29 de gen. 2011

El nostre alumnat immigrant també té (dret a la) sexualitat











La UNAF (Unió d'associacions de familiars) ha creat un PROGRAMA PER A LA PROMOCIÓ DEL BENESTAR I LA SALUT SEXUAL DE LA POBLACIÓ IMMIGRANT. 

La idea motor és que la salut sexual és important i que els drets sexuals i reproductius formen part dels drets humans i són universals. Les persones immigrants també tenen els mateixos drets a la sexualitat que la resta de persones. 

GUIES I ARTICLES
DÍPTICS I TRÍPTICS EN DIFERENTS LLENGÜES





2 comentaris:

Enric Senabre ha dit...

Important

Abril Collins ha dit...

En el comentari d'avui vinc a parlar sobre la immigració, és un tema molt comú i molt normal en el moment en el qual ens trobem sobretot amb els problemes que estan apareixent. Volia donar el meu punt de vista respecte a que opine de la immigració, perquè si que hi ha vegades que se li atribueix més importàncies o més coses a altres temes que no són ni la meitat d'importants que aquest.

La immigració principalment porta amb si una cultura, la cultura àrab etc... i no per açò ha de ser dolent, al contrari, és important conèixer, aprendre i gaudir de cada cultura. Les persones, si que he escoltat al llarg de la meua vida que se'ls posa una etiqueta a diferents cultures, es generalitza a tothom.Per exemple generalitzar que tots roben, o que tenen mala vida, que seran males persones... moltes vegades se'ls generalitza i no se'ls ofereix l'oportunitat de demostrar que no tots han de perquè ser igual.

Tots tenim una nacionalitat, un lloc, però no per açò hem de portar una etiqueta, som persones no gossos, ni gats. El que van fer els altres no han de perquè marcar el respecte que et mereixes, ni perquè tots els fan el teu has de seguir el seu exemple de vida.