22 de febr. 2009

Sexo express. Boicot a Ragazza!!!



Preparant materials per a un curs, m'he trobat amb aquest article de la revista Ragazza (núm. 176, juny 04). Es diu SEXO EXPRESS. Pretén aconsellar les xiques, però està als antípodes d'una bona educació afectivosexual.


Practicar el sexo rápido o “aquí te pillo, aquí te mato” resulta excitante, pero, ¿te has parado a pensar en las ventajas e inconvenientes del ya llamado “quickie”. Toma nota.

VENTAJAS
. AUMENTA TU AUTOESTIMA: No hay nada como sentirse descaradamente irresistible por un chico que no conoces de nada. Te sientes segura, imparable, la reina del universo…
· ES MÁS EXCITANTE: porque… ¡tienes mucho por descubrir y muy poco tiempo para hacerlo! Y claro, el empeño de ambos por dar lo mejor de cada uno ¡se multiplica por cuatro!
· TE SIENTES MÁS LIBRE: Es la ocasión perfecta para dar rienda suelta a tus fantasías más íntimas y hacer aquello que con alguien que te conoce bien no harías. Total, quizás no le vuelvas a ver. Así que… ¡a por todas!
· TE EVITA SORPRESAS: Vamos, que si lo que parece un todoterreno sexual, en realidad se comporta como un Seat Panda, no lo descubres cuando ya es demasiado tarde…
· CONOCES MUNDO: Es lo que tiene el sexo rápido… Que te permite practicarlo con cualquiera y en cualquier lugar sin necesidad de más florituras. ¡Y chicos hay muchos!

INCONVENIENTES
· NO HAY MARCHA ATRÁS: En diez minutos habrás pasado del saludo al sexo, y luego, si te he visto no me acuerdo. Ten claro lo que va a pasar si luego no te quieres arrepentir.
· ES UN POCO FRÍO: Está completamente contraindicado en aquellas chicas deseosas de romanticismo; tan rápido empieza, tan rápido acaba. Si buscas mimos, olvídate del sexo rápido, no hay tiempo para arrumacos.
· PUEDES PASARLO MAL…: Quizás te resulte la experiencia más excitante de toda tu vida y quieras volverle a ver, lo cual es poco probable… Mejor ¡disfruta y no te pilles!
· …O QUE RESULTE UN FRACASO: Como sólo disponéis de unos minutos, corres el riesgo de que él se centre sólo en su persona y no se preocupe de que tú también disfrutes. Uff!
· ÉS INCÓMODO: Las prisas, a veces no entienden de comodidades. Un baño, un coche, unas escaleras… Más que un encuentro sexual, puede parecerse a un show circense.

Silvia Murias

De què depén l’autoestima femenina, segons l’article? Per què les ganes de donar el millor de cadascú són majors amb un desconegut? I amb la parella, si no et sents lliure amb qui coneixes, quin coi de relació tens? I si el tot-terreny resulta ser un Panda, ja no es pot tirar enrere? No és possible la negociació en la sexualitat exprés? El que no és el coit són floritures? (sempre amb la mateixa cançoneta!)
Els xics sempre volen sexe? Són egoistes i pensen només en el seu plaer? Les xiques són totes unes romàntiques que es pengen del primer que passa?

Quina visió dels xics dóna l’article? I de les xiques? I de la sexualitat?

7 comentaris:

Ari ha dit...

La veritat es que jo m'he comprat moltes vegades aquesta revista peró tinc que confessar que mai l'havia llegit de manera molt crítica..Supose que hi ha persones que es poden sentir influenciades, no ho se..

Per a mi, solament són tonteries, cadascú fa el que vol y no el que diu un article.

De totes maneres, deurien fer un control del que escriuen, considerant el tipus de públic al que va dirigit, sobretot gent molt jove que pot fer d'aço una mena de guia a seguir.

Rosa Sanchis ha dit...

Tota la gent jove amb qui he parlat i parle diu que sempre fa el que vol, que no li influeix res, ni la pressió de l'entorn, ni les revistes, ni les sèries de la televisió, ni les pel·lícules... Jo mateixa dic de vegades que tinc criteri i faig el que vull, però no és cert. I ara parle només per mi, que ja sóc gran i se suposa que menys influenciable per l'entorn. El treball de ser una mateixa és constant i enorme, perquè desde tots els punts del sistema ens arriben uns models pareguts i tots estem connectats al sistema. Desenganxar-se no és una tasca fàcil, i no ser conscient de l'enganx tampoc no facilita el canvi.

B. ha dit...

Jo crec que totes les revistes, sobretot les revistes adolescents, intenten influir-nos sobre una idea errada del que és el sexe. Primerament tot està envoltat al coit i pareix que sense açó, l'estància amb un xic siga incompleta.
Per altra part, no se molt bé com explicar-lo, però crec que moltes xiques quan "es posen guapes" no és per sentir-se bé elles mateixes, sinó per agradar als demés. I dic posar-se guapes entre cometes perquè una dóna no s'ha de posar guapa per agradar, jo pense que la bellesa està als ulls de la persona que hi mira.
Per altra part, jo també em considere una xica molt independent que no es deixa influir massa, però considere que algunes vegades sí que m'importa el que es puga pensar de mi el que vol dir que puc estar un poc influenciada per comentaris.
El que hem de tindre clar és que, fem el que fem, hem de fer-ho per nosaltres, perquè ens abellisca...

(:

Anònim ha dit...

m'ha cridat molt l'atenció allò que diu "conoces mundo" i crec que aques article tira un poc per terra les relacions de parelles: amb la teua parella no has d'avergonyir-te, si vols provar coses noves, si no t'agrada fer alguna cosa... no has d'amagar-te, al cap i a la fi la sinceritat es una de les coses més importans. riv

Adrià ha dit...

Patetic!
Em fa fàstic llegir una cosa aixina. Aquest text es l'atonim de qualsevol relació afectivosexual.
Ademés articles com aquests, que intenten influir a la gent, només fan que llevarnos llibertad i imposar-nos un model de conducta.
No continue perque diria animalades. Una abrçada a tots els qui participen.

Anònim ha dit...

Tampoc crec que influïsca tant en els joves, però si hi ha vegades que et deixes dur pel que fan els altres.

Em fa gràcia el de "Te sientes mas libre", és que amb la teua parella no pots complir les teues fantasies o fer el que vulgues?.

"Mejor ¡disfruta y no te pilles", i això? És que solament ens "pillem" nosaltres? Els xics no tenen sentiments?.

També està parlant tot l'estona del coit, és que solament existeix això?

I per ultim, aqueix text suposa que totes les xiques som heterosexuals, per ventura no pots tenir "sexe express" amb xiques? No existeixen les lesbianes o les *bisexuales?

No sé com la gent es llig això...





ARG.

Sareta' ha dit...

la meua opinio es que moltes vegades el xics asoles volen a les xiques per al sexe y una vegada an fet el que volien "Si te he visto,no me acuerdo" y eso no es :S