2 de jul. 2011

Ese hombre es mío



La factoría es queda ben ampla amb aquesta cançoneta d'amor (?) possessiu i violent. Una delícia per a l'heteropatriarcat, encantat de veure les dones arrapar-se per un home!

6 comentaris:

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Bryan! quina alegria que et passes per karicies!!!

Fan riure però també fan plorar una mica!!! I dóna una imatge deplorable de les xiques (geloses, possessives, violentes...) i dels xics (sempre a punt quan alguna "loba" se'ls posa a tir).

En fi...

Maria jesus ha dit...

si Rosa jo també esticd'acord amb el que fan plorar una mica perque sempre que estem tristes em posem aquestes cançons i ens posem mes tristes u també estoc d'acord amb que ens dona una imatge deplorable ja que sempre es el mateix.


Un beset.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Ma. Jesús!! veig que les vacances et deixen temps per a passar-te pel bloc, cosa que m'alegra molt!

Les cançons emocionen, tens raó, encara que a mi aquesta no m'emociona gens ni mica, la veritat. Si algú m'estimara així, com aquesta xica fa, em faria molta por i seria com estar en una càrcel i, a més, enrotllada amb el carceller.

Una abraçada!!

ruth ha dit...

eldic jo tmbn coinsidreix amb rosa y maria jesus.sols pasava per4 a saludart rosa espere poder comentar millor altra dia.
chau
.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Ruth!!!
m'alegre de tornar-te a llegir i que en les teues vacances et continues passant per karicies. Ja saps que és un espai que amb molta estima prepare per a vosaltres (i per a mi) perquè puguem parlar sobre cançons, sèries, pel·lis... de les relacions, etc.
Fins aviat!!!!
Una abraçada ben forta!

Carla Spears ha dit...

Pense que aquesta canço no deberia de estar asi perque aquesta canço diu q tenim que barallarnos pero un xic y aixo no es aixi !