8 de juny 2011

Humor (1)









22 comentaris:

Anònim ha dit...

1.-A mi m'ha agradat l'acudit de la noia del bar i l'altre noi, que mantenen una combersación sobre el fill gran del noi, i li diu que, a la seva edat, el més normal és tancar-se al bany per a masturbar-se ... i la noia, en explicar-li això, si pensa que el normal en tancar-se al bany per fer-se fotos per a pujar al tuenti ..

aida ha dit...

Jo pense que el segon succeït , que esta en el bar, el pare i el cambrer l¡hi pregunta que com va el seu fill i el l’hi diu que com tots que esta en la edat , de que estiren tot el rato en el quart de bany fent el que ell ja sap .(això lo diu el pare al cambrer )
Jo volia dir que quan un xic o una xica estan en el quart de bany i tarden molt no te que ser per què esta tocant-se o alguna cosa de eixes...per què també pot estar fent altres coses per exemple :com pentinar-se etc...(tot tipus de tares que pot fer en el quart de bany) .
També volia dir que en el succeït de que estic parlant en la conversa es fica el nombre de tuenti i la veritat sempre que alguna persona no sap que estem fent en el ordinador ,en el quart nostre , sempre diuen sera alguna cosa per al tuenti.
I això es una injustícia per que nosaltres es a dir els jovens no sempre estem pegats al tuenti per què podem viure sense ell.
Però hi ha gent de que opina de que ningú jove pot viure sense el tuenti ,però no si que podem i el podem demostrar.
La veritat anonim no estic amb tu per que no tots en eixa edat estenen que masturbar o per lo menys això crec jo.

Anònim ha dit...

Jo pense que no tots els persones adolescents es toquen quan van al quart de bany.
I que esté molt de temps en el bany no vol dir au es toque tots els dies com pensa el pare.

C y J 1B ha dit...

A nosaltres l’últim succeït ens ha paregut una mica masclista i egoista, perquè per a la comoditat de l’home s’ha d’arriesgar la dona per a afavorir-lo i la dona s’arriesgà a quedar en estat.
I l’altre succeït de la conversa dels xics està una mica generalitzat perquè no tots el xics en la adolescència es dediquen a masturbar-se, doncs, ens pareix que està generalitzat.
En general, tots aquest succeïts, en alguns casos, passen..però no en tots.

C y J 1ºB ha dit...

El primer de tot que pensem es que aquell xiquet no tindria que haver dit res ,perquè a ell no l’importa el que es posa o es deixe de posar aqueixa xiqueta i el segon que no ens agrada es que els xics solo es fixen en eixes parts del cos ,perquè es més important la bellesa interior que la de fora. I la xiqueta tampoc es tindria que haver deixat mirar deixa forma.

(L)Flavia 1ºB (L) ha dit...

Jo crec que Aida et ràs a dir que no sempre que estem en l'ordinador hem d'estar en el tuenti i em pareix increïble que el camerero li pregunte al pare que com esta el seu fill i l'altre li conteste que esta en l'edat eixa d'estar en el bany tot el temps .La biñeta de la xica que en la seua camiseta posa ´SUPER PUTA`resulta que li estava veient les mamelles no m'agrade .Me va paréixer molt masclista ."

Rufete ha dit...

En la primera vinyeta posa “Super Bitch” això significa lo que va dir el primer xic i la xica deuria de aprendre angles.
A mi no me pareix be que tots els pares pensen que els seus fills estén en el bany fent tots els dies això... i en la altra del tuenti hi ha moltes fills que no fen fotos i lo penja’n en tuenti.
En la altra vinyeta crec que el xic deuria de haver comprat el preservatiu,perquè això de tenir 16 i poder avortar no diu que no deus de no usar el preservatiu.

Emeliis =) ha dit...

Jo crec que sempre és el xic el que té que comprar els condons, no les xiques perquè és la seua responsabilitat. Si volen fer això nosaltres no volem arriscar-nos. I també els xics tenen molt de morro manar a la seua novia anar a comprar això.

carla ;) ha dit...

Ami aquest apartat em diu que tots els homes son iguals. Que sempre pensen en el mateix... Però el pitjor es que des de xiquets els acostumen a fer-ho com el que diu que lo que pon en la camiseta es tal o qual i simplement es una excusa per a mirar... El que deurien fer es guiar-les bé per a que no siguen unes persones així, perquè desprès ix l’estereotip de que tots els homes son iguals. El que tendirem que fer es educar-les des de xiquets per a que no es fasen com altres. Perquè com vivim en un planeta “dominat” per el homes i les dones tenim que fer alguna cosa al respecte. Un abraç

omar ha dit...

Mira yo pense que tocarse de vegada en vegada es del mes normal del mon els xiqus volen tocarse avegades tampoc es ninguna cosa k siga tant dificil d'asimilar

cristopher ha dit...

els xistes em pareixen molt divertits; el xic no vol anar a comprar condons i se lo mana a la xica com si fora su criada ,aixo esta mal.

A.Y.M.S ha dit...

Jo crec que no tenin que deixar-nos influenciar per- lo que posa en una camiseta i quan supostament els xics estan llegint el text de nostra brusa i lo que verdaderament esta mirant el nostre pit...

dimitri1ºd xd¡¡¡¡!!!! $$$$ ha dit...

Jo crec que la primera vinyeta no es perquè no sap llegir anglès, és el xic que pensa que ella és súper puta no perquè o fique en la camiseta.
El segon comentari em pareix graciós perquè el pare i el cambrer pensen dos coses distintes. Jo estic a favor dels dos perquè alguna vegada podem fer una cosa i una altra vegada una altra. El tercer comentari pense que és com el vídeo que vàrem vore de Física o Química però aquesta vegada la dona no es deixa dominar per l'home.

Karla i Lidia ♥ ha dit...

En la vinyeta segona apareixen dos homes parlant sobre l’actitud dels seus fills adolescents. Es demostra les diferents maneres de comportar-se en els xics i les xiques respecte al sexe. Es dóna a conèixer que les xiques només serveixen per a agradar als xics i aquestos solament pensen en dominar a la xica. Si una xica entra en un quart de bany es pensa que està arreglant-se, pentinant-se... i no masturbant-se quan aquesta acció és natural i cada un és lliure de fer el que vulga amb el seu cos, sense pensar en que els altres els diguen “guarra”. I en canvi els xics si es fan palles per a ells això és una cosa normal.

SaraMarcosºB ha dit...

Respecte al primer dibuix (el de la xiqueta), “súper bitch” si que significa súper puta però la xiqueta no fa mal a ningú portant-la, perquè la gent tampoc sap el que significa, hi ha molta gent que no sap anglès...
Respecte al segon dibuix (el del bar), crec que el senyor i el cambrer pensen dues coses diferents però jo crec que és el que diu el cambrer perquè ara els joves estan tots els dies fent-se fotos al bany marcant coses que no tenen.
Respecte al tercer dibuix jo crec que el xic no fa bona acció no anant a comprar condons perquè li dona peresa. Perquè sempre han de practicar sexe segur, per molta peresa que li done abaixar a comprar condons.

J & B tQm.. ha dit...

Jo crec que sempre és el xic el que té que comprar els condons, perquè les xiques no tinc qui compra-ho,pero a la vegada si perquè les xiques se tinc que cuidar per a no tenir fills.I també els xics tenen molt de morro manar a la seua novia anar a comprar això

L & S ha dit...

Nosaltres pensem que els acudits la segona vinyeta parlem de homes que critiquen com som els adolescents i que anen al bany per a fer-se fotos per al tuenti.Els xics anen al bany per a tocar-se i els pares no es adonen de res. Es veritat que tambe es fan fotos per al tuenti, pero nosaltres pensem que no esta bé que després la pujen per a que tot el mon la jetja.

Belén i Vita !! ha dit...

Opinió personal sobre la vinyeta 2 es que No ens agrada gens que la gent ja tinga el seus estereotips i
que el xics sempre que tarden molt es tanquen al bany a vegades es fan palles, mentre que les xiques estem arreglant-nos tot el dia, per exemple: planxar-nos els cabells, maquillar-nos,...
També al veure la vinyeta fins el pare pensa que el seu fill es fa palles , però no ha de pensar això perquè per exemple no se esta fent palles i ja esta pensant mal. També es molt típic les fotos per al tuentii!!!!!! Perquè últimament tot el món te fotos en el tuenti!!.

fatima 1ºD ;) ha dit...

Jo crec que els xics quasi sempre pensen en sexe quan estan en el vater i les xiques en roba, en bellesa, en el sentiments cap als xics, però els xics es tot al contrari quan estan en aquest lloc a vegades es fan palles mentre les xiques pensen en las seua bellesa mirant al l’espill i també pensem en el plaer.

josepcr2b ha dit...

A mi em pareix que la vinyeta de l’home que no vol anar a per preservatius no és gens graciosa perquè segur que passa en molts casos, i això no és just perquè que una persona s’haja de medicar (amb la pastilla del dia desprès) perquè a l’altra persona no li done la gana baixar un segon al carrer...

En quan a la segona vinyeta, la del bar, el primer és que si et pregunten pel teu fill és per a saber si està bé o no, no per saber si es masturba o no, i després que el pare ho dona per fet i no sap si és veritat a no ser que espie el fill, i això és ser un mal pare, perquè no confies en el teu fill, i la cambrera diu que estem sempre fent-nos fotos per al tuenti, i això no és veritat en la majoria dels casos (sempre hi ha persones que ho fan), i si estem enganxats al tuenti no és perquè ens agrade l’ordinador, és perquè és una forma d’estar amb els amics, és a dir, el que ens agrada és relacionar-nos, i això li agrada a tot el món, o no?

I per últim, en la vinyeta de la xiqueta de la camiseta, al xiquet no li importa el que porte la xiqueta en la camiseta mentre no es clave amb ell, si li ho ha dit a la xiqueta i no li fa cas és el seu problema, i el que passa és que el xiquet inicia la discussió per a poder mirar-li els pits a la xiqueta i això no està gens bé.

Jorge Picó ha dit...

Hola, Rosa. Enhorabona pel blogg;l´he vist de casualitat. És interssantissim! Una abraçada.


http://youtu.be/qcvcra_O1bU

Té més de quize anys, però sempre la tinc present.

Rosa Sanchis ha dit...

Hola Jordi!!! ets el Jordi de Xiva??? Benvingut a Karicies i una abraçada ben forta!!! Records per Xiva!!!
R.
(mola la cançó de Luz!, anima!)