25 de gen. 2012

Ets prou home/dona?

¿És vosté 100% femenina? Ací hi ha les principals característiques de la dona femenina. Al text n’expliquem l'origen, els trastorns i la manera de corregir-los.

Extret de: VANDER, Adrian: Enfermedades y trastornos en la vida conyugal: Como resolver los múltiples problemas de la vida íntima. 1958.






Tens algunes característiques poc virils? Aquestos són els trets de feminitat que més freqüentment es troben en els hòmens poc masculins. A l’actualitat, quasi tots els hòmens tenen una barreja d'un o d’un altre d'aquestos signes. Reconeixent aquestos trastorns a temps, generalment poden curar-se mitjançant un tractament adequat.



19 de gen. 2012

Coeduquem el present per canviar el futur


Jornada de Coeducació: Coeduquem el present per canviar el futur. Afectivitat i seksualitat.
21 de gener de 2012. Institut de Ciències de l'Educació

17 de gen. 2012

Torna'l!







Curtmetratge "Yolk" (Stephen Lance, Austràlia, 2007)


Font: Mitología de la seksualidad especial

Mònica i David

Mònica i David són una parella amb síndrome de Down que han decidit casar-se. La cosina de Mònica ha contat en un documental la seua història: “Mónica y David” (Alexandra Codina, 2010). Les periodistes ens donen un relat prou estereotipat i les preguntes que fan als protagonistes i a la directora són ben tradicionals, però el més important és que es mostra que tot el món té dret a l'amor i a la seksualitat.





Aquestos cinc joves han decidit independitzar-se i compartir pis. Van a classe, treballen, es diverteixen, lliguen, es disgusten i es donen suport. Com tot el món. I ens conten la seua vida en una sèrie anomenada "The specials".





Els drets seksuals són drets humans! 





Font: Mitología de la seksualidad especial