8 de nov. 2013

Descarrega't l'aplicació "Enrédate sin machismo"


App per a Smartphones | Enredate Sin Machismo.

Pots desarregar al teu mòbil la App “Enrédate sin machismo”, pensada perquè jugues, et divertisques i al mateix temps li passes el test a la teua relació de parella. Si aconsegueixes desbloquejar els tres nivells de dificultat, podràs compartir la medalla que t'acredita com a xic o xica que té les coses clares en les relacions.

Atreveix-te i juga!

I si alguna cosa no va bé, reflexiona i busca informació a la Guia o en aquesta web, on podràs vore també una simulació de com funciona la app Enrédate sin machismo.

Disponible per a descarregar des d'iTunes i Google Play

Pròximament en Blackberry App World.

Per a treballar amb grups de joves et recomanem accedir a “Píldora -Taller de apoyo a la app” des d'ací.




6 comentaris:

Ali Goldman ha dit...

Hola

Entre totes les aplicacions absurdes hi alguna com a questa que serveix per saber si ets masclista, si tens una relació saludable amb la teua parella.

Aquesta aplicació pot salvar moltes relacions o prepara a la gent per a saber actuar ante els problemes que pot haver en una relació i arreglar-los correctament sense que ningú salga ferit. Pero per a tenir una relació saludable i sense conflictes s'ha d'escoltar i aprofitar els consells que es diuen a aquesta aplicació que segur que salva moltes parelles de discussió i rabietes que es poden evitar amb el coneixement adequat que aquesta aplicació dona al usuari. Os recomane que es descarregueu aquesta aplicació os donara la informació necessària i aconseguireu tindre una relacio saludable i feliç.

Adeu.

Ali Goldman ha dit...

Hola

Entre totes les aplicacions absurdes hi alguna com a questa que serveix per saber si ets masclista, si tens una relació saludable amb la teua parella.

Aquesta aplicació pot salvar moltes relacions o prepara a la gent per a saber actuar ante els problemes que pot haver en una relació i arreglar-los correctament sense que ningú salga ferit. Pero per a tenir una relació saludable i sense conflictes s'ha d'escoltar i aprofitar els consells que es diuen a aquesta aplicació que segur que salva moltes parelles de discussió i rabietes que es poden evitar amb el coneixement adequat que aquesta aplicació dona al usuari. Os recomane que es descarregueu aquesta aplicació os donara la informació necessària i aconseguireu tindre una relacio saludable i feliç. Algu pensara que aquesta aplicacio no servira per ha res pero no es aixi com ja he dit i es molt accesible peruqe esta en Blackberrry World, Android i Itunes.

Adeu.

jordi kent ha dit...

Hola.

Hola a tots.

Aquesta aplicació em pareix una ximpleria ja que la gent pot saber que es masclista o no i cada persona pot saber que te una bona o mala relació amb una altra persona. A demés les aplicacions donen respostes aleatòries i tu pots ser molt masclista i l'aplicació et pot dir que no eres masclista.

En cara que sigues masclista pots tindre les mateixes relacions que una persona que no siga masclista si la teu parella t'accepta. J no crec que la gent vaja amb el mòbil sempre i amb la medalla ensenyant-la a la persona que vas a conéixer i dient-li que no eres masclista. Pense que eixa persona et deixaria mes veure que li enssenyes eixa cosa.

Jordi kent ha dit...

Seguint el comentari de avans. Me descarregat l'aplicació seguix pensant el mateix però si que es de veres que son preguntes ben formulades i a lo millor no et donen les respostes aleatoriament. Pero me pareix que es una aplicació per a gent més major.

Sergio Wollstonecraft ha dit...

Hola,

Em pareix una aplicació absurda la gent ja sap si es masclista o no, per contestar unes preguntes no saben si eres machista que ademes segurament donara resultats a vole. A mi em pareix una ximpleria.

Per a saber si eres masclista o no i no ho saps no fa falta que et diga una aplicació et tendrien que dir la teua pareïa per que ella será la que millor ho sabra. Jo nose com la gent s’instala aquest tipus d’aplicacions.

Jo personalment pensé que en vegada de descargarte l’aplicació se’l preguntes a la teua parella i tardes molt menys. No se com la gent es descarga aquesta aplicació, personalment jo no ho entenc.

Danny Danials ha dit...

Have you tried this new app Pixel Launcher Apk : this is really great.