31 de maig 2011

El "puto amo" en cadira de rodes

De vegades Física o química ens sorprèn qüestionant la masculinitat tradicional (magistralment descrita per Tony Porter en l’entrada anterior). Ací deixe una mostra de la violència que els barons pateixen i exergeixen, extreta del capítol 4 de la 7a temporada ("Tragedia en el Zurbarán")





26 comentaris:

Emelis! ha dit...

Fisica o Quimica està molt bé però aquesta temporada no m'agrada res per que s'han marxat molts protagonistes que donaven emoció a la serie! En el capitol d'ahir s'ha exagerat molt que Antonio queria matar a Jhon i a Alvaro i al final mor Fer que no tenia la culpa de res i ja aquesta temporada esta mal feta!

laura y espe ha dit...

Física o Química està molt bé jo pense que una persona no te que fer res per a ser mas popular o tindre mes amics una persona es con es i la gent l'e quere por com es no por lo que fa crec que no fa falta tirar-se de ninguna piscina o fer res para que la gent crega que es un valen.Pense que a la gent l'e sube el ser popular a la cabeça i enton-ces cuando estan perdent la fama acer tot el que puga'n per a recuperar-la i lo fas s'in pensar en les consciencies.

laura 1ºc ha dit...

Em pareix que en esta temporada s'han passat perquè Fer no tenia que morir i estan eixint tots el personatges que feia que la serie tinguera emoció . Està temporada ha sigut un poquet tràgica i un poc sangonent i trist perquè David s'ha quedat sol i tot per que Álvaro va voler fer-se el valent i agafar l'arma i forcejant van disparar S'in voler a Fer i va morir.

michelle 2nB ha dit...

Aquest vídeo demostra que alguns xics es senten molt intimidats per altres xics que creuen que poden fer tot el que els dóna la gana sense importar-los res del que els passa als altres. Però no crec que per a intentar demostrar que ets molt valent hages de fer una cosa tan perillosa. Álvaro per poc es tira a la piscina sols per demostrar que és més valent que Jon. Perquè Álvaro vol ser igual que Jon, tindre fans i que la gent li tinga por. Álvaro hauria d’intentar ser com és i com els altres i també hauria de comportar-se millor amb les altres persones i no tractar-les com si no tingueren sentiments.

josepcr2b ha dit...

Jo crec que açò de tirar-se des d’un balcó és una burrada ja siga per popularitat , per una aposta o pel que siga. I el que fa aquest xic no es normal, jo pense que no hauria de tirar-se a la piscina sinó anar al psicòleg, perquè hi han formes distintes de passar el temps. Si t’avorreixes, el més indicat no és tirar-se des d’una terrassa a una piscina; pots jugar, pots fer esport, moltes coses més, i si el que vols és ser més popular, dons et fas més amics i ja està, no fa falta fer coses perilloses com la del vídeo de ‘física o química’ .

I en quant a Jon dons no és normal anar picant així a la gent ni faltar a classe tant . Supose que el seu comportament es deurà al seu estat físic. Però hauria d’haver dit la veritat del que li passa el primer dia que arribà o quan va vore el vídeo de la piscina i la gent tirant-se.

Jo crec que tirar-se des de la terrassa fins a la piscina és un comportament molt perillós i no sols per a la gent que es tira sinó també per a la gent que està banyant-se o prop de la piscina, i no haurien de fer-ho; però el que passa és que la gent també ho fa a la realitat, i l’altre dia vaig vore en les noticies que havien detingut a alguns anglesos que estaven fent això a l’hotel de ‘Les Arenes’ i això és molt trist perquè fer-ho és d’estar boig.

Patricia 2n B ha dit...

Des del meu punt de vista, en aquest vídeo se’ns ensenya com els xics fan qualsevol cosa tan sols per a ser populars i acceptats pels demés xics. Açò és pels estereotips, que fan que aquestes tonteries que els xics fan per a demostrar la seua masculinitat, acaben amb una desgràcia. A mi no m’agrada aquesta sèrie, i de fet, no l’he vista mai; perquè jo crec que és un poc exagerada. També he de dir que està molt bé com ha actuat Jon quan Álvaro estava a punt de llançar-se des de l’edifici, dient la veritat per la seguretat d’Álvaro, i amb la intenció de que no es llançara. Encara que abans no haguera actuat bé.

Jose Maria ha dit...

Aquest capítol es un poc idiota i a la mateixa vegada explica que Álvaro vol ser popular per a que li respecten. Però en realitat els seus amics volien a Jon, perquè va tindre un accident en moto i el que en realitat li va passar és que es va tirar des d’una terrassa. Com el que anava a fer Álvaro. Quan Jon va explicar el seu vertader accident. Álvaro va re capacitar i va decidir no tirar-se perquè tindria por a estar en cadira de rodes.

zakaria ha dit...

Ami el vídeo em pareix que esta molt be perque al final el xic no es tira.
Pero el xic amb cadira de rodes em pareix un xic molt xulo y que vol ferse el millor pero en el fons es sensible. i el xic que es vol tirar te un poc de rao perque sempre es segundon i no li fan res de cas i ell vol ser popular.
no continuara.

Anònim ha dit...

Jo pense que per a ser més popular no hi ha que fer res , tu tens que ser com eres tu y no tirarte de una piscina ni res

Anònim ha dit...

tirarse de una piscina es un poco de tontos por a ti no te mandan como tienes qe ser tu eres como eres y ya... xdxdxd ....

carmen i carla 1ºb ha dit...

Això de que un xic es quera tirar des de una terrassa per a impressionar als seus amics es una botxeria, i total per ser popular. Majorment la gent que es popular no es natural pensen antes de actuar i a la gent te que ser com ells volen ser i si no es popular i que si lla tenen amics que els agrada tendrien que ser feliços

(L) Flavia (L) ha dit...

Em pareix absurd que hagen de fer quelcom com tirar-se del balcó a la piqueta per a ser mes popular o haver de fer qualsevol cosa per a ser mes popular .Fisica i química fa veure com és la vida de la gent jove ,y et fer veure coses que passen en la vida real .Yo crec que no és tan important ser popular.

S.R.P Y L.S.P. ha dit...

El vídeo no ens agrada massa per que en el vídeo Alvaro intenta fer-se el valent tirant-se a la piscina per a demostrar que es mes valent que Jon, i no ens pareix bé per que no hi ha per que demostrar res a ningú, per que fer-te el valent pot traure`s males conseqüències com per eixample en el vídeo que per fer-se el valent ara Jon estava en una cadira de rodes per intentar fer-se més popular.

Mario ha dit...

Vaig a comentar el vídeo de baix.
Álvaro no ha de fer ximpleries per que pensen que es un mascle. I vol ser popular però has de ser com tu sigas.

angelo =) XD :) 1B ha dit...

Jo pense que el xic que vol llançar-se al picina vol creuse mes popular com su amic que te que anar en cadires de rodes per culpa de llançar-se al la picina .per a quets motius no se llança a la picina perque se creck el millor

F.S.V 1B ha dit...

en el primer vídeo no m'ha agradat perquè Teresa li tenia enveja a Alma per coses que ella no tenia,en el segon vídeo per culpa de que alvaro li deia a jon que no s' atrevia a saltar desde una piscina jon Casi es queda en Silla de rodes

carla ;) ha dit...

A mi em pareix que és una tonteria molt gran tirar-se a una piscina simplement per ser millor o ser més valent, perquè si fas això l’únic que vas a aconseguir és fer-te mal a tu i a altres persones, i pot ser que si fas això la gent no pense que eres “molt guay” sinó que pensen que eres un boig i un borinot que s’ha tirat des d’un quint pis a una piscina i no “un puto amo”. Açò el que és, és una tonteria. Un abraçada per a tots.

Luis fernando 2ªB ha dit...

Jo pense que si alvaro vol tirar-se que es tire.Sol es una piscina, no es terra.

¡¡....~RuTh & PrIs~....¡¡ ha dit...

Priscila i Ruth. Nosaltres pensem que esta no ens pareix be la homosexualitat , no volem ofender pero cada persona te la seua opinió y equesta es la nostra. No sols es per la nostra religió si no que tambè ens em criat aixi al igal que tambe els homosexuals s’han criat aixi pero no creem que ells foran aixi desde naiximents

aida 1ªa ha dit...

Hola soc aida i volia dir de que el vídeo de física o química que hi ha en la web es un episodi de que tota la gent es va quedar morta quan el varen borre per la televisió,el que mes en va agradat a mi va ser quan Jon te el que te que tindre es a dir valor per a dir que ell es va tirar per el balco per a tirar-se a una piscina,desde molts metres .
També volia dir de que Álvaro es com Jon vol perquè els amics no paren de dir-li que no te el que te que tindre per a fer les coses que el líder es a dir Jon fa ,i es quan Álvaro agafa i l’hi diu a casi tot el institut lo de la piscina.
Em pareix una gran tonteria perquè cada u te que tindre la seua personalitat,no el que diuen les altres `persones perquè les altres persones no son les que estan dins del teu cos.

Lii$$ 2 b ha dit...

A mi em pareix que és molt excessiu amb la mort de Fer però m'agrada el drama i no m'agrada que ja acabara però en la meua opinió pense que esta molt be feta. Tot el que ocorre en la sèrie pot passar en la realitat.

joselinki ha dit...

No m’agrada que la gent faci coses perilloses per ha demostrar que te un ‘‘parell d’ous’’. Per a demostrar que?Tenir no consisteix en tirar-se d’un balcó,això es de estar boig,tindre el que hi ha que tindre consisteix en:Afrontar els teus problemes sense tindre por del que puga passar ,també consisteix en tomar responsabilitats com: cuidar dels teus germans, ajudar en casa quan faça falta,però saltar des d’un balcó que mèrit te,deberes que no ho entenc.

fatima 1D ;) ha dit...

A mi m’han agradat els vídeos de El “puto amo en cadira de rodes” perquè ell ha ajudat al seu amic a baixar de la terrassa i al mateix temps ha dit la veritat del seu accident: que s’ha tirat perquè volia ser el crac o el millor. Això és perquè s’ha tirat des de la terrassa a la piscina i ell pensava que no li anava a passar res, i mira ara està en cadira de rodes.

Diana ha dit...

M'agrada molt esta sèrie perquè tracta la vida real de la gent. La popularitat esta sobrevalorada en la nostra societat. No val la pena fingir el que no eres perquè nomes tu ixes perdent.

katy ha dit...

Aquest vídeo demostra que alguns xics es senten molt intimidats per altres xics que creuen que poden fer tot el que els dóna la gana sense importar-los res del que els passa als altres

Elena Stone ha dit...

Hola ,bon dia.

Aquesta entrada m'ha impressionat molt, perquè el xic que va amb la cadira de rodes a sigut molt fort a dir-li que el va fer eixa tonteria i es va quedar paralític de les cames.

Álvaro li volia fer, perquè Jon li va dir que no tenia ous de fer-ho i com el volia ser popular i Jon o era volia fer eixa tonteria.

Aquest vídeo demostra que alguns xics es senten molt intimidats per altres xics que creuen que poden fer tot el que els dona la gana sense importar-los res del que els passa als altres.

Jon te el valor per a dir que ell es va tirar per el balco, per a tirar-se a una piscina,des de molts metres.