una imatge de poder, atractiu i masculinitat en l'home.

Els vídeos que poden observar en aquesta entrada tracten sobre diferents tipus de colònia. El primer anunci de colònia, de Jean Paul Gaultier podem observar que un home que es trobava en un vaixell, i va a donar-li un beso a la seua dona. El segon anunci de Paco Rabanne (INVICTUS) tracta d'un home el qual dona a entendre que pot amb tot perquè porta eixa colònia. L'ultim anunci de Davidoff Champion tracta d'un altre xic que demostra el seu poder fent peses. La colònia també te aquesta forma, i dona a entendre que amb aquesta, seràs més fort.

Crec que es a soles una forma de vendre el que estén patrocinant, enganyant a la gent fent-los pènsar que amb allò que estan comprant seran millors. Espere que os agrade el meu comentari, espere un comentari vostre també, un salutet companys.

Rubén Kent i Lucia Becker ha dit...

HOMES REALS?

Hola,

Quan hem vist el títol del vídeo ja hem sabut el que anàvem a comentar.El títol té molta raó perquè a nosaltres ens pareix que per a tindre el cos d'eixos homes hi ha que fer molts retocs. Jo crec que vol dir el mateix missatge que el vídeo de la barbie.

També hem vist que els vídeos tots son de colonia. Per això, jo dic que no hi ha que fer tant llarg els vídeos, per exemple:

-Els fan molt llarg per a que la gent les guste.
-I fer en el anunci coses que le guste a les persones.

També e vist que per a que salguen bé les modifiquen.

OPINIO:
El que pensem també es que pasen coses que son molt de ficció.

Àngel Mott ha dit...

Quan he vist aquesta entrada tan sols he hagut de llegir-la, perquè tan sols veient les miniatures dels vídeos els he reconegut. Són anuncis que apareixen a la televisió moltíssimes vegades. I mes en nadal, perquè la majoria d'eixe tipus d'anuncis són anuncis de perfums i en nadal eixos anuncis abunden a la tele.

És molt fàcil veure a la televisió anuncis en els quals els homes o competeixen entre si o tenen uns cossos espectaculars. Però, per què són així i fan eixes coses els hòmens dels anuncis? Por el motiu de sempre: per a aconseguir a la dona. Eixos anuncis ens diuen que si utilitzem eixos perfums tindrem a la dona que vulguen. És masclisme nu i cru. Els hòmens continuen pensant que la dona és eixa "cosa" que han d'aconseguir i tindre només per a ells.

El pitjor d'aquests anuncis és que tots podem veure'ls. També els xiquets, i si ja des de xicotets els ensenyem que han de ser així mal anem.

javi beker ha dit...

Hola ha hui vaig a parlarvos sobre els tres vídeos de homens reals?
Me parect que els chiquets de 1 D'ESO son poquet exajerat perque no creec que els pares les digan aixo.Els tres videos ja els habia vist per la televisió perque eren anunsis.Aquestos vídeos jo crec que no son ningu insult per a les dones,jo crec que hia anuncis que salen dones com aquest anunci i no es ningu insult per als homes,per aixo crec que aquest anuncis no tenen que ver res con el desprix a les dones o insults ales dones(es la meua opinió)
BONA VESPRADA!!!!!