17 de juny 2013

Troba les diferències...

... si és que les hi ha. 




18 comentaris:

Lidia Stone ha dit...

Hola Rosa,
La veritat és que sempre he pensat que per què fan això de fonts en les quals els homes estan pixant, això per a mi no té sentit i molt menys pense que quede decoratiu. A més, en cas de que em pareguera normal, per què no hi ha també fonts de xiques pixant? En aquest món hi ha molt de masclisme que encara hem de remeiar, ja que les xiques podem fer absolutament tot el que fan els xics.

També de pas volia comentar l’altra entrada “Y así tú no notas nada”, que és un anunci en el qual una xica li explica a un xic com es posa un tampó. La veritat és que no crec que a un xic li puga interessar ja que ells no es preocupen d’estes coses perquè són de xiques. En cas de que ells tingueren la regla, tal com són no crec que l’ocultaren.

Javier Bebel i Marc Arenal ha dit...

HOLA BLOGGERS I BLOGGERES…

Sempre els xiquets han tingut més afinitat amb l’aparell reproductor pel fet d’haver d’agafar-lo des de ben xicotets per pixar. En canvi, les xiques mai l’agafen per pixar, i així no tenen tanta afinitat amb el seu aparell de xicotetes. Però açò no explica el perquè de tantes fonts de xiquets pixant i tantes poques de xiques.

Tenim dues hipòtesis per a explicar aquest fenomen. La primera, però segurament la menys probable, és que el xorret es beu millor si s’està pixant de peu que assegut perquè drets el xorret ix cap endavant i no cap avall. La segona és que es pot tractar de l’antiga misogínia, ja que aquestes escultures daten d’aquesta època masclista que d’alguna manera temía a les dones, aquesta hipòtesi és la més raonable.

roxana mariana ha dit...

No havia vist aquesta font mai. Com poden fer una font amb una dona nua? No em pareix gens normal, els xiquets menuts poden vore-ho. I no em pareix normal això. Encara que, per altra part, és una escultura moderna.

sonia i esther arenal ha dit...

Nosaltres pensem que l'única diferència que hi ha entre les fotos és que la font del xic és que pixa de peu i que la xica està nua. La nostra opinió és que haurien de fer més fonts de xiques perquè hi ha més de xics que de xiques i pensem que està molt mal. A més, són escultures i perquè ensenyen açò no passa res.

liseth duque ha dit...

Se tracta d'unes fotes de fonts d'aigua i aquesta ix per la vulva. Ja sé que és un poc rar, però clar no és rar una font d'un home i que l'aigua isca del penis. Jo crec que és masclisme que la dona no puga exhibir el seu cos com si fóra un delicte estar nua en públic però el homes si ho poden fer en estàtues, fonts, etc.
Jo crec que no hi ha diferencies en que hi haja una font d'una dona o d'un home, no es mal tenir vulva. Som iguals no hi ha diferencies. Els dos som sers humans que tenen sentiments i gustos. Això es suficient para ser tots
igual.

Papallona Wolf ha dit...

Bé, el cas és que estic ací xarrant amb Xavi Thompson via Skype i els dos hem soltat el mateix entre rialles al veure la primera imatge: “¡Está to guapo!”
Diferència cap. Ja és “estrany” la veritat que les fonts tinguen este estil, em referisc al d’una persona fent les seues necessitats de les quals brolla l’aigua. Així que, com anava dient, posats a fer este tipus de fonts “rares”, per que no de dones tant com d’hòmens? Sent, ja llocs una amb forma de gos tampoc estaria malament, podria ser divertit.

Xavi Thompson ha dit...

M'ha fet gràcia la primera foto que hi ha perquè mai havia vist una foto així. Pense que per ha fer una font d'aquesta forma hi ha que ser un eixit mental, no hi ha res més que comentar perquè fer fonts de dones pixant amb la vulva i les cames obertes no és normal.
Estic d'acord amb lidia sobre el per què de les fonts de xiquets sense roba i pisant, i pense el mateix de qui és el eixit que va posar això d'homes pisant? O fent qualsevol cosa d'aquest tipus... Al mateix temps que he dit qui és el eixit mental que ha posat dones sense roba i amb les cames obertes, jo torne a dir: qui és el eixit o eixida que ha fet aquesta ideologia de font? Jo pense que és cultura i vore fonts o estàtues d'aquestes és una obra d'art com el cas de l'estàtua de Miguel Àngel. Per això jo pense que no hi ha que donar molta importància a figures com aquestes.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Xavi,
en absolut pense que qui ha dissenyat l'escultura siga un eixit o una eixida. I estar amb les cames obertes és el normal, saps, perquè si pixàrem amb les cames tancades ens pixaríem les cames.

¿¿¿T'havies dit alguna vegada que són uns eixits tots i cadascuns dels escultors o escultores que han fet ha xiquets pixant en fonts públiques??? Perquè en són un fum!

Hola Papallona, no és que em semble malament la idea d'una font animal, però en aquest cas, es veu prou clar que el cos que està subrepresentat és el de la dona pixant. Per això té sentit!!

Hola Roxana,
què té de dolent un cos nu? I per què s'haurien d'espantar les criatures?

Hildegarda ha dit...


Una comparativa interessant.

Xara Stone ha dit...

Bon dia.
Jo crec que si que hi han diferencies, perquè una cosa es una font d'uns xiquets ( xiques i xics) i penses “oh que bonics” per la raó de que son xiquets però un adult... Doncs siga home o dona a mi em pareix per dir-ho així un poc estrany, no perquè siga una dona es mes em pareixeria igual de estrany si fora un home. Pot ser em done eixa impressió per la diferència que hi ha de un xiquet xicotet o una xiqueta xicoteta a un adult “dret i fet”, es que un xiquet es mes o menys innocent i un adult no.
Continuarà...

maria ha dit...

Bon dia.
Sobre aquest tema, he observat en altres parts del mon, no soles en espanya, que les estatues de homes en situacions així, tenen com a objectiu divertir a qui la veu. Al contrari que en les de dones, que tenen un objectiu sexual, o almenys eixa impresió em dona.
Considere que aquesta forma masclista de pensar la hem heretat de les costums antigues i que es una mala costum.
Considere que si fora del reves no seria ben rebut per la societat i aixo es una injustícia.
Continuara...

Anònim ha dit...

Mireia Bebel i Lluna Butler
Hi ha dos diferencies,una és que com podeu vore,la font de dalt és una dona adulta i la de baix són dos xiquets.
Bé,pues la segón diferencia és que,la dona de dalt està fent una posse no molt normal,pot ser estiga pixant però,cregam que per a pixar no cal possar-hi aquesta posse.
En canvi,els dos xiquets estàn pixant d'una forma normal,en aquestes si que està clar que estàn només pixant.
Finalment,hem arribat a la conclusió de que,la dona adulta no està pixant,tan sols fa una posse,i els xiquets si ho estàn.
Sobre el tema de que si aquestes fonts no haurien d'estar,nosaltres pensem que sí,no hi ha prolema que estiguen nus ja que,és algo normal,tots ens em vist nus,ja siguin nens o adults.

Anònim ha dit...

Mireia Bebel i Lluna Butler

Hi ha dos diferències: una és que, com podeu vore, la font de dalt és una dona adulta i la de baix són dos xiquets. Bé, doncs la segona diferència és que la dona de està fent una postura no molt normal, potserestga pixant, però creiem que per a pixar no cal ficar-se en aquesta postura.
En canvi, els dos xiquet estan pixant d'una forma normal. En aquestes sí que está omés pixant.

Finalment, hem arribat a la conclusió que la dona adulta no está pixant, tan sols fa una postura i els xiquets si ho estan.

Sobre el tema de si aquestes fonts no haurien de estar, nosaltres pensem que sí, no hi ha problema que estiguen nus ja que és un fet comú, tots ens hem vist nus, ja siguem xiquets o aldults.

Diego Thompson i Jordi Kent ha dit...

Bon dia a tots i a totes:

Nosoltres creiem que com les fonts son antigues a lo millor abans no li donaven importancia a que isqueren nuts.

Pero ara amb tanta informacio i tecnologia li donem mes importancia per la relacio de sexes, ja que la dona ix mes provocativa i la dels xics son menys provocatives ja que son xiquets i no dones ja adultes.

Aquesta es la nostra opinio

Sergio ha dit...

Bon dia. No hi ha cap diferecies a soles que es una xica, si algú veu una font d'una xica pisant pensa que no es normal encambi si veuen a un xic pisant en una font si o es. Aixó te un nome masclisme.

També es veritat que la posició de la xica no es molt habitual per a pisar però per aixó no te res a vore per a que siga mes extrany. La gent no veu normal ver a xiques pisant però als xics sí. Per què?

Sol ser mes normal ver a xics pisant en fonts que xiques, en Valéncia i a fonts de xics pisant però no de xiques i no solament pisant en casi tottes les fonts que ix una persona té que ser un xic jo personalment no he vist ninguna font d'una xica a Valéncia en cambi de xiques ji estan en tots els jocs.

juan victor ha dit...

Bon dia,

Aquestes escultures no tenen ninguna diferència perque es el mateix tema, son persones fent pis, el que passa es que a la gent li pareix extrany vore una escultura d'aquest tipus representant una dona però a la gent vore una escultura representant a un home li pareix totalment normal, aixi que pareix masclisme un poquet camuflat en escultures i es una mostra de que la nostra societat en general es i sempre ha sigut masclista i pareix quie ho serà en el futur, perque si aquestes escultures ja s'han fet els escultors les seguiran fent a les fonts de les places, ciutats...

Jo mai he vist una escultura en una font que no siga un home, sempre son homes i mai dones pero no te explicació aparent. Perquè els escultors fan escultures de homes fent pis i no dones? No te explicació.

Dani ha dit...

Bon dia

Aquestes escultures son persones fent pis,yo crec que no hi ha ninguna diferencia , pero a la gent le impacta mes que una dona estiga fent pis que un home por el masclisme

En la meua vida no he vist ninguna font de una dona pisant en canvi de un home si que he vist mes de una

Em de detindre el masclisme a aquest mon, perque pense que les dones no tenen el mateix dret actualment en molts paisos les dones i pense que les dones poden fer el mateix que els homes.

Ruth Goldman ha dit...

En la meua vida no he vist una font que siga d'una dona nua. Aquestes coses són molt masclistes. No passa res, una dona i un home són el mateix. En què se diferencien? És una cosa natural. Jo pense no passa res i que si entre tots feren un esforç ben gran, en el futur s'acabarà el masclisme .
17.6.13